Aranuth Spreekt: De Ramp op Java.

Aranuth Spreekt:

De Ramp op Java.

Malcolm Bell / 23 november 2022

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Opmerking:
Het is een tijdje geleden sinds mijn laatste bericht, simpelweg omdat mijn snel typende vriend is verhuisd naar een zuidelijke stad, waardoor ik geen efficiënte typiste heb: ik zal dat in de komende weken rechtzetten. Iemand uit de buurt zal naar voren komen en hulp bieden.

Een van mijn onlangs ontvangen voorspellingen voor Berichten / Begeleiding (zie Malcolm the Medium Facebook-pagina) heeft verwoestende resultaten opgeleverd.

Enkele weken geleden voorspelde/waarschuwde Aranuth dat een verwoestende aardbeving in Indonesië op handen was. Natuurlijk is er geen manier om dergelijke rampen te voorkomen; het moet gebeuren! Het zal opnieuw gebeuren in het gebied rond de Stille Oceaan (er wordt ook een wacht gehouden op nog niet gedefinieerde delen van de VS). (Het zal doorgaan tot ongeveer het jaar 2050, waarbij het jaar 2030 vooral actief is)

Het maakt allemaal deel uit van het verwijderen van het oude negatieve paradigma van oorlog, hebzucht, controle, onderdrukking, onderdrukking van de bevolking, enz. en het installeren van een nieuw paradigma van liefde en licht; het gaat gebeuren – een wereld die eonen lang zal duren – een wondere wereld die we aan onze kinderen en kleinkinderen kunnen nalaten. Natuurlijk is er veel meer aan de hand dan wat ik hier kan documenteren, maar ik zal toekomstige voorspellingen plaatsen als er een kans is dat we de impact van dergelijke gebeurtenissen kunnen verminderen, niet alleen voor Australië en ons buurland Nieuw-Zeeland, maar voor de hele wereld.

Het delen van deze voorspellingen/waarschuwingen geeft me geen ander plezier dan mijn hoop te wekken dat de wereldbevolking rechtop kan gaan zitten, er kennis van kan nemen en mogelijk veranderingen kan gaan aanbrengen in hun manier van leven; veranderingen om de vitale voortdurende evolutie te beschermen en te behouden.

Controversieel? Wezens uit andere werkelijkheden en sterrenstelsels, in het bijzonder Sirius, Pleiadies, Arcturus en nog een ander – die nog niet geïdentificeerd willen worden – zijn naderbij gekomen en houden de evolutie van de aarde nauwlettend in de gaten: misschien is de meerderheid van de mensheid zich niet bewust van de hulp die we door de jaren heen hebben ontvangen van deze wezens uit “andere dimensies”.

Om op de hoogte te blijven van berichten van hoger geëvolueerde wezens totdat een nieuwe typist verschijnt, bezoek mijn Aranuth Speaks Youtube-site (het recente videobericht uit Port Douglas is interessant) en / of Malcolm the Medium Facebook-pagina.

Regenbogen & Rozen,

Vrede & Geluk,

Liefde & Licht.

Malcolm.