Boodschap van de Engelen – ‘Kalmte in het Midden van de Storm’

Boodschap van de Engelen
‘Kalmte in het Midden van de Storm’

via Ann Albers – 6 Januari 2021

Mijn dierbare vrienden, we houden zo ontzettend veel van jullie.

Haal diep adem. Laat het nu heel, heel langzaam uitstromen – alsof je een ballon bent die langzaam leegloopt. Doe dit nog een keer. Adem in. Adem heel langzaam uit en sta je lichaam toe de lucht te laten ontsnappen. Er is geen dwang nodig. Nog een keer. Adem diep in en laat het lichaam dan uitademen, langzaam, zachtjes, grondig. Hoe voelde je je toen je dit deed? Merk het gewoon op.

Pak nu iets op wat om je heen ligt. Het kan van alles zijn, een pen, een potlood, een glas water. Pak het gewoon op, en onderzoek het zorgvuldig. Let op de kleur en de textuur. Hoe voelt het in je handen? Is het zwaar of licht? Wees gewoon bij dit ding en onderzoek het echt. Stel je voor dat dit ding dat je opraapt een levend wezen is. Zeg hardop, of in je hoofd, hoeveel je ervan houdt. Wijs op alle goede eigenschappen en kenmerken van dit ding. Waardeer het. Stel je voor dat je het alle liefde in je hart kunt geven. Adem nu in. Adem langzaam uit. Merk op hoe je je voelt.

In deze twee heel eenvoudige oefeningen nam je de leiding over je innerlijke realiteit. Je werd intens aanwezig. Je koos ervoor om liefde van binnenuit te laten stromen. Voor een paar seconden was je geworteld in het heden, en geworteld in liefde. Hoe voelde dat? Onthoud deze eenvoudige oefening. Adem in. Laat liefde stromen. Adem. Je kunt het op elk moment doen.

Wanneer je geworteld bent in het huidige moment en geworteld in liefde, word je het vredige, kalme oog in het centrum van de storm. Terwijl de chaos om je heen wervelt, kun je je gecentreerd, geaard, helder en kalm voelen.

Dit is uiterst nuttig in een wereld waarin velen je ervan proberen te overtuigen dat de dingen vreselijk gaan. Covid viert hoogtij. Onenigheden zijn op een koortsachtige hoogte. Vrienden, familie of collega’s hebben sterke vooroordelen en hebben plotseling niet het gevoel dat jij in hun leven thuishoort. Je voelt je vastzitten, opgewonden, onduidelijk… Adem. Laat de liefde stromen. Adem.

Dierbaren, sommigen van jullie oefenen al om zo aanwezig mogelijk te zijn. Sommigen van jullie spelen al met de magie van je ademhaling. Jullie ervaren al de voordelen. Als je het nog nooit hebt geprobeerd, of als je je gepusht en meegetrokken voelt door het leven en de keuzes van anderen, neem dan de leiding over jouw realiteit, al is het maar voor een minuut of twee. Adem. Laat liefde stromen. Adem.

Wat er ook om je heen gebeurt, jij bent de enige die altijd controle heeft over jouw eigen energieveld. De wereld kan je triggeren, je beïnvloeden, je duwen en trekken. Anderen kunnen je aanbidden of aanvallen. Niettemin, jij en alleen jij hebt controle over jouw energieveld. Het is niet jullie schuld dat zovelen van jullie nog steeds geloven dat jullie door de buitenwereld worden beheerst. Jullie hebben niet geleerd dat jullie energie jullie werkelijkheid aantrekt. Nu leren jullie echter om de leiding te nemen over jullie innerlijke werkelijkheid, jullie gedachten, en daardoor over jullie eigen persoonlijke veld dat jullie eigen persoonlijke werkelijkheid zal aantrekken.

Probeer het deze week eens uit wanneer iets je stress bezorgt en je het gevoel hebt dat je het niet in de hand hebt. Misschien heb je eerlijk gezegd geen controle over de 3D wereld. Maar je kunt ademen. Je kunt liefde laten stromen. Je kunt weer ademhalen. Je kunt je vibratie controleren. En in die simpele opeenvolging van handelingen, waarin je besloot de baas te zijn over jouw innerlijke werkelijkheid, bevind je je plotseling in het kalme, heldere, centrum van de stormen om je heen. Plotseling leef je werkelijk – al is het maar voor een paar seconden – in het heden, en leef je in liefde.

God Zegene jullie! Wij houden heel veel van jullie.

De Engelen

Bron

Vertaling: Martien