“Liefde is Jullie Voortdurende Metgezel. Liefde Wenkt Jullie in Elk Moment. Genade Probeert Jullie te Leiden.”

“Liefde is Jullie Voortdurende Metgezel. Liefde Wenkt Jullie in Elk Moment. Genade Probeert Jullie te Leiden.”

Beste vrienden, we houden heel veel van jullie,

Gechanneld door: Ann Albers – 15 Januari 2022

Houdt moed. Hoewel er nu veel krachten op jullie planeet om jullie aandacht strijden, is de grootste aantrekkingskracht op jullie niets minder dan de liefde die in jullie leeft en ademt. Deze liefde roept je naar gedachten die beter voelen. Ze trekt je aan om uit te rusten als je moe bent, om te eten als je honger hebt, om jezelf te troosten als je je down voelt, en om te vieren als je je goed voelt. Deze liefde inspireert je om de volgende stap naar je dromen te zetten wanneer de timing perfect is. Het geeft je de drang om ergens te zijn op het perfecte moment, zodat je iemand tegenkomt met wie je een wederzijds positieve interactie zult hebben. Het begeleidt je om rustig te zitten en helende en verjongende energieën door je heen te laten stromen.

Deze liefde die het leven in je blaast, probeert altijd je aandacht te krijgen. Deze liefde wil een ongelooflijker leven voor je dan velen van jullie zullen toegeven dat je voor jezelf wilt. De Bron die leeft en ademt – levend in de hele schepping en in jullie – wil dat jullie de best mogelijke versie krijgen van wat jullie werkelijk en diep verlangen voor jezelf.

Of je blokkeert deze liefde of je staat toe dat ze in je ervaring stroomt. Zoals water in de leidingen, slechts geregeld door de kraan, houdt deze liefde nooit op haar stroom aan te bieden. Zoals het zonlicht dat onophoudelijk schijnt, of de wolken het nu verduisteren of niet, houdt deze liefde nooit op haar leven-gevende licht aan te bieden. Zoals de noten van de toonladder wachten om gevormd te worden tot een lied dat je kunt spelen, neuriën of zingen, wacht deze liefde met oneindig potentieel op jou om haar te vormen tot de liefdevolle verlangens waarvan je droomt ze te ervaren.

Deze liefde, dierbaren, fluistert jullie voortdurend in de subtielste impulsen toe. Deze liefde is de leiding die je oproept om even op adem te komen wanneer je niet gemotiveerd bent om iets anders te doen. Deze liefde is de inspiratie die je inspireert om je in te schrijven voor een cursus waarin je geïnteresseerd bent of om een video te bekijken over een onderwerp waar je nieuwsgierig naar bent. Deze liefde is de kracht die ervoor zorgt dat je je verzet tegen dingen en situaties die je niet inspireren en je naar de dingen trekt die je wel inspireren. Deze liefde houdt nooit op je te roepen op het pad van je grootste vreugde.

Jullie laten deze liefde stromen en je leiden wanneer jullie naar je gevoelens luisteren. Op elk moment hebben jullie een keuze, of jullie je situatie of perspectief willen veranderen. Wanneer jullie handelen op een manier die instinctief goed voelt, luisteren jullie naar de wenkende impulsen van deze liefde. Wanneer jullie op natuurlijke wijze de telefoon opnemen, luisteren jullie naar deze liefde. Wanneer je een uitnodiging afslaat of om een eis heen danst die niet met je resoneert, luister je naar deze liefde.

Telkens wanneer jullie iets doen dat voor jullie goed voelt of jullie perspectief aanpassen op een situatie die niet zo geweldig aanvoelt tot het wel zo is, laten jullie je leiden door deze liefde.

Telkens als jullie iets doen wat voor jullie niet goed voelt, zonder je perspectief bij te stellen op een manier waardoor het wel goed voelt, verzetten jullie je tegen deze liefde.

Er zijn bijvoorbeeld mensen en situaties tot wie jij je van nature aangetrokken voelt. Er zijn anderen tot wie je je niet aangetrokken voelt. Er zijn banen waar je van houdt en banen die je liever niet doet. Als je in de 3D wereld de keuze hebt om tijd door te brengen in situaties waar je van houdt en niet in die waar je niet van houdt, is dat prachtig! Je kunt gemakkelijk naar de Liefde binnenin luisteren.

Maar soms heb je een situatie gecreëerd die je niet zo leuk vindt. Je hebt een baan waar je niet meer van houdt. Je werkt met iemand waar je niet van houdt. Dan, geliefden, wanneer liefde je niet onmiddellijk uit de situatie kan weglokken, wenkt ze je om te dromen, om je beter voor te stellen, en om zoveel liefde als je kunt in de huidige situatie te brengen totdat je je beter kunt manifesteren. Liefde zou kunnen zeggen: “Ga niet in discussie met de boze collega, als je het kunt vermijden. Vat hun woorden niet persoonlijk op.” Liefde zou kunnen zeggen: “Heb medelijden met de pijn die hen ertoe brengt zich zo te gedragen.” Liefde zou kunnen fluisteren: “Zie deze baan als een opstapje. Breng je beste zelf naar deze situatie en je zult later beter aantrekken.”


De Bron in jou weet wanneer je je situatie ten goede kunt veranderen en wanneer je dat niet kunt. Wanneer je dat kunt, word je ertoe aangezet. Wanneer je dat niet kunt, word je gestimuleerd om je perspectief te verschuiven naar een perspectief dat beter voelt. Altijd word je geroepen tot een perspectief of een situatie die beter zal voelen.

Sommigen van jullie vinden het gemakkelijker om te luisteren naar impulsen voor uiterlijke verandering. Je wilt weten wat je nu moet “doen”, en als je de impuls krijgt om iets te doen, spring je erop. Sommigen van jullie vinden het gemakkelijker om te luisteren naar de impulsen voor interne verandering. Het bevalt jullie niet hoe jullie je voelen en wanneer jullie een ander perspectief wordt geboden, veranderen jullie gemakkelijk.

Sommigen van jullie hebben het moeilijker om het uiterlijke te veranderen. Angst voor mislukking of verandering kan je tegenhouden. De impulsen blijven echter komen en proberen je te leiden op meer geleidelijke manieren. Sommigen van jullie hebben het moeilijker om het innerlijke te veranderen. Angst voor kwetsbaarheid kan het moeilijk voor je maken om woede, slachtofferschap of martelaarschap los te laten, maar de impulsen om je beter te voelen zullen blijven komen. Misschien zullen ze je aansporen om weg te kijken van de verontrustende situatie en je te richten op het goede in je leven. Misschien zullen ze je aansporen om beter voor jezelf te zorgen. Misschien zal de verleiding om “nee” te zeggen sterker zijn dan gewoonlijk.

Het maakt niet uit of je het makkelijk of moeilijk vindt om naar deze liefdevolle impulsen te luisteren, ze zullen blijven komen dierbare. De bron in jou zal nooit opgeven om je langs het meest vreugdevolle pad naar je dromen te leiden. De Bron in jou zal je nooit veroordelen als je niet luistert. De Bron van alle Liefde is dat dierbaren – liefdevol, geduldig, vriendelijk en medelevend. Deze liefde is onophoudelijk en onvoorwaardelijk.

Dus wanneer de wereld om jullie heen moeilijk lijkt herinner je dit: Liefde is jullie voortdurende metgezel. Liefde wenkt je in elk moment. Genade probeert je te leiden.

De Bron wil jullie vreugde, jullie overvloed, jullie welzijn. Jullie zijn nooit afgesneden. Jullie worden nooit in de steek gelaten. Jullie worden nooit veroordeeld. Jullie worden alleen geleid door jullie heel natuurlijke liefdevolle impulsen, en jij – alleen jij – mag beslissen of je naar deze goed aanvoelende ingevingen luistert, of niet.

God Zegene jullie! We houden heel veel van jullie.

De Engelen

 

Kanaal: Ann Albers

 

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org