Boodschappen van de Engelen

Gechanneld door: Ann Albers – 4 December 2021

Mijn dierbare vrienden, wij houden zoveel van jullie,

Een baby in een kribbe… een vlam in de lamp… zo’n kleine dingen eigenlijk. De baby en de lamp waren kleine lichtjes in een verduisterde en chaotische wereld, een wereld met politieke onrust, financiële problemen, verdeeldheid tussen kasten en naties – net als jullie wereld vandaag. Wat voor verschil zou een baby kunnen maken? Welk verschil zou zelfs een wonderbaarlijke lamp kunnen symboliseren? Wat voor verschil kan jouw vriendelijkheid voor een vreemdeling maken, of jouw anonieme dollar in de pot voor donaties aan goede doelen? Hoe kan jouw bereidheid om gelukkig te zijn, ongeacht wat de wereld om je heen doet, een licht op deze aarde laten schijnen?

Welk verschil kan jij – een enkel persoon maken in deze grote, zeer chaotische wereld?

Wij zouden met grote liefde antwoorden: “Al het verschil in de wereld, lieve vrienden. Al het verschil in de wereld.”

Je opent een deur en helpt iemand. Voor een moment voelen ze zich geliefd. Je schenkt een blikje aan een gaarkeuken en voedt een dakloze voor een dag. Je laat iemand voorgaan in het verkeer met een gebed en een zegen voor allen. Welk verschil kunnen deze schijnbaar “kleine” daden van liefde mogelijk maken? Stel jezelf de volgende vraag.

Wat als jij voor een deur zou staan, met je armen vol, of het gewoon moeilijk zou hebben om hem open te krijgen, en iemand met een warme, liefdevolle glimlach komt aangesneld om hem voor je open te doen? Wat voor verschil zou dat maken in je dag, in je hart, en in je leven?

Wat als je het koud had en uitgehongerd was en iemand die je nog nooit ontmoet had je een warme maaltijd gaf? Wat voor verschil zou dat maken in je dag, je hart en je leven?

Wat als je je haastte om ergens te komen, misschien niet zo vriendelijk reed als je normaal zou doen en iemand zwaaide je met een grote glimlach voor zich uit. Wat voor verschil zou dat maken?

Dierbaren, jullie weten uit eigen ervaring dat wanneer iemand vriendelijk en liefdevol tegen je is, dat wel degelijk een verschil maakt. Het zou het verschil kunnen zijn tussen het creëren van een vibrationele puinhoop of het soepel laten verlopen van je dag. Het kan het verschil zijn tussen het eten van een maaltijd of het stelen van een maaltijd. Het kan het verschil zijn tussen op tijd op je bestemming aankomen of een verkeersongeluk krijgen.

Naast de initiële impact van je vriendelijkheid, moet je ook rekening houden met al diegenen die door het rimpeleffect worden getroffen. Je hebt geen ongeluk gehad en het verkeer kilometers opgehouden. Je hebt niet gestolen en ervoor gezorgd dat een politieagent op onderzoek moest gaan, waardoor ze een moord niet konden stoppen. Je had een vlot verlopen dag en zegende anderen die down waren en liefde nodig hadden.

Eén eenvoudige, kleine daad van vriendelijkheid maakt alle verschil in de wereld voor degenen wier leven erdoor is beïnvloed. Eén daad van vriendelijkheid kan een zelfmoord stoppen. Eén daad van vriendelijkheid kan roekeloosheid stoppen die een heel leven kan veranderen. Eén daad van vriendelijkheid kan worden doorgegeven en doorgegeven en doorgegeven… en één daad van vriendelijkheid zendt een golf van liefde uit naar een wereld in nood.

Dierbaren, tijdens de feestdagen en in alle seizoenen, onthoud dat zelfs de kleinste daden van liefde een enorme en schitterende bijdrage kunnen zijn. Jullie gebed voor allen in nood kan de warme energie zijn die een alleenstaande moeder troost die bidt om kracht. Jullie gebed voor wereldleiders zou die ene energiestroom kunnen zijn die hun harten raakt en hen doet aarzelen om een oorlog te beginnen. Jullie zien niet de resultaten van jullie gebeden, jullie kleine daden van vriendelijkheid, of jullie uitstralingen van licht, maar er zijn enorme en prachtige effecten van elke daad van liefde.

Onderschat jullie waarde op deze aarde niet. Onderschat nooit jullie kracht om goed te doen, om de balans van energieën naar het licht te doen doorslaan, en daarbij de Liefde te voelen die naar jullie toe stroomt, door jullie heen, en in jullie.

Geliefden, met elke daad van liefde en vriendelijkheid zijn jullie die kleine baby in de kribbe, de wonderolie in de lamp, en het licht van het Goddelijke hier op jullie aarde. Vrede zij met jullie. Jullie zijn dat ook…

God zegene jullie! We houden heel veel van jullie.

De Engelen

 

kanaal: Ann Albers

 

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org