Boodschap van de Engelen – “We herinneren je eraan om er vol verwachting over na te denken en de liefde te vieren, waar je die ook in je leven tegenkomt”.

Boodschap van de Engelen

We herinneren je eraan om er vol verwachting over na te denken en de liefde te vieren, waar je die ook in je leven tegenkomt”.

Kanaal: Ann Albers – 30 Maart 2024

Mijn dierbare vrienden, we houden heel veel van jullie,

Terwijl velen van jullie je seizoen van vernieuwing en wederopstanding vieren, vieren wij dit met jullie. Jullie zijn allemaal in staat om je leven te vernieuwen en je geest weer tot leven te wekken, ongeacht de toestand van je geest, lichaam en emoties, ongeacht de omstandigheden om je heen. Of je nu twintig of negentig bent, het is mogelijk jouw vitaliteit te vernieuwen. Of je nu rijk of arm bent, je kunt jezelf weer tot leven wekken in overvloed. Of je nu gelukkig of ellendig bent, je kunt nog meer vreugde en passie voor het leven doen herleven.

Het is ons diepe verlangen dat ieder van jullie goddelijke liefde toestaat om je vreugde, je overvloed, je gezondheid, je geluk en je gevoel van welzijn te helpen vernieuwen. Het leven is altijd ‘leven’. Liefde stroomt altijd. En als je gebruik maakt van deze eindeloze stroom van levendige, pure, liefdevolle energie uit de Bron, zal alles in je leven een positieve wending nemen.

Vernieuwing is mogelijk, dierbaren, zelfs als jullie je de weg niet kunnen voorstellen. Wederopstanding is mogelijk, zelfs als je je ontmoedigd of verslagen voelt. Op elk gegeven moment heb je de kans om de eindeloze stroom van het leven opnieuw naar je toe en door je heen te laten stromen, en in de stroom van die stroom worden alle dingen inderdaad nieuw gemaakt.

Hetgeen waardoor je je soms hulpeloos of hopeloos voelt, is vaak eenvoudigweg niet weten hoe je een ongewenste toestand in jouw geest, hart of leven kunt ‘repareren’. Je rouwt en weet niet hoe je je ooit nog goed zult voelen. Je bent jouw bedrijf of een investering kwijtgeraakt en heeft geen idee hoe je het geld op ‘deze leeftijd’ nog kunt terugverdienen. Je hebt een reeks uitdagende relaties gehad en vindt het moeilijk te geloven dat je een goede relatie zou kunnen hebben. Je hebt het gevoel dat je ‘schip is uitgevaren’, ‘de kans voorbij is’ of ‘het heeft in het verleden nooit gewerkt’, en dus, dierbaren, is het heel gemakkelijk om op te geven wat je echt wilt.

Wij begrijpen deze mentaliteit. Wij begrijpen hoe meeslepend de 3D-realiteit is. Als je in de 3D-realiteit opereert terwijl je niet weet dat je wordt beheerst door de energetische realiteit, dan kan het hopeloos lijken om te hopen en moeilijk om te dromen. Nu weet u echter beter dan in het verleden. Nu weet je dat jouw energie invloed heeft op wat je aantrekt. Nu weet je dat de vorige mislukte relaties waarschijnlijk begonnen zijn met de behoefte om je eigenwaarde te verbeteren, en dat na de eerste niet zo geweldige partner je focus op die ene de volgende aantrok, enzovoort.

Nu weet je echter anders. Je kunt je concentreren op dingen die gelukkig voelen. Je kunt je concentreren op vriendschappen die mooi zijn. Je kunt je concentreren op een liefdevolle relatie met je hond of kat, en door al deze dingen te doen, straal je een trilling uit die verenigbaar is met goede relaties en zul je meer mensen aantrekken. Velen van jullie maken ruzie met ons. “Ik heb nog geen goede gevonden!” jij zegt. We weten dat je de waarheid spreekt. Wij hebben een groot medeleven. We herinneren je er zachtjes aan om te ontspannen en het universum toe te staan je partner te brengen. We herinneren je eraan om er vol verwachting over na te denken en de liefde te vieren, waar je die ook in je leven tegenkomt. Leef in liefde, dierbaren, en hoe je ook wilt dat de liefde op je pad komt, het zal gebeuren.

Hoe meer je je concentreert op wat goed voor je voelt, hoe meer je toestaat dat de stroom van goddelijke liefde je meevoert naar wat je wilt en wat je naar je toe wilt. Hoe meer je twijfelt, hoe meer je functioneert zonder deze stroom van de vernieuwende kracht van het leven.

Als je je ongemakkelijk voelt in je lichaam, doe dan wat je weet dat je moet doen, maar zit dan elke dag rustig, al is het maar voor 5-10 minuten, en heb de intentie om liefde te nieuwelingen die ontvangen. Ademen. Luister naar mooie muziek als je wilt, en laat je hart een sprongetje maken. Loop comfortabel in je verbeelding. Denk zo gedetailleerd mogelijk terug aan momenten waarop je je goed voelde, of, als je dat liever hebt, breng je geest tot rust en concentreer je eenvoudig op de ademhaling. Als je je aandacht op het probleem loslaat, zelfs voor zo’n korte periode, zul je de genezende stroom toestaan je cellen te vernieuwen en de geboren worden te herinneren aan hun perfectie. Bij God zijn alle dingen mogelijk, dierbaren, maar om de genezingsstroom binnen te gaan, moet je jezelf toestaan je zo goed te voelen als je je kunt voelen, gegeven wat er in jou of om je heen gebeurt.

Er is nooit een oordeel in de hemel tegen jou. Er is alleen maar groot medeleven en een sterk verlangen van onze kant om u te verleiden dingen op te merken die steeds meer op liefde lijken. Wij streven er altijd naar om u te helpen deze prachtige, genezende, opbeurende, overvloedige stroom van liefde en leven binnen te gaan die alles in uw leven zal vernieuwen dat vernieuwing nodig heeft. Kom bij ons zitten, dierbaren, niet ter wille van ons, niet ter wille van het heilig zijn of het behagen van God, maar omdat het jullie de kans geeft om de vernieuwende levenskracht te ontvangen, de liefde van God, die inderdaad alles wat je maar wilt, in je leven tot leven kan wekken. je geest, hart, emoties of leven.

Er wordt meer van je gehouden dan je je maar kunt voorstellen, zonder voorwaarden, en deze stroom van liefde stroomt eeuwig, wachtend tot jij de genade ervan ontvangt. Ontspan erin. Ontvang.

God zegene jullie! Wij houden heel veel van jullie.

De Engelen

Kanaal: Ann Albers

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org