Aranuth Spreekt. Boodschap van Errone.

Aranuth Spreekt. Boodschap van Errone.

Commentaar:

Goedendag allemaal, welkom op mijn site en bij de boodschappen van liefde, licht en doorgaande bemoedigingen – “ga door, ga door!” van de hoger ontwikkelde wezens die klaar staan om te helpen…..alles wat wij hoeven te doen is erom VRAGEN!

Terwijl de wereldgezondheid en de economische situatie – aan het oppervlak – moeilijk lijkt te zijn en in sommige gevallen zelfs erg verschrikkelijk, zijn de boodschappen van de begeleidende gebieden altijd inspirerend en met hartelijke adviezen over de manier waarop wij ons bewustzijn kunnen verhogen en veilig kunnen handelen volgens ons eigen geplande levenspad.

Vele zielen spreken over verbeterde vooruitzichten en een mentale houding met een comfortabele graad van acceptatie en positiviteit.  Dit wil niet zeggen dat zielen die geen enkel omhooggaan ervaren achtergelaten of genegeerd zullen worden want elk van hen wordt zorgvuldig volgens hun eigen ontwikkeling geleid door zijn of haar gidsen. Alles is in Goddelijke Orde.

Wat betreft de (ogenschijnlijke) chaos: Zoals voorspeld bereikt de instroom van licht de diepste en donkerste uithoeken van deze planeet als een razende olifant in de porseleinkast en toont ons de smerige handelingen, de slechte daden, overtredingen en de verdorvenheid van grote organisaties, bedrijven, instituten, regeringen en de schimmige – en soms niet zo schimmige – manipulators die bekend staat als de “glitterati” en een aantal mensen die nu de brandende gloed van de intensiteit van het licht voelen. Fakkeldragers en lichtwerkers maken grote vorderingen, in groepen en als individuen, en dragen het licht naar de verste en donkerste hoeken van onze planeet.

De Universele Wet is dat duisternis moet verdwijnen waar licht verschijnt. Wij winnen dank zij jullie hulp.

De kerstdagen zijn er alweer bijna en misschien is het tijd dat de religies, religieuze organisaties van alle soorten, gelovigen en anderen, elkaars verschillende manieren van geloven en theologische verschillen zouden (h)erkennen en respecteren in de wetenschap dat alle zielen wereldwijd dezelfde kant op willen naar verlichting, maar daarvoor verschillende paden bewandelen.

Een gevorderde ziel verduidelijkte het eens op deze manier: Zie de wereld als een groot fietswiel, compleet met vele, vele stralende spaken. De velg wordt gevormd door de massa zielen en elke spaak vertegenwoordigt een pad naar God/de Godheid/ de Primaire Bron/ de Monade/de Opperste Godheid, etc. met geïncarneerde zielen die kiezen welke spaak zij willen nemen om aan hun bestemming te komen.

Bij aankomst bij de naaf en als voltooiing  van onze reis, komen wij tot de conclusie dat de Godheid onthult dat wij “EEN” zijn, wij zijn “EENHEID” Benader elkaar dus zonder kritiek of oordeel met liefde: Liefde is alles wat er is….en alles wat er is…..is Liefde!

Boodschap van Errone:

De communicator, Errone, was klaarblijkelijk een zeer Oude persoon en  hij sprak met de zachte, rasperige stem van zo’n oude ziel. Zijn stem overstemde mijn gewone stem en dit liet mij vele malen mijn stem schrapen om mijn keel te reinigen.

“Wel, goedenavond, lieve zielen. Adem, adem allemaal. Adem. Welkom in dit huis van licht. Ik ben opgewonden. Ik ben vereerd om hier te zijn om een samenwerking te bereiken tussen onze energieën. Adem, ja, adem. Ja….hoe vaak….hoe vaak hebben wij jullie verteld om te ademen? Adem het leven in. De levensadem! De adem brengt leven; zonder adem is er niets. Er is niets zonder de adem. Adem dus…adem!

Ik Ben gekomen om te vertellen dat jullie het goed hebben gedaan. Ik Ben gekomen om jullie te bemoedigen en te vertellen om door te gaan. Ik Ben vooral gekomen op dit moment in de tijd, om jullie te vertellen dat het groepen zoals deze zijn die hun bewustzijn verhogen. Zij laten hun licht schijnen over alle zwaarte van de driedimensionale vaste materie.

Lieve zielen….ga door met doorgaan! Ga door met jullie meditatieproces….niet alleen in groepen, maar ook alleen in je eigen woonomgeving. Jullie zouden dit minstens dagelijks moeten proberen en vergeet niet op je adem te letten tijdens je meditatie. Adem rustig door je hele meditatie heen en ga daarmee na de meditatie door. Het is zeer belangrijk om op je adem te letten.

Nu, ik heb jullie wat goed nieuws te vertellen. Zoals jullie nu zijn….jullie fysieke lichaam en jullie energiewezen in het hier en nu dat jullie doordringt en omringt als een doorschijnende sluier, wordt op dit moment in de tijd dunner.

Ja, het wordt dunner. Ja, ja, ik heb dit woord eerder gebruikt….een ijler doorzicht. Als jullie doorgaan met jullie meditatieoefeningen en daarbij op je adem letten, zullen jullie doorgaan met omhoog gaan in vibratie…..alleen of in groepen, zullen jullie je verhogen.

Als jullie doorgaan met het verdunnen van de sluier en in de toekomst door de sluier heen kunnen kijken naar wat echt is, zullen jullie de dichte densiteit van waar jullie nu zijn, verlaten….deze beperking verlaten, en zullen jullie daar bovenuit rijzen en alles loslaten als een slang zijn huid aflegt. Jullie zullen deze huid steeds weer afleggen als jullie omhoog en omhoog gaan.

Nu kan het zijn dat deze mogelijkheden jullie niet zoveel kunnen schelen, maar ik ben hier nu om jullie aan te moedigen, zelfs als jullie je niet helemaal bewust zijn van het feit dat jullie omhoog zijn gegaan in energie en van jullie mogelijkheid om door de sluier te kunnen kijken….de mogelijkheid om te zien wat echt is in jullie medemens.

Jullie zullen naar je medemens kijken en iets zien dat anders is dan die bewuste ziel uitstraalt. Zij dragen een masker….een masker. Jullie zullen al snel door dit masker heen kijken. Jullie zullen door de sluier heen kijken. Jullie zullen echte waarheid voelen en ik stel voor dat jullie heel voorzichtig zijn met oordelen.

Oordeel je medemens niet want zij zijn ook op hun pad. Zij hebben een pad te gaan. Zij hebben vele, vele leerervaringen voor zich, net zoals jullie. Toch is het niet zo dat jullie alleen maar geluk hebben….jullie oogsten nu het resultaat van jullie doorgaande verhogingen en vooruitgang.

Velen van jullie medemensen zijn nog niet wakker en als zij nog niet wakker zijn, zijn zij dus ook niet wakker. Zij zijn niet bewust. Hoe zouden zij bewust kunnen worden als zij nog niet wakker zijn; als zij de waarheid niet kunnen zien tussen grote hoeveelheid leugens en misleidingen die de overhand hebben op jullie planeet?

Ik heb vele broeders en zusters in de gebieden die net zoals ik een groep hebben uitgekozen die eerlijk, ijverig en oprecht is in hun verlangen om het bewustzijn te verhogen. Nu, lieve mensen, wil ik met jullie spreken over bewustzijn. Wat is bewustzijn?

Wel, op jullie niveau kunnen jullie je bewust zijn van de verschillende dingen die er gebeuren op jullie planeet…..de vele dingen die er om jullie heen gebeuren. Jullie zijn je ervan bewust dat iedere geïncarneerde mens een bepaald bewustzijnsniveau heeft, maar het is een laag niveau van bewustzijn. Zal ik dit uitleggen? De meeste geïncarneerde zielen zijn zich bewust tot op een niveau van wat er met hen als mens gebeurt, met hun familie, met hun vrienden, met de wereld. Zij hebben een bepaald bewustzijnsniveau alhoewel het een laag bewustzijnsniveau is.

Bewustzijn begint dus vaak als bewust van je omgeving zijn en van alles wat in het dagelijks leven gebeurt. Het werkt als een kompas, het is er om hen op hun pad te begeleiden.

De zielen die werkelijk verlangden om hun bewustzijn te verhogen en die zich ingespannen hebben om omhoog en omhoog te gaan in hun bewustzijn, hun opgang, merken dat hun verhoogde bewustzijn hen in staat stelt om een groot aantal dingen te zien….vele, vele dingen waarvan de basismens zich compleet onbewust is. De basismens heeft dus zijn eigen bewustzijnsniveau….mag ik zeggen dat dit een zeer laag aards niveau is? Bewustzijn handelt als een geleidelicht om iedereen op zijn of haar pad te geleiden.

Lieve zielen, vele zielen gaan nu omhoog in bewustzijn en dit stelt hen in staat om de deceptie, de illusie, de desillusie te zien….alles te zien wat niet echt is. Nu, lieve zielen, is het belangrijk voor jullie om deze dingen te zien door jullie verhoogde bewustzijn. Oordeel alsjeblieft niet. Heb geen kritiek en oordeel niet want alles is in Goddelijke Orde. De Primaire Bron heeft alles ontworpen en ik kan zeggen dat de Goddelijke Primaire Bron zich van elke ademtocht van jullie bewust is….omdat dit het plan is.

Jullie maken deel uit van dit plan. Groot of klein, hoog of laag, jullie zijn een deel van dit plan. Voor jullie is de weg voorwaarts dus het ontdekken hoe prachtig en vreugdevol jullie pad zou kunnen zijn. Als jullie je bewustzijn verhogen van hogere niveaus van het zijn, zullen jullie waarheid zien en de waarheid zal jullie vrij maken.

Ik zou jullie nogmaals willen vertellen dat de eerste sleutel de levensademhaling is. Zit stil, rustig, en haal zachtjes adem. De levensadem zal jullie in staat stellen om naar binnen te gaan. Jullie zijn niet dit lichaam. Jullie zijn niet deze menselijke belichaming. Jullie zijn niet deze persoonlijkheid of dit karakter. Julie zijn zelfs deze geest niet, jullie ego dat jullie helpt in jullie lager niveau van bewustzijn, om jullie pad te vinden met beperkt bewustzijn om een hoger niveau van bewustzijn te bereiken.

Jullie zullen een andere wereld om je heen zien, een heel andere wereld. Jullie zullen verschillende andere werelden zien waar anderen zich niet van bewust zijn. Jullie zullen andere werelden zien, andere realiteiten, andere niveaus, en dit, lieve mensen, is het vormen…..van hoger bewustzijn!

Nu, lieve zielen, ga ik mij terugtrekken, ga ik jullie verlaten. Denk na over mijn woorden en denk er diep over na. Onthoud dat jullie niet dit lichaam zijn. Jullie zijn niet deze persoonlijkheid, jullie zijn niet je intellect, niet deze belichaming. Het is alleen het voertuig dat jullie gebruiken op je pad naar verhoging en hoger bewustzijn.

Goedenavond, lieve mensen, Ik Ben Errone. Goedenavond, lieve mensen, en ik dank jullie!

Regenbogen & Rozen, Vrede & Geluk,

Malcolm het Medium

Vertaald uit het Engels door Henk Steur