Liefde is Machtiger dan Woorden

Liefde is Machtiger dan Woorden

Gechanneld door: Ann Albers – 7 Mei 2022

Mijn lieve vrienden, we houden zoveel van jullie,

Velen van jullie zijn zo gevoelig. Jullie voelen de wereld in je. Hoewel jullie je unieke fysieke vorm, persoonlijkheid en combinatie van energieën hebben, kun je als een golf de stromingen in de oceaan onder je voelen. Daarom voelen zovelen van jullie golven van droefheid. Daarom voelen zovelen van jullie zich prikkelbaarder, of minder tolerant dan gewoonlijk. Dit is waarom het ook zo belangrijk dat jullie je richten op datgene wat voelt als liefde, datgene wat je kunt waarderen aan het leven, en datgene wat je vreugde geeft. Hoe meer je er bewust voor kiest om je af te stemmen op de hogere trillingen, hoe meer je deze hogere en gelukkigere trillingen de “oceaan” van gedeelde energie instuurt waarin jullie allemaal verbonden zijn.

Een moment van ongegeneerde waardering voor de geur van je ochtendkoffie – slechts een paar seconden van diepe vrede en tevredenheid – zal een rimpeling van vrede in de oceaan van gedeelde energie sturen. Stel je voor dat deze rimpeling van vrede een ziel raakt die vreest voor zijn leven. Als deze rimpeling van vrede hen bereikt, voor slechts een moment, zullen ook zij dieper ademhalen en zich misschien een eenvoudig plezier in hun eigen leven herinneren. Op dat moment, tijdelijk gekalmeerd uit de angst en in vrede, houden zij op een trillingsmatch te worden met een persoon die boos en angstig is. Jullie moment van waardering kan net hun leven gered hebben.

Elke gedachte, elk woord, elke daad stuurt een vibrationele rimpeling in de oceaan van gedeelde energie. Dit is hoe je je wereld positief kunt beïnvloeden, zelfs wanneer het lijkt alsof je niets “doet”. Je kunt je eigen leven waarderen en je vibratie wordt een onuitgesproken gebed voor alle zielen om een leven te hebben dat ze kunnen waarderen. Je kunt genieten van je eigen vrede en je vibratie wordt een gebed voor alle zielen om vrede te voelen. Jullie kunnen je huis en je voedsel waarderen en jullie waardering is een trilling die naar buiten uitstraalt in de oceaan van gedeelde energie, resonerend en versterkend op de trilling van allen die een veilig huis en overvloedig voedsel wensen.

Dierbaren, in jullie rust delen jullie vrede. In jullie liefdevolle actie, delen jullie de liefde. In jullie waardering stralen jullie een vibratie uit die alle harten raakt die bereid zijn zich te openen voor waardering. Jullie kunnen niets in een vacuüm doen, want jullie hebben wortels in de oceaan van gedeelde energie. Er is geen gedachte die je kunt bedenken, geen daad die je kunt verrichten, of geen woord dat je kunt aanbieden, zonder een rimpeling van vibratie te veroorzaken die alle zielen raakt.

Dus de vraag die je nu moet stellen is: “Geef ik macht aan conflicten of geef ik macht aan vrede? Zend ik rimpelingen van liefde en waardering uit of rimpelingen van woede? Dit is de reden waarom vechten tegen datgene wat je haat nooit werkt – je versterkt het alleen maar met je rimpelingen van haat. Dit is waarom wensen dat anderen veranderen nooit werkt. Jouw negatieve focus op hen inspireert terugdringing. Dit is waarom liefde – zelfs in zijn meest minuscule uitdrukking – machtiger is dan woorden.

Wees voorzichtig, dierbaren, wees aardig voor jezelf, sta jezelf vreugde toe, stroom met je hart naar je beste vermogen en kijk met positieve verwachtingen vooruit naar je toekomst. In deze hogere trillingen dragen jullie bij aan de genezing, de hoop, de vrede, de verheffing en de vriendelijkheid die hier op aarde op dit moment zo nodig zijn. Jullie maken een verschil. Wij zien de rimpelingen van liefde die jullie uitzenden, samen met anderen om massale stromen van liefde te creëren. Voor sommigen kunnen dit onderstromen zijn, voor anderen zijn ze overduidelijk, maar niettemin worden de liefdesstromen op jullie planeet elke dag sterker, en liefde, dierbaren, zal uiteindelijk altijd, zegevieren.

God Zegene jullie! We houden heel veel van jullie.

De Engelen

Door: Ann Albers – www.visionsofheaven.com
©2016 Ann Albers, All Rights Reserved.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org