“Hou Dit Jaar Van Jezelf, Dierbaren. Accepteer Jezelf Zoals Je Bent


Hou Dit Jaar Van Jezelf, Dierbaren. Accepteer Jezelf Zoals Je Bent”

Gechanneld door: Ann Albers – 31 December 2022

Mijn Dierbare Vrienden, we houden zoveel van jullie,

We houden van jullie vieringen. We houden ervan hoe jullie uitkijken naar het nieuwe jaar en stilstaan bij het oude. Ook al leven we in het eeuwige heden, op jullie oudejaarsavond staat de hele aarde stil om het oude los te laten en het nieuwe te verwelkomen. Voor slechts een moment per jaar richten jullie je met collectieve hoop en verwachting op de toekomst. Het is een krachtig moment van collectieve menselijke creatie.

Natuurlijk heeft ieder van jullie deze kracht altijd tot je beschikking, maar er zijn momenten waarop de vibratie van liefde op jullie planeet het gemakkelijker maakt om je voorwaarts te richten en je komende tijd voor te programmeren. Dus voor degenen onder jullie die gevoelig zijn (en de meesten van jullie die dit lezen zijn dat) vraag om de vreugde en verwachting van jullie wereld te voelen op deze oudejaarsavond. Ga even zitten nadat de klok ergens op aarde middernacht slaat en vraag om de golven van liefde en opwinding te voelen die door menselijke harten golven. Het voelt goed! Je verdient het om je goed te voelen. We voelen deze golven door ons heen gaan en we versterken elke liefdevolle vibratie.

Kijk niet terug naar de dingen die je niet bevallen. Kijk terug op je successen – groot en klein. Kijk terug en zie hoe je zo vaak voor liefde hebt gekozen dat je het je waarschijnlijk niet eens meer herinnert. Kijk terug en herinner je hoe je doorzette en er sterker uit kwam. Kijk hoe je er om gaf liefdevol te zijn, licht te zijn, en meester te zijn over je eigen geest. Het maakt niet uit of je je doelen bereikte of niet, je probeerde het. Jullie hadden successen. Jullie hebben nu een gezegde op jullie planeet waar we van houden: “Vooruitgang, geen perfectie.” Ieder van jullie (en we kennen ieder van jullie!) heeft opmerkelijke vooruitgang geboekt in het begrijpen en beoefenen van liefde. Ieder van jullie is van belang geweest voor de toekomst van jullie planeet. Ieder van jullie helpt het pad te effenen voor een mooiere en betere toekomst.

Het komende jaar zal veel successen en uitdagingen kennen. Op dit moment ontdekt een groot deel van de mensheid alles wat in hen begraven of verborgen was. Het is bijna onmogelijk om je gevoelens weg te stoppen, en zij die geen vrede hebben gesloten met hun gevoelens zijn als rondvliegende slangen in de tuin wanneer het water wordt aangezet! Het is bijna onmogelijk om je dromen te vergeten, en je zult je glorieus voelen als je je er heerlijk op concentreert. Als je eraan twijfelt, voel je juist het tegenovergestelde.

Ontspan je, diebaren! Jullie leren allemaal van jezelf te houden en jezelf te accepteren; hoe meer je dit kunt, hoe vriendelijker en zachter jullie wereld zal worden.

Er zijn groeipijnen. Als je onhandig bent in zelfacceptatie, ben je geneigd te eisen dat iedereen je accepteert. Besluit in plaats daarvan dat dit het jaar is waarin je jezelf vriendelijk, voorzichtig en liefdevol accepteert, ongeacht wie dat wel of niet doet. Besluit te leven en te laten leven, jezelf te zijn en anderen hun eigen keuzes te laten maken. Laat dit een jaar zijn waarin je je bevrijdt van de last om anderen tevreden te stellen, hen zover te krijgen dat ze je begrijpen of het zelfs met je eens zijn. Laat dit het jaar zijn waarin je jezelf bent, en de relatie met jezelf het belangrijkst is.

De afgelopen jaren zijn jullie allemaal veranderd. Jullie zijn exponentieel gegroeid, en daardoor ook het menselijk ras. Wij zien de toekomst van jullie aarde met grote opwinding tegemoet! We zien de mensheid samenkomen en beseffen dat verschillen bedoeld zijn, dat ze creativiteit, goede gesprekken en een uitbreiding van gedachten stimuleren! Wij zien jonge mensen komen met grootse ideeën over hoe het milieu schoon te maken en het lichaam te genezen. We zien dat bedrijven zich meer bewust worden van diversiteit en het ecosysteem. We zien velen die niet willen veranderen, de aarde verlaten in hun zoektocht naar een verruiming die ze in dit leven niet meer kunnen vinden. We zien zielen met frisse, gretige perspectieven geboren worden!

Jullie nieuwsmedia berichten maar over een minuscuul deel van wat er op jullie planeet gebeurt. Zoek het komende jaar naar het goede nieuws. Geloof in het goede nieuws. Je kunt niet meer bescherming krijgen dan wat je ontvangt als je je afstemt op de trilling van liefde. In liefde nemen jullie je leiding waar. In liefde navigeer je snel om potentiële problemen heen. In liefde lossen je uitdagingen snel op. Je hoeft niet op je hoede te zijn in de trilling van liefde, want je kunt op je gevoel vertrouwen.

Hou dit jaar van jezelf, geliefden. Accepteer jezelf zoals je bent. Dat doen wij ook. Wij houden meer van jullie dan jullie kunnen bevatten, want jullie zijn de moedige zielen die jullie wereld veranderen in een vriendelijkere, harmonieuzere plaats. De “wereld” is er misschien nog niet, maar jullie wereld kan er zijn.

Gelukkig Nieuwjaar! Gelukkig jaar voor jullie, die van jezelf houden! Gelukkig jaar van “leven en laten leven”, en jezelf accepteren als perfect, zelfs als je uitbreidt naar meer!

God Zegene jullie! We houden zoveel van jullie.

De Engelen

Kanaal: Ann Albers

Vertaling: wakkeremensen.org