De Engelen: Intenties Creëren Die Zich Manifesteren.

De Engelen: Intenties Creëren Die Zich Manifesteren.

Gechanneld door Ann Albers – 23 Juli 2021

Mijn lieve vrienden, wij houden zoveel van jullie,

Neem een paar minuten de tijd nadat je onze woorden hebt gelezen. Hoe wil je dat je leven eruit ziet als je verder gaat? Wie wil je zijn? Wat wil je hebben? Hoe wil je jouw dagen leven? Hoe zou dat voelen? Onderzoek die vragen eens een paar minuten.

Sommigen van jullie weten heel duidelijk wat jullie willen. Sommigen van jullie weten het tot in detail, en anderen van jullie weten alleen de gevoelens die je wilt ervaren. Beide zijn goed. Ieder van jullie zal verschillende gradaties van detail in gedachten hebben over je dromen, en dat is oké. Als je in je hart kijkt, kun je vaststellen wat het is waarvan je weet dat je het wilt. Je wilt gelukkig zijn. Je wilt je veilig voelen. Je wilt bepaalde dingen en situaties. Je wilt je op een bepaalde manier voelen en gedragen. Je wilt je dagen in genade doorbrengen. Neem de tijd en maak, als je wilt, een lijst van wat je wilt… zoveel dingen, omstandigheden en/of situaties die je kunt bedenken. Deze kunnen zo algemeen of zo specifiek zijn als je wilt.

Als je je lijst bekijkt, zorg er dan voor dat elk verlangen je inspireert en je een goed gevoel geeft als je eraan denkt. Probeer te vermijden dat je dingen negatief formuleert. Bijvoorbeeld, als je schrijft, “Ik wil geen schulden meer hebben” is dat nog steeds een focus op schulden, en voor de meesten van jullie, zal dat je vibratie verminderen. Wat dacht je van: “Ik wil een leven leiden met meer dan genoeg?” Welke gedachte, welke uitspraak, maakt dat je je beter voelt, levendiger, en meer geïnspireerd. Probeer deze eens. “Ik wil niet alleen zijn!” vs. “Ik wil een vreugdevol co-creatief partnerschap waar we passen als hand en handschoen en elkaar helpen uit te breiden en te groeien met vriendelijkheid en vreugde.” Welke gedachte voelt beter? Welke focus voelt meer als liefde?

Lees, terwijl je je lijst doorloopt, elke uitspraak aan jezelf voor. Sluit je ogen en haal adem en herhaal het voor jezelf. Wees eerlijk over hoe je je voelt. Als je zegt: “Ik wil een vreugdevol partnerschap” is er dan een triest of sarcastisch gevoel van “yeah right” in je vibratie? Als dat zo is, pas dan de intentie aan tot je je geïnspireerd voelt, zelfs als je moet zeggen: “Ik ben van plan me hoopvoller te voelen over een partnerschap. Ik ben van plan voorbeelden te zien van geweldige relaties.” Die gedachten voelen misschien minder afschrikwekkend, en daarom voor nu meer inspirerend. Je kunt je intenties altijd aanpassen en uitbreiden, maar je moet ofwel intenties vinden die inspireren tot hoog vibrerende gevoelens ofwel andere manieren vinden om hoog vibrerende gevoelens te vinden, want altijd en eeuwig is het jouw vibratie die dicteert wat je aantrekt of toestaat.

Je weet dit echt. Je weet dat wanneer je je goed voelt, en je in een hoge vibratie bent, wonderbaarlijke dingen gemakkelijk in je leven lijken te stromen. Wanneer je je slecht voelt, of struikelt en in een lagere vibratie valt, sta je in de weg van de goedheid die in je leven wil stromen.

We willen niet suggereren dat je je gevoelens moet vermijden. Soms moet je genoeg van jezelf houden om door een negatief gevoel heen te werken voordat je je vibratie kunt verhogen. Soms moet je je er een beetje in wentelen voordat je er overheen kunt stappen. Soms moet je het op iemand anders afreageren om te zien dat dat niet werkt voordat je je innerlijke kracht kunt terugwinnen. Het is al goed! Deze dingen maken deel uit van de menselijke ervaring en je leert ervan.

Als je echter jouw intenties ontwerpt voor het leven dat je wilt leiden, zorg er dan voor dat jij je er goed bij kunt voelen. Dan kun je beetje bij beetje je verlangens uitbreiden naarmate je leert er meer en meer hoopvol en goed gevoel bij te krijgen.

Jouw Engelen willen dat je alle goede dingen krijgt die je wilt. We weten hoe we je in perfecte genade naar de essentie van alle dingen die je wilt kunnen leiden. Het kan zijn dat je niet de “vorm” krijgt die je wenst, want soms wil je iets dat niet echt is wat je denkt dat het is! Soms wil je een baan of een huis dat niet overeenkomt met de vibratie van datgene waar je werkelijk naar verlangt. In deze gevallen begeleiden wij je naar een perfecte overeenkomst in vibratie.

Wanneer je in een hoge vibratie bent, kun je je begeleiding waarnemen. Wanneer je in een lagere trilling bent, zul je overeenkomen met mensen in de wereld die in een vergelijkbare staat zijn. Wanneer er een vibrationele mismatch is, zullen de omstandigheden veranderen en zul je elders geleid worden.

Jouw vibratie alleen maakt alles mogelijk of blokkeert alles wat je wenst. Maak een lijst van verlangens en zorg ervoor dat je je bij elk verlangen echt goed kunt voelen. Zo niet, neem dan wat gas terug en creëer ze beetje bij beetje totdat je succesvolle mini-manifestaties je bewijzen dat God om je geeft, en wij in de hemel altijd zullen werken, op elke manier die we kunnen, om je te begeleiden op het pad naar je dromen.

God zegene u! We houden heel veel van jullie.

De Engelen

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org