Boodschap van de engelen – Verstrengeld met Liefde

Boodschap van de engelen – Verstrengeld met Liefde

Kanaal: Ann Albers – 22 Juni 2024

Mijn lieve vrienden, we houden heel veel van jullie,

Als je ooit je trui aan een ketting of halsketting hebt vastgehaakt, in een stukje kauwgom, aan de onderkant van je schoen, hebt getrapt, of hebt geprobeerd je los te wurmen van een outfit die te strak zat na een grote maaltijd, dan begrijp je het idee van ‘verstrikking!’
Het is vrij duidelijk in fysieke 3D-zin.

De meesten van jullie weten ook uit ervaring dat wanneer je verstrikt bent in je fysieke wereld, het worstelen met de situatie je vaak meer in de war brengt, terwijl ontspannen en jezelf langzaam uit de situatie verwijderen vaak een snellere manier is om je te ‘ontwarren’. Je kunt bijvoorbeeld proberen die ketting van de trui te rukken en de ketting te breken of je trui te scheuren, of je kunt hem langzaam loswerken. Je kunt de kauwgom voorzichtig van je schoen schrapen en hem helemaal verwijderen, of je kunt boos worstelen om je voet over de grond te vegen terwijl je de kauwgom in elke spleet van de schoenzool uitsmeert. Je kunt ademen en langzaam uit je strakke outfit kruipen, of je kunt moeite hebben om dingen te forceren en om te vallen.

De 5D-wereld van energie heeft ook zijn verwikkelingen, en jullie voelen ze allemaal.

Als je in een vibratie van liefde zit, wordt deze verstrengeling een prachtige ervaring van het voelen van liefde vanuit de hele schepping en het getuige zijn van de synchroniciteiten die optreden als je in harmonie met elkaar danst. Jij groeit, en een geliefde groeit. Je bedenkt iets en je dierbare vriend begint erover te praten. Je denkt aan iemand die je al tijden niet meer hebt gezien, en hij of zij neemt binnen een week contact met je op. Je hebt een moment waarop je je slapende puppy waardeert, en hij wordt wakker en kijkt je liefdevol aan. Je bedenkt iets dat je leuk vindt of waar je naar verlangt, en binnen enkele minuten verschijnt er een video, website of gesprek over het onderwerp. Je energieën zijn allemaal “verstrikt” in de vibratie van liefde, en wanneer je in de vibratie van liefde bent, zul je genieten van een heerlijke dans met het leven.

De uitdaging komt wanneer jullie met elkaar verstrikt raken in de lagere vibraties. Net zoals je het beste in elkaar en het beste uit het leven naar boven kunt halen in een vibratie van liefde, kun je ook anderen en het leven inspireren om zijn mindere vormen te presenteren als je met elkaar danst in de lagere vibraties. Je voelt je boos over het leven, ontmoet iemand die ook boos is over het leven, en uiteindelijk raak je boos op elkaar. Je voelt je boos en loopt tegen allerlei dingen aan die jou ook irriteren. Je concentreert je te lang op iets verdrietigs zonder naar liefde of troost te zoeken, en andere redenen om verdrietig te zijn beginnen je gedachten binnen te dringen.

Jullie hebben dit principe allemaal in actie gezien. Op een goede dag heb je de neiging het goede in anderen te zien en daardoor naar boven te halen. Op een dag waarop je gehaast of overstuur bent, zullen velen om je heen daaraan bijdragen vanuit hun eigen overstuur of urgentie. Natuurlijk is iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen trilling. Je kunt iemand niet ‘gelukkig of verdrietig laten voelen’, en niemand kan ervoor zorgen dat jij je op een bepaalde manier voelt. Niemand kan de gedachten van iemand anders denken, maar jullie staan allemaal toe dat anderen je beïnvloeden, en in de mate waarin je dat doet, voel je deze verwikkelingen.

Onze wens voor jou is dat je minder verstrikt raakt in de lagere vibraties van de wereld en meer uitgelijnd raakt met het Goddelijke. In deze ruimte kun je in de wereld zijn, maar niet van de wereld. Je kunt met compassie getuige zijn van de pijn, maar de pijn niet voelen. Jij kunt het licht en de kracht van liefde zijn die anderen verheft die bereid zijn opgetild te worden.

Het Goddelijke en je engelen zullen alleen met je dansen in een ‘verstrengeling’ van liefde. Wij concentreren ons op jouw ware, mooie, stralende, liefdevolle zelf. Wij richten ons op het versterken van datgene waar je van houdt en dat je wilt ervaren. We zijn getuige van je wanneer je die lagere vibraties vindt, en we hebben een groot medeleven, maar we doen nooit een dans met een lagere vibratie met je. We sturen je geen ‘lessen’, ‘testen’, ‘beloningen’ of ‘straf’. Wij proberen je alleen en altijd langs het vriendelijkste, gemakkelijkste en meest liefdevolle pad te begeleiden.

De wereld zal echter met een verscheidenheid aan trillingen aan je trekken en trekken, en je zult altijd de trillingen die op een bepaald moment overeenkomen met die van jou het sterkst voelen. Je zult altijd ‘verstrikt’ raken in de trillingen die overeenkomen met die van jou. Dit is de reden waarom we je aanmoedigen om te zoeken naar troost, troost, vriendelijke gedachten, goede gevoelens, aangename omstandigheden, enz. Dit is de reden waarom we je ontmoedigen om je te concentreren op het lagere gedrag van anderen, de pijn en problemen van de wereld, en de gedachten die je naar beneden trekken.

In duidelijke bewoordingen bewijs je jezelf een liefdevolle dienst als jij je aandacht afleidt van de dingen, mensen en situaties die je naar beneden halen en jezelf toestemming geeft om meer troost, gemak, gratie en vreugde te vinden en te voelen. Proberen een punt te bewijzen of degenen die je irriteren te onderwijzen, verstrikt je alleen maar verder in hun irritante eigenschappen. Als je probeert jouw waarde te bewijzen aan degenen die het niet inzien, raak je alleen maar verder verstrikt in hun veroordelende opvattingen. Als je je concentreert op de verkeerdheid van het gedrag van iemand anders, hoe goed je ook bent, verstrikt je alleen maar in die lagere vibraties. Als je zich simpelweg te lang concentreert op de dingen die je naar beneden halen, kan dit meer negativiteit aantrekken die je probeert te vermijden.

Het goede nieuws is dat je een klein beetje kunt verschuiven om je te concentreren op iemand of iets dat je behaagt, alles waar je van houdt, of iets dat je zelfs maar enige troost geeft, en in die liefdevolle vibratie open je je voor de nooit eindigende stroom van liefde die beschikbaar altijd voor je is.

Dierbaren, het is niet zo moeilijk om je op een gegeven moment open te stellen voor liefde. Kijk om je heen. Zoek iets aangenaams, hier en nu. Geniet ervan. Waardeer het. Denk er eens goed over na. Denk nu eens goed over jezelf na. Misschien kun je jezelf erkennen omdat je je op dit moment hebt afgestemd op liefde. Met zoiets eenvoudigs heb je jezelf zojuist geopend voor de liefde die het universum je altijd stuurt. Hoe meer je deze eenvoudige handeling beoefent, hoe meer je ‘verstrikt’ raakt in de vibratie van liefde, en hoe liefdevoller je realiteit zal worden.

God Zegene jullie! Wij houden heel veel van jullie.

– De engelen

Kanaal: Ann Albers

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org