Boodschappen van de Engelen – Wees deze Feestdagen Dankbaar voor het Geschenk dat je op deze Aarde bent.

Wees deze Feestdagen Dankbaar voor het Geschenk dat je op deze Aarde bent.

Kanaal: Ann Albers – 25 November 2023

Mijn lieve vrienden, we houden zoveel van jullie,

Neem even de tijd. Leg je handen op je hart en zit eenvoudigweg in waardering voor jezelf. Ieder van jullie is een dappere ziel die ervoor koos om op deze Aarde te incarneren op een ongelooflijk moment in de evolutie van de mensheid. Voordat je naar de Aarde kwam, wist je dat je je in misschien wel een van de meest intense, mooie, snelle en uitdagende tijden zou bevinden die jullie planeet ooit heeft meegemaakt. Jullie zijn als nooit tevoren verbonden door jullie apparaten en internet. Nieuws dat er ooit maanden over deed om je te bereiken, flitst nu binnen een paar seconden voor je neus. Je hebt nauwelijks tijd om het ene idee te verwerken als het volgende zich aandient.

Voordat je naar de Aarde kwam, wist je dat het ongelooflijke buffet van levenservaringen allerlei verlangens om te creëren zou katalyseren. Jullie wisten dat jullie meer licht, liefde en vreugde in veel verschillende vormen wilden creëren. Sommigen van jullie waren zo opgewonden over het opvoeden van kinderen die gemakkelijk zouden weten wat ze waard waren, nadat jullie gewerkt hadden om die van jezelf te vinden. Sommigen van jullie wisten dat je relaties zou aangaan die je zouden uitdagen, maar die je ook zouden katalyseren om dapper vooruit te gaan, van jezelf te leren houden en uit eeuwenoude rollen te stappen die je niet langer dienden. Sommigen van jullie incarneerden om de mooiste elementen van die eeuwenoude rollen te behouden. Sommigen van jullie wilden humanitair zijn. Anderen wilden een dier verzorgen. Sommigen van jullie houden ervan om met planten te spelen en hun mooiste vruchten voort te brengen. Anderen van jullie houden van lezen, dromen of zaadjes planten in de energetische rijken zodat anderen ze kunnen vinden en laten groeien.

Ieder van jullie heeft op zijn eigen unieke manier liefde bijgedragen aan deze planeet. Het maakt niet uit hoeveel of hoe weinig je denkt bereikt te hebben in de 3D wereld, ieder van jullie heeft bijgedragen aan de vibratie van liefde. Materiële objecten komen en gaan. Geld komt en gaat. Alles wat je in deze 3D wereld doet zal komen en gaan, maar de energie van liefde die je hier op Aarde creëert duurt eeuwig.

Je denkt misschien niet veel na over de liefde die je dagelijks achterlaat, maar we zien je die voortdurend uitstralen als een vuurtoren. Zelfs als je je down voelt, neem je even de tijd om onder een deken te kruipen, de zachtheid ervan te waarderen en de liefde gaat de wereld in. Zelfs wanneer je thuis zit in het huis dat je bewondert en je wat aanrommelt, bewonder je je huis, voel je je knus en straal je liefde uit. Wanneer je aardig bent tegen iemand, straal je liefde uit. En toen je een paar seconden de tijd nam om jezelf te waarderen, straalde je een machtig baken van liefde uit.

Wees dus lief en aardig voor jezelf. Erken jezelf vaak en geef minder kritiek. Jullie verdienen je eigen liefde, geliefden. Jullie verdienen je eigen waardering. Jullie verdienen alles wat jullie hartje begeert. Hoe vaker je aardig voor jezelf kunt zijn, hoe meer je de verlangens binnenlaat die je op een hoge trillingsfrequentie van liefde proberen te bereiken.

Geef deze feestdagen dank voor het geschenk dat je op deze Aarde bent. Pak het geschenk dat jij bent uit door een glimlach, een vriendelijke gedachte of een gebed te delen. Jullie zijn allemaal lichtjes op deze Aarde. Als je naar de lichtjes in je kerstversiering kijkt, stel je dan voor hoe wij jou zien. Jullie zijn allemaal lichtjes aan de levensboom. Jullie zijn hier allemaal met maar één doel en jullie doen dat zonder erbij na te denken, veel vaker dan jullie beseffen. Jullie zijn hier om lief te hebben.

We geven dank voor jullie, want jullie zijn Aarde Engelen die deze liefde in jullie 3D wereld brengen.

God zegene jullie! We houden zoveel van jullie.

De Engelen

Kanaal: Ann Albers

Vertaling: wakkeremensen.org