Vraag Tina, als je wilt, je hart te vullen met haar gelukzaligheid

Vraag Tina, als je wilt, je hart te vullen
met haar gelukzaligheid

Door: Ann Albers – 24 mei 2023

Hallo allemaal,

Geen leuke e-mail vanavond omdat ik het druk heb, maar ik moest het delen. Velen van jullie weten dat Tina Turner vandaag ( 24 Mei) is overgegaan. Zoals zovelen, hield ik van haar muziek maar respecteerde ook de ongelooflijke spirituele reis die ze dit leven nam.  Ik voelde me geroepen om een hemelse afbeelding van haar thuiskomst te proberen, en op het moment dat ik het verlangen had, stroomde er een aanleiding voor in mijn gedachten. Ik voelde haar immense, engelachtige liefde voor de mensheid. Ik weet niet of zij het was of de engelen, maar iemand in de geest wilde dat ik een beeld zou delen dat ons een glimp geeft of, nog belangrijker, de essentie, het hart en de ziel van hoe het voelt om naar huis terug te keren.

We hebben allemaal geliefden verloren. Ik hoop, op een kleine manier, dat de vreugde en de energie op deze foto de harten van jullie die rouwen kunnen raken en genezen.  Zo voelt het als het licht van de hemel je raakt. Ik ben in dat licht geweest. Er zijn geen woorden voor.

Als je naar de afbeelding kijkt, laat dan de energie erachter je overspoelen met zijn vrede en, beter nog, de euforie die je dierbaren in de hemelse dimensies nu de hele tijd ervaren.  Tap in. Vraag Tina, als je wilt, je hart te vullen met haar gelukzaligheid en kijk wat je voelt. Ik voel haar geest nu en ben weer bijna in tranen door de omvang van de liefde en de viering van haar thuiskomst. Ze danst vanavond echt met engelen. Oké, nu moet ik huilen. Zo mooi. Zo zo zo mooi. Ik. hoop dat je haar voelt 🙂

Ik hou van jullie allemaal,

Ann Vertaling: wakkeremensen.org