Aranuth Spreekt. – Isaiah.

 Aranuth Spreekt.

Isaiah.

Malcolm Bell / 26 juli 2023

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Port Douglas juli 2023.

Commentaar:

Dag allemaal,

De gebruikelijke technische trucs en salto’s blijven opduiken die, als acceptatie en toelating worden toegepast, het universum de zaken doet omdraaien. Wederom werd ik niet alleen gehackt maar gekloond op sociale media dus … omdat ik niet zoveel sociale media gebruik behalve Facebook, had ik alle sociale media losgekoppeld; facebook messenger blijft nog steeds bestaan.

Oh jee, de gremlins slopen mijn computer binnen en haalden me neer … zucht! Er kwam hulp in de vorm van mijn technische vriend die een “verband” op het probleem legde en hier zijn we!!!

Houd je hoofd omhoog, kin omhoog, een glimlach op je gezicht, en positiviteit en vreugde in je hart terwijl we getuige zijn van, en actieve deelnemers zijn aan, de “Grootste show op aarde” – “De verandering van de eeuwen” … dit is wat wij (Lichtwerkers voor de onwetenden) hier kwamen doen; we kwamen om te helpen bij de geboorte van het nieuwe paradigma van vrede en liefde.

Wat kan er nog meer worden gezegd over de recente opleving (hoewel we in eerdere berichten zijn gewaarschuwd) van escalatie van gewapende agressie, terra-omwentelingen, branden, overstromingen, aardbevingen, klimatologische gebeurtenissen en gebeurtenissen over de hele wereld. Omdat we menselijke organismen zijn met gevoelens en emoties, is het natuurlijk logisch dat we ons zorgen maken over de toekomst van onze planeet, het milieu, onze gezinnen, de toekomst van onze kinderen; het is in het weten in ons hart dat “Alles in Goddelijke Orde is”, het Universum staat achter ons, dat we acceptatie kunnen toepassen van “Zijn in het moment van Alles dat Is”.

Onze planeet en ons trillingsniveau zijn merkbaar aan het veranderen en veranderen sinds 1987, toen de experimentele trillings-verhoging begon. Sinds de succesvolle test begon, zijn we onderworpen aan krachtiger Goddelijk Wit Licht, steeds toenemende kracht en intensiteit van hogere vibraties om de noodzakelijke deconstructie en verwijdering te activeren van het oude beperkende en controlerende paradigma dat ons gedurende meerdere eonen van tijd is opgedrongen door degenen die zochten om ervoor te zorgen dat wij als wereldbevolking de pijnappelklier niet activeerden – derde oog, zie de waarheid en ontsnap aan de matrix. Ondanks de inspanningen van de duisternisbewoners; het gebeurt allemaal; het oude paradigma is aan het barsten en aan het afbrokkelen, waardoor de slavendrijvers en controleurs worden blootgelegd … en dat zal blijven gebeuren. We zijn onderweg naar huis!!!

Jouw tijd is gekomen! Kijk met vreugde in je hart naar de zonsopgang in het oosten en begroet de toekomst!

Er zijn nu zoveel individuen die een hoger bewustzijn en kennis laten ontwaken, ontwikkelen en uiten. Ze vormen gelijkgestemde groepen en helpen elkaar om te ontwaken, op te staan en naar een hogere vibratie van vrede, liefde en geluk te gaan.

Ook heel opvallend op dit moment is de activiteit in hogere rijken met een omschakeling of aanvulling van Begeleidende Wezens waarbij soms zowel Galactische Wezens van Liefde, Goddelijk Wit Licht en Magische Genezing als de Geascendeerde Spirituele Leraren betrokken zijn.

Het weekend in het prachtige Port Douglas Far North Queensland was weer een prachtig weekend ondanks een aantal zeer wisselende energie, (veerkrachtige) zonnevlammen en soortgelijke zonneactiviteit, die mijn communicatieverbinding met hogere kennis echter enigszins beperkten, zoals gewoonlijk overwonnen mijn gidsen de beperking en kwamen door met een bericht.

Helaas weigerde mijn audiorecorder mee te doen aan het plezier.

Geestelijke liefde en overvloed aan zegeningen,

Malcolm.