Aranuth Spreekt: Geluid, Kleur, Vibratie.

Aranuth Spreekt:

Geluid, Kleur, Vibratie.

Malcolm Bell / 4 augustus 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Commentaar:

Hallo nogmaals lieve zielen overal: er is enige tijd verstreken sinds de gidsen ervoor hebben gekozen om via mij te spreken en het onderwerp en de informatie in het onderstaande bericht werd goed ontvangen door degenen die de sessie bijwoonden die werd gehouden in de prachtige badplaats Port Douglas, Noord Qeensland. Het was echt een genoegen om oude vrienden bij te praten, nieuwe vrienden te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken, en nieuwe spirituele connecties en relaties te ontwikkelen tijdens het uitvoeren van readings en healings.

In de afgelopen paar maanden is er een allegaartje van energieën naar Moeder Aarde gestroomd; maan- en andere kosmische veranderingen, zonnevlammen gingen gepaard met enkele zeer nuttige, sommige behoorlijk uitdagende en verwarrende gebeurtenissen, maar het is allemaal in onze perceptie ervan en of we deze steeds veranderende energieën zien als een negatief blok of een kans om iets te creëren en te manifesteren. Natuurlijk zijn er ook gebeurtenissen met een onderliggende doelgerichte structuur. Zoals ik wil zeggen, ben ik geneigd om “volle kracht vooruit” te gaan wanneer begeleiding me adviseert om “langzamer te gaan”. Welnu, fysiek vertragen verscheen in mijn leven als struikelen en vallen op de met regen doordrenkte grond wat resulteerde in een nogal ernstig ontwrichte schouder … Hmmnn, ja, ik ben aan de late kant, maar alles is in Goddelijke Orde.

Op dit moment is het een tijd om ervoor te kiezen om verder te gaan, een positieve houding aan te nemen, Liefde en Licht te projecteren naar “alles dat is” en de bewustzijnsschaal te verhogen, of ervoor te kiezen om in onze comfortabele gevangenis te blijven (blinde acceptatie: wil niet waarheid kennen of ermee geconfronteerd worden) een gevangenis die we zelf hebben gemaakt. De tijd is aangebroken om onze rol te spelen in het ontmantelen van het oude onderdrukkende en controlerende paradigma en om te helpen bij het bouwen van een nieuwe en verlichte wereld.

Boodschap:

Goedenavond iedereen. Ik ben Isia, tot uw dienst. Ik ben zo blij om hier vanavond bij jullie te zijn en de uitverkoren spreker te zijn ha, ha, om jullie deze boodschap te brengen waarvan we vinden dat ze van groot nut voor jullie zal zijn. Wij begrijpen, wij in de rijken, mijn broeders, zusters en ikzelf begrijpen, dat u misschien nog nooit informatie bent tegengekomen die ik op het punt sta te geven. Hoewel het niet zozeer een opleiding is, is het zeker kennis. Het is voor uw begrip. Nu, waar ik het met jullie over wil hebben, is Geluid. Ja geluid!

Nu jullie incarneren op het derde dimensionale niveau begrijpen jullie wat geluid is omdat je het hoort. Je hoort het als woordenstroom, je hoort het als muziek, je hoort het als lawaai, maar wat je misschien niet begrijpt is wat het is dat geluid creëert? Wat creëert geluid? Interessant! Nou, laat me je wat ophelderen. Zie je, ben je je ervan bewust – en ik voel dat je dat niet bent – ben je je ervan bewust dat geluid wordt gecreëerd door je gedachten, woorden en acties … hmmnn? Door je beweging, door je spraak, hmmmnn? Waar ik jullie op wil wijzen, is het feit dat jullie intelligente energiewezens zijn. Nu ben je geen vibratie die gewoon rond drijft in een kosmische soep. Jullie zijn kleurwezens. Kleur.

Je weet dat je een Aura hebt. Verschillende kleuren komen voort uit je wezen, die en degenen die de ogen hebben om aura’s te zien, zullen begrijpen dat je onmiddellijke gemoedstoestand, je staat van emoties, fysiek comfort of ongemak enz. zullen bepalen welke kleur je op elk moment zult uitstralen en ook welke kleurencombinatie. Dus je kunt door de prachtige lichten van vreugde en geluk gaan naar de donkere, donkere tinten van ongeluk, verdriet, negativiteit; dus je Aura, je kleur, is nooit stabiel. Nooit stabiel. Elke keer dat de energie in je fluctueert, veranderen ook de kleuren. Als je ervoor kiest om te zingen, heeft geluid een kleur. Als je spreekt, heeft geluid een kleur. Als je danst, heeft beweging kleur en geluid. Waar ik je bewust van wil maken is eenvoudig dit: als je je pad op deze planeet van vaste materie, van driedimensionale vaste materie wilt belopen, zou het van groot voordeel voor je zijn om je ervan bewust te zijn dat elke gedachte, elk woord, elk lied, elke daad, elk moment een combinatie is van kleuren en geluiden.

Nu, om je pad op een vreedzame manier te bewandelen, is het gunstig voor je om je heel goed bewust te zijn van de gevolgen van je gedachten, van je woorden, je daden, je geluiden; dus wat ik wil meegeven is het feit dat wanneer je stil zit in je meditatiestaat, het resultaat is dat je een kalme geest hebt. Die kalme geest heeft een vibratie, en de vibratie is geluid, en het geluid is kleur. Dus als je kalm, vredig en één wilt zijn met “Al Wat Is”, dan moet je kleur, geluid, beweging, combineren … snap je het? Snap je het?

Wanneer je in meditatie zit en je wereldse zorgen opruimt, plaats je jezelf in een staat van energie-zijn, wat gewoon energie is. En wanneer je in die kalme, vredige, rustige staat bent, is dat wanneer de kleur, het licht en het geluid komen, allemaal samen. En het samen komen van al die dingen, de combinatie van het samen komen van al die dingen, brengt je op een niveau, een veranderde staat, in een veranderde ruimte waar je toegang hebt tot hogere rijken. Je hebt toegang tot kennis, begrip, je kunt informatie ontvangen en je kunt begeleiding krijgen.

Dus wat ik zou aanraden als je doorgaat met je dagelijkse leven, is om je gedachten, je woorden en je daden op het hoogst mogelijke niveau te houden, wat je hogere bewustzijn, hogere waarden, hogere idealen zijn, want als je je gedachten, woorden, daden, als je die naar de hogere sferen kunt brengen, wordt je zoeter, krijg je een zoeter geluid, en het zoetere geluid produceert zachtere kleuren. Dus je plaatst jezelf dan in, laten we zeggen, een gevederde ruimte van zijn – zijn waar niets buiten je zijn jou kan beïnvloeden.

Nu, muziek….muziek is geweldig, dus als je je dag doorbrengt, speel dan muziek, speel zachte, zachte muziek, het geluid van de natuur, het geluid van vogels, het geluid van watervallen. Speel die muziek omdat die muziek een trilling om je heen opwekt waarvan we zullen zeggen dat het je overweldigt, je naar binnen trekt, je naar een ruimte trekt, zodat je de ellende van de driedimensionale wereld kunt vergeten en toegang krijgt tot die poel van mooie energie – mooi, zacht, zachtaardig, vredig, rustig: mensen, dat moeten jullie vaker doen! Veel vaker! Jullie incarnaties moeten dat bij elke gelegenheid doen. Zoals ik eerder zei, ik breng je deze kennis, ik breng je deze informatie om je op je pad te helpen. Welnu, je kunt jezelf in die ruimte plaatsen, die mooie, comfortabele ruimte, door muziek te spelen, door te zingen, door beweging, dans – geen wilde dans zoals Adagio ha, ha, ha, – maar zacht wiegend, lichamelijk ritme.

Nu, de energie die je uitstraalt is kleur, en het heeft geluid, en het geluid is wat je naar een hogere en fijnere dimensie transporteert. Je hebt misschien in je geschriften gelezen, je religieuze geschriften, waar ze spreken over een technicolor overjas. Welnu, een technicolor overjas, daar zijn twee aspecten aan, dus ik zou het graag duidelijk willen definiëren. Twee aspecten, definieer ik. Een aspect is je Aura. Nu voor die mensen die aura’s zien in de staat van je energie-zijn: gelijkmoedigheid, of woede en frustratie, zal als een aura om je heen verschijnen als een jas van vele kleuren, en in overeenstemming met je vibratie. Afhankelijk van de vibratie die je uitstraalt, veranderen de kleuren. Nu hebben de kleuren geluid. Dus als je altijd in de kalme, vredige, liefdevolle ruimte kunt blijven, zullen je kleuren zacht, zacht pastel zijn, en dan komt er vrede. Er komt vrede en je gaat naar het gebied in overeenstemming met die zachte kleuren die je mooi en zacht ondersteunen, die je vasthoudt als een baby, als een kind. Het houdt je in moeders armen en maakt alles goed met je wereld. Dat is je aura. Nu verandert je aura, zoals ik al zei, met je humeur, je acties, het verandert met je gedachten, het verandert constant. Die mensen die het vermogen hebben om de aura te zien, zullen het om je heen zien als gekleurde kleding, het zien als een overjas.

Dat is één aspect. Een ander, een heel ander aspect, is je jas van ervaringen, lessen, hoe je ermee omgaat, wat je hebt bereikt, waar je mee worstelt, geloof me, elk ding, elk ding in je leven, alles; elke gedachte, woord, daad, wat dan ook, wordt vastgelegd als kleur. In de rijken ben je je ervan bewust dat wij vanuit de hogere vibraties naar je kijken, geïncarneerd of zonder lichaam, het maakt ons niet uit, we kijken naar jou en we zien je kleuren. Niet jouw aura, het is vluchtig. Wij zien je kleuren. Eén blik, één blik vertelt ons precies, precies wie en wat je werkelijk bent. Het vertelt ons alle daden, de acties, de gedachten, de emoties, van deze en elke andere incarnatie die je hebt gehad, alles staat op je jas gedrukt. Dus vanaf waar we zijn, kunnen we naar je jas kijken, je technicolor, je caleidoscoop, je jas en we zien dat je beproevingen, beproevingen, verstoorde relaties, depressies, door de kleuren van je jas, hebt gehad. We zien ook de vreugdevolle, opwindende, vredige, opbeurende ervaringen; ruimtes waar je totale liefde en licht hebt ervaren. Nu laat de combinatie van die overvloeiende kleuren ons meteen zien waar je op de schaal staat. Op de bewustzijnsschaal….op de bewustzijnsschaal. Eén blik en we kunnen zien of je een nieuwe ziel bent die begint, of een ziel die meerdere of vele incarnaties heeft gehad. Een ziel die incarnaties heeft die wild, wild veranderende emoties, lessen, ervaringen heeft gehad, en we kunnen het ook duidelijk zien of je een verheven wezen bent, een verrezen wezen omdat je die kleurencombinatie op je jas hebt. Je elke gedachte, elk woord, elke daad, de reacties, elke ervaring, elke les, elk ding dat je op je pad bent tegengekomen en je reactie erop, hoe je ermee omging, je reactie, is een mengeling van kleuren … en dat is je jas! Zoals ik al zei, in de rijken vertelt één blik ons ​​alles. Je hele verhaal is alsof we de foto van jouw kleuren zien en de foto bevat al die informatie. Alles. En we weten het. En wij begrijpen het. En we eren jullie ervoor, want zie je, in de rijken hebben we geen kritiek of oordeel. Ja, we hebben humor, we lachen, we hebben geen oordeel, we hebben geen kritiek, we observeren gewoon. We kijken, we observeren, hoe je je pad bewandelt.

Nu, ook in de rijken, hebben we de mogelijkheid om in te grijpen en jullie te helpen. De begeleiding. Begeleiding van wezens, entiteiten, een enorm aantal van hen, en ze zijn er, ze zijn zich ervan bewust, ze zijn zich bewust van wat je op je pad tegenkomt en wij stappen in om te helpen, te helpen de weg te wijzen, je richting te geven. Wij kunnen het niet voor jullie doen. Het is jouw incarnatie, het is jouw pad. Het is jouw ervaring. Jouw les. Het is wat je hebt gekozen en we zullen ons niet bemoeien met je keuze van het pad. We hebben geen “tinnen oor” zoals men zegt. We horen, we horen u. We horen graag van u. We horen je graag zeggen: “Kun je me alsjeblieft helpen”. “Kun je me in de goede richting wijzen”. “Kun je helende energie sturen voor mij of voor iemand anders”. We horen het je graag vragen. We willen jullie gebedsverzoeken horen.

Ik wil jullie er op dit moment op wijzen dat als jullie niet vragen, hoe kunnen wij jullie dan helpen? Heb je het niet gevraagd? Als je het vraagt, waar vraag je dan om? Wees heel duidelijk. Wees heel, heel, duidelijk. Je hebt het vaak gehoord, mensen zeggen “punt” op de “I’s”. Vertel ons hoe het met je gaat, wat je voelt. Hoe je omgaat met de moeilijkheden of de vreugden op je pad. We willen dat horen omdat in de rijken, wij die in de begeleidingsrijken zijn, in staat willen zijn om te helpen. Daarom zijn we in de begeleidingsgebieden om je begeleiding en informatie te geven zonder het door jou gekozen pad van ervaringen en lessen te overschrijden. We horen graag van je. We houden ervan als je wat zachte muziek opzet, stil zit en ons roept en zegt: “Ik heb een geweldige dag”. Dat horen we graag. Jullie kunnen ons bellen als jullie problemen ondervinden. “Kun je wat informatie, wat hulp, wat hulp uitstralen”, vraag je, en we zullen het doen. Zonder zelfs maar iets te vragen, ziet en hoort primaire begeleiding waar je bent op je pad. We zoeken de kleur en het geluid op en weten precies wat er aan de hand is. We vinden het leuk dat je met ons praat, maar je hoeft geen moment te doen alsof je op je sterfbed ligt, dat je niet kunt horen en niet kunt praten … maar toch kun je denken. Je kunt denken en je kunt de gedachte uitsturen “Kan ik wat hulp hebben en willen jullie alsjeblieft helpen”? En wij reageren. Elke keer! Elke keer!

Als je hulp nodig hebt, kun je het vragen of je kunt denken en we zullen elke keer reageren. De reactie zal tijdig zijn. Het antwoord, ons antwoord, zal niet in overeenstemming zijn met uw tijdschaal, uw klok, kalender of agenda. Zo werkt het niet. U vraagt, wij leveren op het juiste moment. Wanneer dit het meest geschikt is. Onze reactie kan dus de vorm aannemen van onmiddellijk in uw tijd, volgende week, volgende maand, of het kan een jaar duren. Je moet een bepaald punt op het pad bereiken, bereiken voordat we kunnen ingrijpen en je kunnen helpen. Het is jouw les, jouw pad, jij koos de ervaring, jouw lessen. Maar dat weerhoudt je er op geen enkele manier van om te vragen, te creëren of te manifesteren wat je wenst.

Dus waar ik hier met je over wil praten, is Kleur, Licht en Geluid. Ik raad je ten zeerste aan om ze in elk mogelijk geval te combineren. We realiseren ons dat je het niet altijd in zijn geheel kunt doen, we kunnen je aanmoedigen om tijd door te brengen in Vrede, in Stilte, met muziek, dans, al die dingen te doen, alle acties, alle woorden, de gedachten, de emoties van schoonheid, kleur, licht, zicht, geluid, die maken je jas van vele kleuren. Ik hoop dan ook oprecht dat onze weinige woorden deze avond jullie van dienst zijn geweest. Het is onze hoop, ons verlangen dat jullie nadenken over wat ik zojuist heb besproken. Het is jullie keuze of je het wilt accepteren, geloven of niet. Jullie keuze. Niet die van ons. We zetten de informatie voor jullie op een rij. Wat je ermee doet, is jouw zorg. Hmm… En zo dierbaren zou ik tegen jullie willen zeggen: God zegene jullie. Jullie doen het zoveel beter dan jullie weten. Alleen al door hier vanavond te zijn, geeft het vermengen van je energieën in deze groep aan ons en aan jullie aan, dat jullie het inderdaad heel goed doen. Jullie zijn op het pad en we hopen dat onze woorden, onze informatie, zullen helpen om in vrede, liefde en licht te wandelen. En dus heel erg bedankt lieverds. Goedenavond.

Vrede en geluk, veel zegeningen, Malcolm.