Aranuth Spreekt. – De Veranderingen

Aranuth Spreekt.

De Veranderingen

Malcolm Bell / 12 juni 2023
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Commentaar:

Goedendag allemaal, lieve zielen, overal;

Hier zijn we halverwege, midden in de stroom, in “The Change of the Ages”; het gebeurt allemaal over de hele planeet. Natuurlijk is het verontrustend om te zien dat de levens van zo veel onschuldigen nadelig worden beïnvloed, verloren gaan of verschrikkelijke trauma’s en andere dingen lijden als een pijnlijk gevolg van sommige van de wereldveranderingen die plaatsvinden.

Mijn gids adviseert dat we geen medelijden moeten hebben met deze dierbare zielen, aangezien dit precies is wat ze hier kwamen doen; het was geschreven in hun pad-contract en ze stemden ermee in voordat ze deze keer incarneerden. Het is een belangrijk onderdeel van hun energie-opheffing, zielsgroei en zielsverrijking.

Dat gezegd hebbende, kunnen wij als mensen, vooral empathen, genezers en anderen, niet anders dan hun pijn, verdriet en ongemak voelen en de behoefte voelen om grenzeloze hoeveelheden positieve “Lichtenergie” uit te stralen om hen te helpen en kracht en veerkracht te geven op hun gekozen pad.

Onderdeel van deze veranderingen zijn het hebben van andere prioriteiten, het afdrijven van oude gewoonten, oude interesses, oude partners en carrières, oude vrienden en relaties die je niet langer interesseren of een rol spelen in je leven. Het maakt allemaal deel uit van de opwaartse reis van elke ziel om langzaam los te komen van de oude vaste-stof-fysieke dimensie en deze los te laten en stapsgewijs omhoog te stijgen in bewustzijn.

Precies op dit moment ervaren veel zielen trilling-verhogingen, gevoelens van afscheiding van deze fysieke dimensie, bewustzijnsverhoging of beweging naar een hoger vibrerend niveau waar ze hartelijk worden begroet door hoger ontwikkelde wezens van liefde, licht en genezing. Zulke verheven zielen worden verwelkomd in hun energielichamen – in tegenstelling tot hun fysieke lichaam. Het gezelschap van Geascendeerde Wezens is verheugd hen te begroeten en hen zeer welkom te heten in hun nieuwe hoger-dimensionale thuis. Een groot aantal van deze onlangs verheven zielen heeft ervoor gekozen om fysiek in deze 3e dimensie te blijven om anderen te helpen ontwaken voor hun ware spirituele zelf.

Begeleiding en communicatie ontvangen van zowel Spirit als Galactische zeer geavanceerde meesters van Liefde, Licht en Genezing adviseren dat we zeer binnenkort (binnen het komende decennium – 10 tot 12 jaar) een verrassing zullen krijgen met “ontdekkingen” in technologie die een veiliger, schonere, meer universele krachtbron zullen brengen die het einde aangeeft van mijnbouw/boren/graven/ voor olie, mineralen, kolen, gas, enz. en andere trauma’s die momenteel Moeder Aarde verwonden.

De nieuwe krachtbron zal zowel van de zon komen als van sterrenlicht zoals dat wordt uitgestraald door de ster Alcyone. Alcyone is 2000 keer helderder dan onze zon; het produceert veel meer energie dan de zon, en interessant genoeg zal het een belangrijke rol spelen in de vooruitgang en verheffing van de planeet Aarde.

Water zal ook een grote rol spelen in de evolutie van de mensheid hier op Terra: mensen en dieren zullen aanzienlijk meer water, plantaardig “levend voedsel”, Prana, en veel minder dierlijk en gefabriceerd voedsel consumeren.

In de zeer nabije toekomst zal een veel groter aantal geïncarneerde zielen hun eigen non-verbale communicatie ontwikkelen met geavanceerde wezens in hogere rijken; de reis van de mensheid naar en boven de vijfde dimensie is nog maar net begonnen. Er moet nog veel worden gedaan om de oude ingesleten structuren en systemen door elkaar te schudden, op te breken, zodat er effectief een totaal wereldwijd ontwaken kan plaatsvinden.

De dictators en controleurs – inclusief de geheime kliek die wereldgebeurtenissen manipuleert en probeert een wereldregering in te luiden, soms vermomd als “Leiders” of “Weldoeners” – zullen hun geloofwaardigheid en macht om te controleren verliezen als ze worden ontmaskerd en verschrompelen onder de schittering van het licht van de waarheid.

Alles is echt in Goddelijke Orde als het Grote Plan van de Schepper zich in perfectie ontvouwt … hoewel het er soms misschien niet zo uitziet.

Mijn begeleiding adviseert dat tegen het jaar 2032 “alles zal gebeuren” voor ons collectieve welzijn, zodat iedereen gelukkig is, positief is en afgestemd en gefocust blijft … er komen goede dingen aan.

Eind deze maand, juni, zal er een gechannelde videoboodschap geplaatst worden.

Regenbogen en rozen, liefde en licht,

Malcolm.