Boodschappen van de Engelen: “Jullie Zijn Perfect, Kostbaar en Uniek Zoals Jullie Zijn, Zelfs Als Jullie Je Uitbreiden Naar Een Groter Bewustzijn”

“Jullie Zijn Perfect, Kostbaar en Uniek Zoals Jullie Zijn, Zelfs Als Jullie Je Uitbreiden Naar Een Groter Bewustzijn”

Gechanneld door; Ann Albers – 8 Januari 2022

Lieve vrienden, we houden heel veel van jullie,

Haal adem en beloof jezelf dat je jezelf dit jaar toestemming zult geven om gelukkig te zijn, ongeacht wat de wereld om je heen doet. Geef jezelf toestemming om je vrij te voelen in je geest, ongeacht de beperkingen die je in je wereld ziet. Geef jezelf toestemming om te weten wat je weet wanneer je het weet, ongeacht wie of wat je probeert te overtuigen om te denken zoals zij doen. Jij bent uniek, en je bent niet gekomen om iemand anders te zijn of te behagen. Noch is iemand anders naar de aarde gekomen om jou te zijn of te behagen. Er zijn mensen bij wie je van nature zult passen en mensen bij wie niet, en dit is precies hoe je aardse leven is ontworpen om te zijn.

Maak het OKE in jezelf om anders te zijn in je mening over levenssituaties. Maak het OKE om uniek te zijn in je perspectieven over wat goed of fout is voor jou. Maak het OKE voor anderen om ook zichzelf te zijn. Jullie zijn niet op deze wereld gekomen om “hetzelfde te zijn” te creëren of te ervaren.

Stel je voor dat je een kruidenierswinkel binnenloopt en je ziet maar één soort fruit, één soort groente, één soort vlees, één soort melk, en één merk van één van elk artikel. Er zou geen contrast zijn, geen diversiteit, geen keuzemogelijkheden om het unieke palet te verkennen dat alleen het jouwe is. Je zou snel verveeld zijn met je eten, verveeld met je gebrek aan keuzes, en je zou nooit het volledige, glorieuze scala van recepten en maaltijden leren kennen die je zou kunnen creëren. Je zou nooit weten wat je lekker vindt in tegenstelling tot wat je niet lekker vindt. Er zou geen ruimte zijn voor creatieve expressie of diverse ervaringen.

Het leven is als die kruidenierswinkel. Je wist dat er een grote verscheidenheid aan gedachten en meningen zou zijn en je was daar al enthousiast over voordat je geboren was. Je wist dat je dit leven zou binnenwandelen zoals je in de kruidenierswinkel binnenwandelt en dat je een grote verscheidenheid zou hebben om uit te kiezen. Je zou het leven als het ware “proeven” en door die ontdekkingstocht zou je de unieke en kostbare ziel die je bent, beter leren kennen.

Je wist dat je een verscheidenheid aan meningen zou horen. Je zou een verscheidenheid aan gedachten te horen krijgen over goed en fout, goed en slecht, gezond en ongezond… en door je verkenningen zou je te weten komen wat goed voor jou is, wat juist voor jou is, wat gezond voor jou is. Door jullie verkenningen van het contrast zouden jullie nieuwe ideeën creëren, nieuwe recepten, nieuwe manieren om in harmonie met elkaar en de planeet te leven.

Door jullie verkenning van het contrast wisten jullie dat jullie je op een natuurlijke manier aangetrokken zouden voelen tot sommige mensen, plaatsen en situaties en je op een natuurlijke manier zouden verwijderen van andere… en dit is precies hoe het leven ontworpen was te zijn.

Dus terwijl jullie wereld ernaar streeft jullie tot een eenheid te dwingen, sta jezelf dan toe naar je eigen interne kompas te luisteren. Op sommige gebieden zul je overeenstemmen met de meningen die aan het massabewustzijn worden gepresenteerd. Op andere gebieden zul je het oneens zijn. Dat is OKE. Leef en laat leven. Niemand kan jouw vrijheid stelen om jouw vibratie af te stemmen op elke realiteit die je wenst te leven. Niemand kan jouw geest controleren tenzij je het toelaat. Niemand kan je vertellen hoe jij je moet voelen, want dat is jouw recht om te beslissen en van jou alleen.

Jullie zijn perfect, kostbaar en uniek zoals jullie zijn, zelfs als jullie je uitbreiden naar een groter bewustzijn. Wij houden van ieder van jullie in jullie enorme verscheidenheid van expressie, bewustzijn en mening, want jullie dragen allemaal bij aan de prachtige en rijke diversiteit in dit tapijt van het leven.

God Zegene Jullie! Wij houden heel veel van jullie.

De Engelen

 

Kanaal: Ann Albers

 

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org