“Je Hoeft Je Niet Door De Economie Te Laten Overtuigen Dat Je Gebrek Moet Ervaren.”

 

“Je Hoeft Je Niet Door De Economie Te Laten Overtuigen Dat Je Gebrek Moet Ervaren.”

Gechanneld door: Ann Albers – 21 Januari 2023

Mijn Dierbare Vrienden,

Jullie zijn hier op aarde tijdens een van de meest ongelooflijk snelle tijden van expansie die de mensheid ooit heeft meegemaakt. De uitdagingen en contrasten van de afgelopen jaren hebben jullie verlangens geïnspireerd om in een extreem snel tempo te groeien.

Jullie gevoelens komen naar boven als nooit tevoren. Voor sommigen van jullie is dit ongelooflijk opwindend. Jullie komen weer in contact met lang begraven dromen en gloednieuwe verlangens. Voor sommigen is dit heel frustrerend, omdat je de verlangens van je hart sterk voelt, maar er nog niet op vertrouwt dat het universum je brengt wat je verlangt. Voor anderen is het een beangstigende tijd omdat je bang bent dat je je leven of de mensen om je heen overhoop haalt als je de veranderingen aanbrengt die je wilt.

Ongeacht waar je je in deze diepe duik bevindt, het feit dat je gevoelens van binnenuit opkomen is goed. Je gevoelens wijzen je op wat je wilt creëren en zijn aanwijzingen voor je leiding op het pad.

Als een gedachte je opwindt en inspireert of je doet glimlachen van vreugde, dan kun je gerust aannemen dat je op weg bent naar datgene waarop je je concentreert. Als je huilt om wat je nog niet hebt, is het verdrietige gevoel een sterke aanwijzing dat je iets wilt waarvan je niet gelooft dat je het kunt hebben. Als je boos bent, betekent dit dat een krachtige kracht je dwingt om van houding of handeling te veranderen, want woede is een kracht die iemand voortstuwt om uit te breiden, net zoals een kracht een spruit voortstuwt om uit het zaad te ontspruiten en naar het licht toe te groeien. Woede geeft aan dat je sterk gedachten denkt of dingen doet die in strijd zijn met je verlangens en dat er iets moet veranderen.

Je kunt de buitenwereld de schuld geven van je gevoelens, of je kunt kijken naar de diepere waarde ervan, namelijk om je te helpen begrijpen waar je staat in de relatie met je grotere zelf – het Goddelijke in jou. God wil alle liefdevolle dingen voor jou die jij wilt. Zijn je gedachten in overeenstemming met wat je verlangt? Dan zul je je goed voelen. Gaan je gedachten in tegen wat je wilt? Dan zul je je minder dan heerlijk voelen.

Stel dat iemand je afsnijdt in het verkeer. Je voelt je slecht. Je denkt dat ze je een slecht gevoel hebben gegeven. Maar waardoor je je slecht voelt, zijn je eigen gedachten die in strijd zijn met wat je wilt. Je wilt je veilig voelen. Je wilt je gerespecteerd voelen. Je wilt dansen met hoffelijke chauffeurs. In Gods liefde ben je veilig. Je kunt ervoor kiezen jezelf te respecteren. Er zijn honderden hoffelijke chauffeurs op de weg waar je je op kunt richten, ondanks deze ene die niet oplet. Jouw focus is jouw keuze. Focus op wat je wilt, en je zult je goed voelen. Concentreer je op wat je niet wilt, dan voel je je slecht. Je zou kunnen zeggen, “Maar deze bestuurder is niet hoffelijk! Ze zijn niet respectvol!” Je kunt 100% gelijk hebben in je beoordeling van de werkelijkheid voor je, maar je focus is je keuze, en je focus dicteert wat je aantrekt. Zo werkt jouw wereld nu eenmaal.

Overweeg jullie economie op dit moment. Voor velen van jullie is alleen al de prijs van de boodschappen genoeg om boos te worden. Maar denk wat dieper na, en je zult zien dat de prijzen niet de oorzaak zijn van je onvrede. De oorzaak ligt in jezelf. Misschien denk je dat je gebrek moet ervaren vanwege deze prijzen. Misschien neem je het degenen die rijker worden kwalijk om redenen die niets te maken hebben met de werkelijke waarde. Misschien ben je gefrustreerd over je eigen financiële toestand. Je bent het niet eens met het Goddelijke in je. Het Goddelijke binnenste kan je leiden naar overvloed. Het Goddelijke binnenste zou nooit tijd verspillen aan het gebrek aan integriteit van iemand anders. Het Goddelijke binnenste zou je geruststellen en je begeleiden naar nieuwe manieren om welvaart te ervaren.

Elke keer dat je je slecht voelt, voel je je zo omdat je het leven op een andere manier bekijkt dan het perspectief van het Goddelijke binnenin. Wij zullen nooit beweren dat veel externe gebeurtenissen en omstandigheden het een hele uitdaging maken om het leven door de ogen van God te zien. Toch is je ware kracht beschikbaar wanneer je je visie afstemt op de kracht die universa schept.

Lieve God, zegen deze boze, ongeduldige, onbewuste ziel die mij afsneed in het verkeer. Ik dank dat ik veilig in uw liefde kan rusten. Ik dank dat ik weet dat ik niet voortijdig kan vertrekken, en als ik me concentreer op mijn vreugde, de mooie dag en de prachtige rit, zal ik om schade heen worden gestuurd.

Lieve God, ik zie deze hoge prijzen voor mijn eten. Dat bevalt me helemaal niet, maar dank U dat U me helpt de overvloed van Uw liefde, de overvloed van Uw genade te vinden en te voelen. Geef ons deze dag ons dagelijks brood, bessen, bonen en vlees! Geef ons deze dag onze dagelijkse koffie en room, onze thee, onze cake, en wat we nog meer wensen. In U vertrouw ik, niet in de economie van de mens. Ik vraag dat ik geleid word om te leven in een Goddelijke economie.

Wat als jullie verdriet hebben dierbaren? Jullie zijn menselijk. Niemand in de hemel zal je vertellen dat je je anders moet voelen. Niettemin, als jullie beginnen te zien door de ogen van het Goddelijke en jullie geliefden in de hemel, beginnen jullie je eeuwige aard te zien en de gelukzaligheid van jullie geliefden, en beginnen jullie een liefde te voelen die voorheen jullie stoutste dromen te boven ging. Het kan tijd kosten, maar dit is voor jou beschikbaar.

Het is altijd jullie relatie met jezelf, je ziel, je Goddelijke vonk, die bepaalt hoe jullie je voelen, ongeacht of de buitenkant het gemakkelijk of moeilijk maakt.

Het is innerlijk werk om te reiken naar de gedachten van je ziel en het Goddelijke binnenin. Het is vaak gemakkelijker om het leven en anderen je gevoelens te laten beïnvloeden en ze rond te slingeren alsof je een schip bent op een stormachtige zee die je niet kunt beheersen. Het schip kan de zee niet beheersen, maar met een vast roer en een stevige greep op het stuur kan het zijn eigen koers houden en de stormen bevaren. Zo kun je ook geworteld blijven in je relatie met het Goddelijke, met schoonheid, goedheid, eeuwige waarheden en liefde. In die werkelijkheid zul je je eigen koers varen, ongeacht wat er in de wereld om je heen gebeurt.

Je hoeft de haters jou niet te laten “haten”. Je hoeft de oorlogszuchtigen je niet te laten inspireren tot “oorlogszuchtige” gedachten. Je hoeft je niet door de economie te laten overtuigen dat je gebrek moet ervaren. Je hoeft de stormen van de natuur niet te laten betekenen dat je leven of emoties overspoeld worden door angst.

Terwijl de haters haten, kunnen jullie je richten op gebed, mededogen en liefde.

Terwijl de oorlogszuchtigen oorlog voeren, kunnen jullie kiezen voor liefde, vrede, mededogen en vriendelijkheid.

Terwijl jullie economieën onder druk staan, kunnen jullie je richten op Gods overvloed en hetzelfde ervaren.

Wanneer jullie de stormen onder ogen zien, kunnen jullie bidden en vragen om vriendelijkheid, of jullie kunnen ze gebruiken als een kans voor een nieuwe start.

Liefde is er altijd voor de afstemming! Overvloed is er om te vragen. Veiligheid is er voor wie rust in Gods liefde. Leg jullie focus daar, dierbaren, en jullie zullen je goed voelen, ongeacht wat jullie buitenwereld doet.

Jullie hebben toestemming om je goed te voelen. Jullie hebben toestemming om gelukkig te zijn, zelfs wanneer omstandigheden of mensen het moeilijker maken. We moedigen jullie aan goede gevoelens te hebben en voelen compassie met jullie als je ze niet kunt vinden.

Wees lief voor jezelf. Eer jullie harten. Als de wereld je dan verleidt om je slecht te voelen, herinner jezelf er dan aan: “Ik mag kiezen. Ik mag me richten op wat ik kies en daarom kiezen hoe ik me voel. Ik mag beslissen of iemand anders mijn geest controleert of dat ik er de leiding over neem.”

Geluk is gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet te wachten tot de wereld verandert. Je hoeft alleen maar uit te reiken om het leven en jezelf te zien zoals het Goddelijke in jou alles ziet – evoluerend, opkomend en groeiend in grotere liefde.

God Zegene Jullie! We houden zoveel van jullie.

De Engelen

Kanaal: Ann Albers

Vertaling: wakkeremensen.org