Boodschappen van Ann & de Engelen

Gechanneld door Ann Albers – 28 Augustus 2021

Mijn dierbare vrienden, wij houden zoveel van jullie,

Waar zijn jullie voor? We vragen het niet in de algemene zin. We bieden jullie een hulpmiddel dat je jezelf kunt afvragen wanneer je het gevoel hebt dat je ergens tegen bent.

In een klaagcultuur bekrachtig je datgene waar je over klaagt… eenvoudigweg omdat je er je sterke focus op legt. Op dit moment zijn er op jullie planeet zoveel mensen die zich concentreren op virussen en varianten daarvan, dat jullie pandemie al lang voorbij is, toen het nog had kunnen worden beëindigd. Focussen is focussen, of het nu positief of negatief is en focussen stemt jullie af op een bepaalde realiteit in het veld van alle mogelijkheden.

Wij begrijpen dat jullie de dingen op een menselijk niveau moet aanpakken. Maar als jullie je uitdagingen genoeg aandacht zouden geven om te beseffen dat je een oplossing nodig hebt, en je dan zouden afstemmen op de oplossing, dan zouden jullie er sneller zijn. Jullie pandemie zou in een week voorbij zijn als een voldoende deel van de mensheid zich op welzijn zou kunnen richten!

Op dit moment krijgen jullie bijvoorbeeld statistieken. Jullie krijgen te zien hoeveel er elke dag ziek worden en hoeveel er sterven. Wat als jullie je zouden concentreren op de overgrote meerderheid van mensen die genezen, en de miljarden die gezond zijn? Wat als jullie nieuws jullie elke dag zou vertellen hoeveel mensen herstellen van ernstige ziekten, hoeveel er geholpen worden door liefdevolle procedures, hoeveel mensen de leiding nemen over hun eigen gezondheid en lichaam door meditatie, intuïtief eten, en vriendelijk bewegen? Jullie wereld zou snel naar die realiteit verschuiven!

Zelfs als “de” wereld niet zo snel gaat als je zou willen, kun je jezelf voeden met een gestage stroom van positieve statistieken en inspirerende gedachten. Je kunt je richten op welzijn. Je kunt voor je lichaam zorgen, het liefde sturen, het bewegen zoals het vraagt om bewogen te worden, en eten wat het je intuïtief ingeeft te eten. Je kunt je richten op de gezonde mensen in de wereld, de mensen die welzijn ondersteunen, en alles wat goed en heerlijk voelt in jouw eigen lichaam, en in jouw eigen leven.

Dus, als je iets ziet wat je niet aanstaat, vraag jezelf dan onmiddellijk af: “Wat vind ik wel lekker?” Als je iets ziet waar je tegen bent, vraag jezelf dan onmiddellijk af: “Waar ben ik voor?”

Als je tegen oorlog bent, ben je voor vrede. Kijk of je een vredig hart kunt creëren ondanks de chaos in de wereld. Word de verandering die je zoekt. Mediteer, bid, ontspan, doe iets leuks. Begin daar.

Als je tegen mandaten bent, ben je voor vrijheid. Kun je jouw geest bevrijden van het gevoel geketend te zijn aan oude gewoonten en slechte gevoelens? Kun je zoeken naar het goede hier en nu? Je bent vrij om te denken wat je wilt. Je bent vrij om te voelen hoe je je wilt voelen. Begin daar. Omarm een vibratie van vrijheid als je werkelijk meer vrijheid in je wereld wilt.

Als je tegen één politieke partij bent, wat zijn dan de idealen waar je voor bent? Kom vanuit je hart in gesprekken en spreek met enthousiasme over de idealen en ideeën waar je in gelooft. Doe dit zonder te proberen iemand anders te overtuigen – gewoon als een punt om je hart te delen – en je zult een veel betere respons krijgen.

Als je niet van jouw piepende deur houdt, hou je wel van dingen die goed werken. Je kunt je richten op het goede gevoel van een goed werkende deur en het dan laten afhandelen.

Als je niet van je piepende collega houdt, hou je wel van mensen die positiever en krachtiger zijn. Je kunt je richten op alles wat goed is aan je collega zodat je in een positieve en bekrachtigde vibratie bent?

Dierbaren, jullie zullen nooit de problemen in de wereld of zelfs de simpele ergernissen in jullie leven oplossen door erover te klagen, erover te piekeren, of te proberen anderen te veranderen. Dit is een verspilling van jullie kostbare levenskracht. Het belemmert jullie om de Goddelijke kracht te ervaren die hele universums creëert – de kracht die door jullie eigen creatieve hart wil stromen als jullie je gedachten met liefde sturen.

In plaats van te klagen of te proberen anderen te laten veranderen, wees zelf de verandering. Bevrijd je geest. Concentreer je op jouw welzijn. Pleit voor en leef naar de idealen waarvan je zou willen dat anderen dat zouden doen. Geef jullie macht niet weg aan omstandigheden en anderen lieve vrienden. Het Goddelijke leeft en ademt in je en wanneer jullie je aandacht richten op iets waar je “voor” bent of iets waar je “van houdt” dan laten jullie het Goddelijke door je heen stromen en bekrachtigen jullie datzelfde ding, want het Goddelijke kan alleen bekrachtigen met liefde.

Als jullie je vibratie verheffen boven klachten, zorgen en onrust, en in plaats daarvan je geest richten op datgene waar je van houdt, dan, geliefden, zullen jullie je met ontelbare anderen verenigen in een hogere vibratie die de wereld bekrachtigt die werkelijk ieder van jullie in het diepst van zijn of haar hart wenst. Diep van binnen verlangen jullie allemaal naar een wereld van vrede, een wereld van liefde, een wereld van vriendelijkheid, een wereld waarin de enorme verscheidenheid aan menselijke ideeën en idealen niet wordt gezien als een bedreiging, maar eerder als een glorieus buffet waaruit je kunt kiezen, leren en creëren.

Dit, geliefden, ligt binnen jullie bereik, te beginnen met jullie volgende aandachtspunt en jullie volgende gedachte.

God zegene jullie! We houden heel veel van jullie.

De Engelen

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org