Een Boodschap Van De Engelen

Een Boodschap Van De Engelen

Gechanneld door: Ann Albers – 4 Maart 2023


Dierbare vrienden, we houden zoveel van jullie,

We zeggen dit elke week. We houden zoveel van jullie. We houden van jullie omdat we houden van het licht dat leeft en ademt in ons allen. Jullie zijn één met ons in dat licht. We houden van jullie omdat jullie de moedige zielen zijn die naar de Aarde kwamen om de liefde verder uit te breiden. We houden van jullie om een miljoen redenen, maar de belangrijkste is eenvoudig. We houden van jullie omdat het onze natuur is om lief te hebben, en als we trouw zijn aan onze natuur, voelen we ons goed.

Als we van jullie houden, dierbaren, houden we van het licht in ons allemaal.

Wij richten ons op alles wat mooi, goed en waar is aan jullie, zodat jullie gemakkelijker hetzelfde kunnen doen. Wij handhaven de visie en, nog belangrijker, de energetische blauwdruk van alles wat je wenst. Wij zien het leven dat je wilt alsof het nu gebeurt. Het is jouw enige taak om te geloven en te ontvangen.

Stel, je zit in een vliegtuig. Je ziet een auto op de weg onder je. Je ziet hun verleden, heden en mogelijke toekomstige wegen. Stel je voor dat je in communicatie bent met deze persoon. Je hoort hun verlangen naar een specifieke bestemming. Vanuit je positie ver boven je, zie je deze bestemming nu! Je kent het pad ernaartoe! Je ziet hun toekomst hier en nu, en je weet zonder enige twijfel dat je deze persoon naar zijn gewenste bestemming kunt leiden, als hij bereid is in je hulp te geloven en die te ontvangen.

Je raakt opgewonden als je ziet dat deze ziel jouw begeleiding ontvangt. Je houdt van ze. Je wilt helpen. Je wilt dat ze krijgen wat ze willen. Als mens kun je gefrustreerd raken als ze je instructies negeren of niet in je liefde geloven. Als een engel zou je altijd proberen hen te bereiken met uiterste liefde en toewijding. Je zou begrijpen dat hun ontvangst soms vertroebeld is. Je zou dit wezen waar je van houdt nooit opgeven. Als ze hun bestemming voorbij zijn, stuur je ze liefdevol terug. Als ze de verkeerde kant opgingen, zou je ze niet straffen; je zou ze alleen liefdevolle impulsen sturen om ze terug te leiden naar hun bestemming.

Als ze niet in je liefde of leiding geloofden, zou je rustig blijven zitten en je met alle liefde in je hart richten op hun vreugde, bestemming en feest. Nooit, als engel, zou je erkenning nodig hebben omdat je liefhebt. Nooit zou je je gefrustreerd voelen omdat je liefhebt. Nooit zou je opgeven omdat liefde nooit ophoudt te stromen door open harten, en onze harten, geliefden, staan wijd open om een altijd liefdevolle stroom van begeleiding te creëren.

Jullie enige taak als mens is te verlangen, te geloven en te ontvangen. De meesten van jullie hebben de kunst van het verlangen onder de knie! Velen van jullie geloven intellectueel in onze liefde en hulp. De meesten van jullie leren nog steeds om betere ontvangers te worden.

Als we het hebben over ontvangen, bedoelen we dat niet zoals je een muntstuk in je hand zou ontvangen. In plaats daarvan hebben we het over energetische ontvangers, zoals een radio die is afgestemd op de zender een uitzending zou ontvangen, of een telefoon die is afgestemd op een signaal de oproep zou kunnen ontvangen. Om te ontvangen wat je in je leven wilt ontvangen, moet je erop afgestemd zijn, zodat je het signaal en ons signaal kunt ontvangen, voordat je in staat bent het eigenlijke ding te ontvangen.

Je kunt een televisieprogramma niet zien totdat je TV is afgestemd op het signaal. Je kunt een uitzending pas horen als je radio het signaal ontvangt. Je kunt je vriend aan de telefoon pas horen als je netwerk werkt en je telefoon is afgestemd op de frequentie van de uitzending van je vriend. Evenzo kun je iets niet in tastbare vorm in je leven ontvangen totdat je bent afgestemd op het signaal ervan, en op onze signalen van liefde.

Wij eisen niet dat je gelooft of ontvangt. We willen dat je krijgt wat je wilt! Jullie zijn op Aarde om pure levenskracht op te roepen via jullie verlangens en om liefde nieuwe uitdrukkingen toe te staan! Jullie zijn gekomen om liefde op unieke en prachtige manieren uit te breiden naar het fysieke universum, en wij ondersteunen dat altijd – ongeacht welke vormen jullie kiezen als uiting van liefde. Of je nu een rekening wilt betalen, een nieuwe en meer flatterende outfit wilt vinden, een geliefde wilt ontmoeten, of de armen wilt voeden, dit is hoe je ervoor kiest om liefde vorm te geven in je leven, en wij beginnen je te begeleiden op het moment dat je het verlangen hebt.

Het probleem met twijfel en ongeloof is niet dat wij ophouden je te begeleiden, maar eerder dat je de signalen mist. Bijvoorbeeld, als je om liefde vraagt maar niet gelooft in het vermogen van het universum om het te geven. Je zou veel tijd kunnen besteden aan uitleggen en praten en denken over hoe je nooit liefde hebt gehad. Als je je afstemt op het gebrek aan liefde, zul je elk liefdevol signaal missen dat we je sturen. Als een eigenaar van een radio niet in het signaal gelooft, zal hij de radio niet eens aanzetten. Zelfs als ze wel in de uitzending geloven, als ze afstemmen op AM, kunnen ze geen FM ontvangen.

Als je je bijvoorbeeld onbemind voelt en twijfelt aan het vermogen van het universum om je liefde te geven, loop je misschien op straat met je hoofd naar beneden, je hart teruggetrokken, nadenkend over je eenzaamheid. Terwijl je je onbemind voelt en twijfelt of je liefde zult vinden, mis je alle gelukkige, lachende mensen die hun vreugde willen delen. Je mist de prachtige blauwe lucht die je helpt de grootsheid van de schepping te ervaren. Je mist het bordje in een koffieshop dat gratis monsters aanbiedt en je verleidt om binnen te komen en de liefde van je leven te ontmoeten. Je negeert de hond die naar je toe rent om je liefde te geven, zodat je zijn baasje kunt ontmoeten en een liefdevol gesprek kunt voeren. Je kijkt op zonder “goede reden”, ziet iemand tot wie je je aangetrokken voelt, hebt een drang om te praten, maar zegt dan tegen jezelf: “Wat heeft het voor zin. Ze zijn waarschijnlijk bezet.” Als je twijfelt aan wat je wilt, dierbare, zul je de signalen missen die overal om je heen zijn.

Stel dat je een grote rekening hebt. Als je twijfelt aan het vermogen van het universum om te voorzien, je afstemt op angst, gebrek voelt, of wanhopig probeert uit te vinden hoe je die moet betalen, zul je zo in gedachten en zorgen verzonken zijn dat je geen nuttig nieuw idee kunt ontvangen. Je zou dat stemmetje dat zegt: “Bel een vriend. Ga koffie drinken.” De vriend zou je goede ideeën kunnen geven. Misschien verzet je je tegen het idee om geld te lenen of spaargeld te gebruiken om de rekening te betalen. Je zou het verlangen kunnen negeren om een hobby te verkennen die een geheel nieuwe inkomstenstroom zou kunnen worden, simpelweg omdat je het gevoel hebt dat je niet kunt spelen totdat je betaald hebt.

Je zult je ontspannen als je leert te verlangen, te geloven en te ontvangen. Je zult denken aan wat je wilt met vreugde, verwachting en een gevoel van avontuur. Je kunt het zelfs helemaal loslaten, ontspannen, en genieten van je leven, in het vertrouwen dat wat je wilt zal aankomen in perfecte goddelijke timing. Je kunt jezelf toestaan om interesses te verkennen die aanlokkelijk klinken, vrienden te bezoeken, dingen te doen die niet alledaags zijn en die je aanspreken, of in vrede te zitten. Dit zijn allemaal dingen die je logische verstand je misschien afraadt, maar als je echt gelooft en inderdaad in een staat van energetische ontvangst verkeert, zul je de signalen van je eigen goed-voelende leiding honoreren.

Je brein is ontworpen om ontvankelijk te zijn voor je verlangens als je het een duidelijke richting geeft. Vraag: “Lieve hersenen, hoe zou het voelen om te hebben wat ik wil?” “Hoe zou het voelen om met de liefde van mijn leven te zijn?” “Hoe zou het voelen om werk te hebben waar ik van hou, dat goed betaalt en waardoor ik elke dag enthousiast wakker word?” “Hoe zou het voelen als mijn dierbaren zich beter zouden voelen?” Probeer je de gevoelens niet voor te stellen. Vraag. Wacht tot je hersenen, de meest ongelooflijke tuner in het universum, die frequentie vinden waar je om vroeg. Wacht op het gevoel. Dan, dierbaren, koester je in het gevoel. Stem het zo vaak mogelijk af, wetende dat hoe meer je je afstemt op liefde, in welke vorm je die ook wilt ontvangen, hoe meer je onze leiding zult horen, en hoe sneller je de bestemmingen zult bereiken die je wenst.

De schepper beweegt de sterren in een perfecte baan, orkestreert hele ecosystemen, inspireert de cellen van je lichaam om het evenwicht te bewaren, en zal – als je ontvankelijk wordt voor je verlangens – je inspireren op een vreugdevol pad naar de verwezenlijking ervan.

God Zegene Jullie! We houden zoveel van jullie.

De Engelen

Kanaal: Ann Albers

Vertaling: wakkeremensen.org