Boodschap van de Engelen

Boodschap van de Engelen

Kanaal: Ann Albers – 23 September 2023

 

Dierbare vrienden, wij houden zoveel van jullie,

Jullie hoeven jezelf, je hoop of je dromen nooit op te geven. Je hoeft je manifestaties niet te verdienen of je waarde aan de hemel te bewijzen. Je hoeft ons niet te overtuigen, over te halen of erop aan te dringen dat je krijgt wat je wilt. Voordat je zelfs maar tijd hebt voor deze overwegingen, heb je een liefdevolle energie van verlangen uitgestraald waarop wij, het Goddelijke en het hele universum zijn begonnen te reageren.

Jullie enige taak is om ontvankelijk te zijn voor liefde.

Stel je voor dat je een radio bent die kan praten. Je zou kunnen zeggen: “Ik wil FM-station “XYZ.” uitzenden. Ik sta erop! Het is belangrijk. Ik moet het nieuws nu op dit station horen. Zoals je weet kan de radio het signaal niet oppikken zolang hij niet op de zender is afgestemd, hoe hij ook beargumenteert waarom hij dat wel zou moeten doen. Hij moet ontvankelijk worden door zich af te stemmen op de frequenties die hij wil ontvangen. Op dezelfde manier moet je je afstemmen op liefde om de signalen van liefde op te pikken.

Je hoeft je niet obsessief op je manifestaties te richten. Je hoeft je niet positief te voelen over alles in je leven. Je hoeft geen idee te hebben hoe je iets kunt creëren wat je wilt. Je hoeft niet eens altijd in je dromen te geloven! Je hoeft alleen maar zo vaak mogelijk te geloven in en af te stemmen op iets dat voelt als liefde. Je zult weten wanneer je op weg bent naar je verlangens omdat je je dan goed voelt. Je zult weten dat je afgestemd bent op stromen van genade wanneer dingen gemakkelijker stromen, synchroniciteiten in overvloed zijn en je geniet van de reis.

Neem het jezelf niet kwalijk als je er niet bent. Geef jezelf een knuffel. Feliciteer jezelf omdat je nog leeft. Het is optioneel! Jij kiest ervoor om elke ochtend wakker te worden. Adem diep in en voel de lucht in je longen. Masseer je eigen handen. Drink een glas water en waardeer het gevoel ervan. Zelfs in deze kleine daden van genade ontvang je liefde. Zelfs in deze schijnbaar betekenisloze momenten stem je je af op een hogere vibratie. Het is zoveel eenvoudiger dan de mensheid het heeft gemaakt. Je hoeft alleen maar datgene te vinden wat als liefde voelt. Als je niets anders zou doen dan genieten van je momenten en je dagen, zou er zoveel meer komen.

Bevrijd jezelf van de last om je perfect te voelen over alles wat je wenst. Bevrijd jezelf van de last om te proberen je geweldig te voelen over alles en iedereen. Dat is een grote opgave voor de meesten. Concentreer je in plaats daarvan, geliefden, op wat goed is. Concentreer je op wat je leuk vindt aan de mensen in je leven. Je bent niet voor niets met die echtgenoot getrouwd! Je had een goed gevoel over de baan toen je die aannam. Zoek naar de kwaliteiten die je kunnen verheffen zodat er meer kan komen.

We suggereren niet dat je in moeilijke situaties moet blijven. We zeggen niet dat je iets leuk moet vinden wat je niet leuk vindt. We wensen je toe wat we weten, namelijk dat je je in dit universum van contrasten op liefde kunt richten, liefde kunt voelen, liefde kunt laten stromen en zo liefde kunt aantrekken in de vormen die je wenst.

Probeer vandaag gewoon te zoeken naar wat goed is telkens als er een moeilijke gedachte opkomt. Wees daarbij vriendelijk voor jezelf. Je zult overal kleine momenten van liefde en bewijs van het goede vinden. Je zult jezelf optillen. In deze ruimte zul je, door de aard van het universum, de deur naar meer openen.

God Zegene jullie! We houden zoveel van jullie.

De Engelen

Kanaal: Ann Albers

Vertaling: wakkeremensen.org