Aranuth Spreekt: – Profetie.

Aranuth Spreekt:
Profetie.

Malcolm Bell / 1 december 2022
Geplaatst: 4 december 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hallo allemaal,

Veranderingen, veranderingen, ze lijken nooit te eindigen … maar het is allemaal ten goede.

Hogere Leiding komt onverwachts en met onregelmatige tussenpozen naar mij toe, afhankelijk van het waargenomen belang van de informatie en het tijdsbestek. De voorspellingen komen de laatste tijd vaker. Tot nu toe kreeg ik tijdens de informatie meestal één voorspelling tegelijk (zoals het Java-Indonesische evenement), maar begeleiding komt nu met verschillende voorspellingen in één download. Is dit een teken dat de planetaire “verandering der eeuwen” stevig op ons afkomt?

Deze profetieën en voorspellingen worden mij over het algemeen in de vroege ochtenduren gegeven (wanneer de sluier tussen de rijken het dunst is) om zielen te bereiken en voor te bereiden op toekomstige gebeurtenissen en hopelijk om individuen en de mensheid voldoende tijd te geven voor individuele en groeps-/ stam aanpassingen. Is dit dus een indicatie dat er nu binnen een kort tijdsbestek verschillende dingen gaan gebeuren?

Ik ben geen zogenaamde Nostradamus of Edgar Cayce, maar gewoon een gevoelig doorgeefluik, maar deze voorspellingen zijn zowel voor mij als voor jullie een grote verrassing. De Gidsen geven me deze informatie echter in de hoop dat het zielen zal helpen om na te denken over hun pad en verbeteringen aan te brengen voor zichzelf en het welzijn van iedereen … inclusief het milieu en Moeder Natuur zelf.

Ik krijg het overweldigende gevoel dat we enorme veranderingen op Aarde naderen met ernstige gevolgen als wij onze daden en zorg voor de mensen, de planeet en alles erop niet veranderen en opruimen.

Deze profetieën zijn een geschenk van het Begeleidingsrijk en zullen hopelijk als zodanig worden geaccepteerd: voor die dierbare zielen die de neiging hebben om in negativiteit en angst te vervallen, is het advies om niet verder te lezen en door te gaan op hun “ogen wijd gesloten” pad.

De profetieën:

Eén: meer problemen in de Baltische staten met een, mogelijk twee, meer landen die betrokken raken bij de militaire inzet met de levering van bewapening en uitrusting samen met de toestroom van financiële en humanitaire steun.

Twee: Engeland zal ‘de knel voelen’ naarmate het monetaire beleid wordt aangescherpt, wat gevolgen heeft voor de gezinsbudgetten. Het Engelse volk zal stoïcijns blijven en “blijven doorgaan”.

Drie: Een kleine Afrikaanse natie, mogelijk een eilandnatie, zal bekendheid krijgen door de ontdekking van een waardevolle hulpbron. Moderne “zakkenvullers” zullen erop afkomen als mieren op honing.

Vier: Meer seismische en tektonische plaatomwenteling in het Pacific Rim-gebied (Henk: De Pacific Rim is een Engelse geografische term die verwijst naar de groep van landen en steden die zich bevinden rondom de Grote Oceaan. Letterlijk vertaald betekent Pacific Rim Pacifische Rand); Australië zal zoals altijd stabiel blijven, maar de extreme weersomstandigheden zullen doorgaan met enkele verrassende en onverwachte incidenten.

Vijf: de VS. Ten eerste, een gebeurtenis “beïnvloedt en treft het hart van Amerika”; Ik interpreteer dit als Wall St (financieel) en/of Washington (politiek) of beide. Dit zal gepaard gaan met schandalen, massale corruptie, bedrog en bedrog op hoge plaatsen met bijbehorende opstanden en protesten van het volk. Er zijn internationale schurken bij betrokken!

Zes: Grote problemen met de teelt en productie van steenfruit waarbij ontdekt wordt dat fruit van binnenuit aan het rotten is, veroorzaakt door een nog onbekende plaag.

Zeven: Ernstige seismische en tektonische plaatbewegingen waarbij landmassa’s scheuren, bewegen en glijden aan zowel de oost- als de westkust van de VS. Hogere Wezens houden stevig vast aan deze catastrofe, maar het hangt er allemaal van af of de kritische massa van mensen in de VS al dan niet positieve stappen onderneemt om een einde te maken aan oorlog, corruptie, hebzucht, machtswellust en de overvloed van alle goede dingen herverdeelt ten voordele van allemaal.

Ik post dit in de hoop dat die waarschuwing van grote waarde zal zijn voor de hele mensheid. We moeten onze daden en onze planeet opruimen. Natuurlijk zullen er mensen zijn die me bekritiseren en bespotten, maar het is mijn taak om te doen en niet te oordelen.

Ik zal nog steeds beschikbaar zijn voor lezingen en genezing behalve op eerste kerstdag.

Aus; lokaal en interstate 0427636842
Internationaal+61 427636842
Beheerder@aranuth.com

Regenbogen en rozen,

Vrede en geluk,

liefde & licht,

Malcolm.