Boodschap van de Engelen: Het vinden van uw hemelse momenten

 

Boodschap van de Engelen: Het vinden van uw hemelse momenten

Geplaatst op 01/30/2023/ Gechanneld door Ann Albers

Mijn lieve vrienden, wij houden zoveel van jullie,

Stel je de hemel voor. Het is geen plaats op een verre wolk of een droom die bestaat nadat de hersenen zijn gestorven. Helemaal niet. Geliefden, de hemel is een toestand waarin je helemaal en volledig openstaat voor de liefde van de bron en leven geeft. Het is een trillingsdimensie waarin je intens aanwezig bent, verheven bent en liefde ervaart.

Het is een bestaan van vrede, vreugde, vriendelijkheid, consideratie, creatieve expressie, hoffelijkheid en alles wat u met liefde associeert. Het is wijsheid, begrip, harmonie en een gevoel dat alles klopt. Het is het gewone, doordrenkt met een gevoel van het buitengewone. Kleuren zijn levendig en stralen van binnenuit. Geluiden voelen levendig aan. Uw zintuigen zijn versterkt om heel diep te voelen. De meesten van u “leven” pas in de hemel na de dood, maar velen van u hebben glimpen van deze trilling op momenten dat u op aarde bent.

De hemel kan worden gevoeld bij de eerste hap van een voortreffelijke maaltijd. U verliest uzelf in zintuiglijk genot, waardering voor het eten, de kok en het moment. De hemel kan dat moment op de middelbare school zijn waarop je eerste verliefdheid je aankeek en glimlachte, en je je prachtig, waardig en geliefd voelde. De hemel kan zich voor u hebben voorgedaan toen u voor het eerst in de ogen van een pasgeboren kind keek of toen u voor het laatst op aarde in de ogen van een ouder keek.

De hemel komt elke dag voor. U kunt het voelen in een tevreden, langzame slok koffie, de frisse lucht in uw longen en het bloed dat door uw aderen pompt tijdens een mooie wandeling. U kunt het voelen als u uw beste vriend omhelst, lacht om uw hond of een grappige video bekijkt. De hemel kan het moment zijn waarop u verlichting van pijn voelt of het zoete gevoel dat u ’s nachts in een comfortabel bed kruipt.

Deze hemelse momenten hebben een paar dingen gemeen. U bent intens aanwezig bij de ervaring van het moment. U wordt overweldigd door een gevoel van waardering. U voelt zich geliefd, houdt van, of ervaart liefde. Er is een gevoel van perfectie in dat moment. Geliefden, als je over deze kwaliteiten beschikt, is de hemel overal, altijd en zelfs in elke omstandigheid te vinden.

Daag jezelf uit om terug te kijken op je leven en je die hemelse momenten te herinneren. Kijk of u zich er verschillende kunt herinneren. Maak een lijst van de kwaliteiten die elk van die momenten tot de hemel maakten. Hoe kunt u meer van die kwaliteiten opnemen in uw dagelijks leven? Kunt u elke dag één moment kiezen om van te genieten? Kunt u tijd nemen voor ongegeneerde waardering? Kunt u redenen vinden om van uzelf of anderen te houden, of zelfs als u geen reden vindt?

Geliefden, wij zouden graag willen dat ieder van jullie de hemel op aarde zou ervaren. Hoewel het niet redelijk is om te verwachten dat u dat altijd zou doen, omdat het contrast wel degelijk expansie inspireert, weten wij dat als u ernaar streeft aanwezig te zijn, ernaar streeft te waarderen wat u kunt, en ernaar streeft lief te hebben wat u kunt, de hemel dan vaker wel dan niet voor u toegankelijk zal zijn. U zult het voelen als een frequentie, een ervaring of een staat van zijn. In deze ruimte zult u gemakkelijk uw begeleiding waarnemen en uw “overleden” dierbaren oppikken. U zult vreugde kennen in het heden, zelfs als u naar meer later gaat. U leeft uw leven met een gevoel van avontuur.

Met oefening kunt u de hemel vinden, geliefden, hier en nu. Neem een moment om rond te kijken en aanwezig te zijn. Waardeer één ding. Houd van één ding. Hoe minder je je verzet tegen deze oefening, en hoe meer je je overgeeft aan de liefde, hoe meer je de hemel zult voelen. In deze ruimte zult u ons ook voelen, die u liefhebben als een voortreffelijk en prachtig wezen binnen deze prachtige schepping.

God zegene u! Wij houden zoveel van u.

– De Engelen

**Kanaal: Ann Albers

Vertaling: Reinier