Boodschappen van Ann & de Engelen – Geniet je van jouw dag?

Geniet je van jouw dag?

31 Juli 2021

Mijn lieve vrienden, we houden zoveel van jullie,

Genieten jullie nu van je leven? Zo niet, wat zou je vandaag kunnen doen om meer van je leven te genieten? Genieten jullie van je gedachten? Zo niet, waar zou je dan in plaats daarvan aan kunnen denken? Genieten jullie van de dingen waar je je op richt in de wereld? Zo niet, waar zou je je dan anders op kunnen richten?

Het leven is te kort, lieverds, om er niet van te genieten, en je hebt een keuze. Het leven is een buffet van geuren, beelden, geluiden, texturen, smaken, mensen, overtuigingen, ideologieën, ervaringen en mogelijkheden! Het leven is een waar buffet van energieën in zoveel verschillende vormen en combinaties! Er is letterlijk “voor elk wat wils” en “iemand voor iedereen.” Er zijn dingen waar jij misschien van houdt die anderen niet kunnen uitstaan, en omgekeerd. Er zijn mensen die je tot in het diepst van je ziel dwarszitten, die voor anderen absolute engelen lijken. Er is niet één persoon of één ding op deze aarde dat iets anders is dan een ware soep van verschillende frequenties.

Zou je aan een buffet gaan staan en eten wat je niet lust? Zou je je tijd verspillen met het bekritiseren van het voedsel dat je niet lekker vindt? Zou je naar al het oudere aanbod en de halflege dienbladen kijken en zeggen: “Waar gaat dit buffet heen?” Zou je niet liever het voedsel kiezen dat je wel lekker vindt? Zou je niet liever de schoonheid in de verscheidenheid waarderen? Zou je je niet liever richten op de overvloed? Het is hetzelfde buffet, dierbare vrienden.

Evenzo is het jullie focus die het leven bevredigend maakt of niet. Het is jullie focus in het leven die bepaalt of je ervan zult genieten of niet, want er zijn altijd dingen om van te genieten, mensen om van te genieten, en altijd betere gedachten om van te genieten. Het leven is een buffet.

Velen van jullie hebben geleerd, zonder dat iemand geprobeerd heeft je dat te leren, dat je niet gelukkig kunt zijn als er problemen of ongewenste situaties in het leven zijn. Je kunt pas gelukkig zijn als je een perfecte gezondheid hebt, als de rekeningen betaald zijn, als iedereen om je heen zich gedraagt zoals jij denkt dat ze zich zouden moeten gedragen, tot, tot, tot… Het is niet waarschijnlijk dat iemand dit tegen je gezegd heeft, maar de kans is groot dat je in je jonge leven veel mensen hebt gezien die jou het voorbeeld gaven dat geluk alleen mogelijk was als de dingen eruitzagen zoals zij wilden dat ze eruitzagen.

Misschien had je mensen in je leven die je leerden kijken naar “het glas halfvol” of naar het goede. Wat een zegen waren en zijn deze mensen! Zij herinneren je eraan dat vreugde voor het grijpen ligt, en dat het gewoon een kwestie van focus is.

Dus vraag jezelf nog eens af: “Geniet ik vandaag van het leven? Zo niet, wat zou ik kunnen doen om er meer van te genieten? Waar zou ik meer trouw kunnen zijn aan mijn verlangens? Wat zou ik anders kunnen plannen? Wat kan ik controleren en wat niet? Hoe zou ik mezelf aardiger kunnen behandelen?” Graaf een beetje dieper en kijk of je geen manieren kunt bedenken om vandaag van je dag te genieten. Valt de wereld je lastig? Wat vind je zo leuk aan de wereld? Zoek als je het antwoord daarop niet weet. “Zoekt en gij zult vinden” is waar, altijd dierbaren. Je zult vinden wat je zoekt en waar je je op richt.

Jullie hebben toestemming, aanmoediging en een aanbeveling van ons in de hemel, om van jullie leven te genieten. Als je voet niet goed voelt, zorg er dan voor en geniet van je ogen en armen. Als jouw bankrekening niet goed aanvoelt, geniet dan van het feit dat je op dit moment een computer of telefoon hebt, goede kleding, een dak boven je hoofd, eten, en een verscheidenheid aan prachtige dingen op je internet. Je hebt de omhelzing van moeder natuur. Je hebt films. Je kunt je ogen sluiten en jezelf naar elke mooie plek dromen die je maar wilt… Er zijn zoveel mogelijkheden. Als je de mensen met wie je samenwoont niet leuk vindt, ga dan naar je kamer, sluit de deur en geniet van wat rust. Maak een ritje, ga naar buiten, of ga op bezoek bij mensen die je leuker vindt. Kijk naar de mensen die je irriteren en speel het spelletje “probeer te kijken of ik iets goeds aan ze kan vinden”. Er zijn zoveel mogelijkheden lieve vrienden!

We weten dat jullie allemaal het geluk het liefst op het spreekwoordelijke “presenteerblaadje” aangereikt zouden krijgen en het kan zo zijn, als je bereid bent je te concentreren op en dingen te vinden om van te genieten in het hier en nu. Meer en meer, als je je vibratie verhoogt door dingen te vinden om hier en nu van te genieten, zul je gemakkelijk plezierige dingen, mensen en situaties aantrekken die naar je toe komen met heel weinig inspanning.

Stel je geluk niet uit tot morgen. Het behoort je toe hier, nu, in dit moment, en elk moment. Problemen zullen komen en gaan. Uitdagingen zullen komen en gaan, maar geluk kan een constante metgezel zijn als je jezelf hier en daar gewoon een paar vragen stelt… “Geniet ik van mijn dag? Zo niet, wat zou ik kunnen doen om er meer van te genieten? Geniet ik van mijn gedachten? Zo niet, welke gedachten zouden aangenamer kunnen zijn.” Ga je gang, dierbaren. Geef jezelf toestemming om nu gelukkig te zijn en je zult de lichten van de wereld worden.

God Zegene Jullie! We houden heel veel van jullie.

De Engelen

Kanaal: Ann Albers

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org