BOODSCHAP VAN DE ENGELEN

BOODSCHAP VAN DE ENGELEN

Gechanneld door: Ann Albers – 4 September 2021

Mijn lieve vrienden, we houden zoveel van jullie,

Haal diep adem. Ontspan in jullie diepere waarheid. Jullie willen liefhebben. Jullie willen genieten van de verscheidenheid die het leven biedt en daaruit kiezen wat jullie leuk vinden en wat jullie willen creëren. Jullie willen luisteren naar jullie door God gegeven innerlijke kompas en doen wat voor jullie goed voelt. Het is nooit jullie bedoeling geweest om met elkaar in conflict te zijn. Jullie willen niet echt vechten over vaccins, virussen, varianten, of een verscheidenheid aan andere onderwerpen. Jullie willen liefhebben.

Het is niet nodig om ruzie te maken of je recht om te zijn te verdedigen. Het is nooit nodig om je keuzes te verdedigen of te rechtvaardigen. Zeg gewoon tegen jezelf, hier en nu: “Ik geef mezelf toestemming om mezelf te zijn. Ik geef mezelf toestemming om te luisteren naar mijn eigen innerlijke kompas. Ik geef mezelf toestemming om de vibraties te kiezen die ik in mijn leven wil oproepen. Ik geef mezelf toestemming om de prachtige ziel te zijn die God van me gemaakt heeft. Ik hou van het licht in mij. Ik geef het licht in mij toestemming om mij te leiden, over mij te waken en vreugdevol in mij te leven. Ik geef mezelf het recht om mezelf te zijn.”

We weten dat velen van jullie het gevoel hebben dat jullie vrijheden worden ontnomen en tot op zekere hoogte, zijn er tijdelijk veel 3D beperkingen. Echter, in de vijfde-dimensionale opvattingen van de werkelijkheid, zijn jullie altijd en eeuwig vrij.

Bijvoorbeeld, stel dat je het vaccin niet wilt en je wordt verplicht het te halen om je baan te behouden. Zoals altijd heb je een keuze. Je wilt werk. Je wilt gezond zijn. Je wilt alles vermijden waar je niet mee in resonantie bent. Dus wat doe je met deze schijnbaar tegenstrijdige verlangens? In 3D lijkt het misschien dat je twee minder-dan-wenselijke keuzes hebt. In 5D is er één belangrijke keuze… Wil je je vibratie afstemmen op wat je wilt?

Je kunt een nieuwe baan manifesteren door je te concentreren op hoe het zou voelen om er een te vinden die overeenstemt met je idealen en perspectieven, en dan gretig te anticiperen op de verandering. Je kunt je voorstellen hoe het zal voelen om tussen een geweldige groep mensen te zijn, met een hoger salaris, in een baan waar je van houdt. Dit vereist de bereidheid om je af te stemmen op de vibratie van wat je wilt. Je kunt er ook voor kiezen het vaccin te nemen – het te zien als licht dat in licht overgaat, met de sterke intentie dat je alleen die frequenties in je opneemt die je welzijn ondersteunen en de rest gewoon loslaat. Dit vereist de bereidheid om je af te stemmen op de vibratie van wat je wilt. Zoals je ziet, heb je jezelf in een positie gebracht waarin je, in beide gevallen, moet leren je af te stemmen op de vibratie van wat je wilt.

Jullie hebben jezelf in deze positie gebracht om voorbij 3D beperkingen te groeien naar 5D vrijheid. Je ziel wil deze groei. Jullie ziel wil dat je in deze grotere trillingsvrijheid stapt, en wanneer je die vindt, zul je alles hebben wat je wilt… welzijn, een baan waar je van houdt, en het beste van alles de wetenschap dat je vrij kunt creëren, wat er ook gebeurt.

Dierbarem, jullie worden altijd aangemoedigd om jullie waarheid met liefde te uiten wanneer jullie willen dat er naar jullie geluisterd wordt, maar het is nooit nodig om je standpunt te rechtvaardigen of te verdedigen. Jullie zijn wie jullie zijn, en dat is perfect, puur, diepgaand LICHT dat een ervaring heeft als mens!

Zeg vaak tegen jezelf: “Ik ben wie ik ben. Ik accepteer mezelf. Ik accepteer mijn overtuigingen, meningen en perspectieven op dit moment. Zij zijn de filters waardoor ik het leven ervaar. Als ze mijn vreugde dienen, zal ik ze behouden. Als dat niet zo is, probeer ik nieuwe. Ik ben wie ik ben en wie ik ben is oneindig licht, oneindige liefde, oneindige mogelijkheid om een ervaring als mens te hebben. Ik ben vrij om mezelf te zijn!”

Je zou verbaasd zijn als je er echt op zou letten hoe vaak je per dag je perspectieven en keuzes rechtvaardigt of verdedigt… vaak tegenover jezelf! Probeer het eens op een dag. Betrap jezelf erop dat je uitlegt waarom het OK is om jezelf te zijn. Luister naar je zelfpraat. “Uh oh, ik sneed per ongeluk die persoon af in het verkeer. Als die en die niet gebeld had, was ik nu niet zo gehaast en te laat gekomen.” Het kan waar zijn, maar je hoeft jezelf niet te rechtvaardigen. Of: “Ik had daar niet zoveel aan moeten uitgeven, maar ik werk hard! Ik verdien het!” Natuurlijk heb je dat… maar je hoeft je keuzes niet te verdedigen. Misschien herinner je je een discussie met iemand die je onaangenaam vond en heb je hele gesprekken om jezelf te verdedigen in je eigen gedachten! We weten dat je begrepen wilt worden, maar dit is eigenlijk niet de beste manier om het aan te pakken.

Als je wilt, kun je een heel eenvoudige oefening proberen. Wanneer je jezelf betrapt op het verdedigen van een keuze of actie, of defensief bent in een gesprek, stop dan. Zeg tegen jezelf. “Dit is mijn keuze en dit is OK. Dit is mijn perspectief en dit is OK.” In een gesprek kun je zeggen: “Dit is mijn overtuiging of mijn keuze, en ik ben er OK mee. Ik vind het prima als je het er niet mee eens bent. Ik weet wat goed voor mij is en vertrouw erop dat jij weet wat goed voor jou is.” We weten dat het misschien lijkt alsof we de dingen te simpel voorstellen, maar eerlijkheid is eenvoudig. Authenticiteit is eenvoudig. Kiezen om OK met jezelf te zijn is veel eenvoudiger dan je te verdedigen, te rechtvaardigen en ruzie te maken met wie dan ook, inclusief jezelf!

Dierbaren, verdediging en rechtvaardiging komen voort uit onzekerheid, terwijl echte kracht voortkomt uit de keuze om jezelf te accepteren. Accepteer je keuzes en als de uitkomst je niet bevalt, maak dan nieuwe keuzes. Accepteer je overtuigingen. Als ze je niet gelukkig maken, creëer dan nieuwe. Accepteer alles in jezelf, want op dit moment ben je genoeg. Je bent OK. Je bent goed voor jou, hier en nu, want wie je nu bent, ondersteunt je groei en expansie. Wie je nu bent, is een lanceerplatform voor wie je in het volgende moment wilt zijn.

Het is nooit nodig om je keuzes, perspectieven, overtuigingen of meningen te verdedigen. Het is nooit nodig dat iemand anders het met je eens is. Als iemand je aanvalt, heb dan medelijden met hem, want alleen de onzekere valt aan. Als iemand je zijn mening probeert op te dringen, heb dan medelijden met hem, want hij is nog niet comfortabel genoeg met zichzelf om de behoefte aan instemming op te geven.

Jullie wereld was nooit bedoeld als een wereld van overeenstemming. Het lichaam en elk ecosysteem op jullie planeet werken wonderbaarlijk goed wanneer elke cel, individu of soort zichzelf gewoon toestaat zichzelf te zijn. De hartcel rechtvaardigt zichzelf niet tot op het bot. De leeuwen rechtvaardigen zich niet tegenover de cheetah’s en de cheetah’s verdedigen niet hun recht om te zijn. De leeuw komt en ze vluchten. De hartcellen vormen zacht weefsel, en de botten vormen een stevige structuur.

Elk individu in de hele schepping heeft zijn eigen ontwerp, zijn eigen innerlijke kompas, en zijn eigen recht om te zijn. Dat heb jij ook. Net als alle anderen. Accepteer jezelf zoals je bent en geef jezelf toestemming om jezelf te zijn – puur, kostbaar, krachtig licht dat een ervaring heeft die je zelf uitsnijdt met je unieke en prachtige keuzes, overtuigingen, meningen en perspectieven. Je bent perfect zoals je hier en nu bent, zelfs als je je uitbreidt naar een groter begrip.

God zegene jullie! We houden heel veel van je.

 De Engelen

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org