Wij zijn de SLEUTEL – Wij openden deze laatste cyclus en we zijn teruggekeerd om hem te voltooien.

Wij zijn de SLEUTEL – Wij openden deze laatste cyclus en we zijn teruggekeerd om hem te voltooien. Wij zijn de Teruggekeerde Voorouders!

Door: Aluna Joy – 7 Juli 2023

 

Wij zitten in een enorme, collectieve, kolkende snelkookpan sinds deze laatste krachtige volle maan. Maar deze drukkamer staat op het punt te barsten, althans dat hopen we. Ik heb de afgelopen twee dagen geprobeerd te bevatten wat er nu eigenlijk aan de hand is. Dit is niet gemakkelijk voor degenen onder ons die spirituele graafmachines zijn. (Je weet wie je bent.) We begeven ons absoluut op nieuw terrein, niet alleen met onze geesten, maar ook met ons fysieke lichaam. Dit nieuwe gebied is ongelooflijk moeilijk te beschrijven of te begrijpen met het verstand. Maar hier zijn een paar dingen die ik vandaag zeker weet.

Ten eerste staan we op het punt om weer een stap vooruit te zetten. Dit is niet zomaar een kleine stap. Dit is een vrij grote. Jullie openen nu een oeroude uitgangsdeur. Jullie licht van binnen is de KEY! Maar we weten niet waar dit ons naartoe leidt. Toch hebben we allemaal de moed en vasthoudendheid om vooruit te blijven stappen in de realiteit die zich tot nu toe nog niet aan ons heeft geopenbaard. Trouwens… “goed van je!” Blijf doorgaan!

We ervaren een enorme golf van collectieve weerstand, inmenging en terugslag van bronnen die ons als energiebron hebben gebruikt. Ze weten dat hun toevoer op het punt staat afgesneden te worden. Ze proberen te overleven. Hun honger naar onze energie heeft zich vermenigvuldigd voorbij elke hoop op duurzaamheid, net als een drugsverslaafde die op het punt staat te crashen. Ze schreeuwen om de ontwenningsverschijnselen te vermijden waarvan ze weten dat ze eraan komen. Ze zullen moeten leren om hun eigen energie op te wekken, net zoals wij dat hebben gedaan. Er is niets anders dat we voor hen kunnen doen. Dit zal een project zijn dat we helaas onvoltooid zullen laten. We sturen ze liefde en zegeningen en bidden dat ze hun weg door deze tijd zullen vinden.

Voor ons voelt deze tijd alsof de realiteit het volume heeft opgeschroefd en de tijd heeft stilgestaan. We voelen ons claustrofobisch en onvoorbereid in deze epische push-pull energie die we ervaren. We voelen ons teruggetrokken in een wereld die niet meer bestaat terwijl onze geest ons vooruit duwt in een realiteit die er nauwelijks is. Als we ooit op een plek tussen werelden zijn geweest, dan is dit de epische versie daarvan.

We kunnen symptomen hebben van misselijkheid, maagklachten en gewoon een diep en zwaar zinkend gevoel in onze zonnevlecht. Een kosmische zeeziekte! We voelen ons uitgeput, verward en weten niet welke kant we op moeten. Deze zwaarte gaat terug tot het allereerste begin van het leven dat fysiek werd op aarde. Dit zit zo diep dat we geen toegang kunnen krijgen tot deze oerherinneringen om ze te helen. Weet alleen dat we het absolute begin voelen van onze afscheiding van God… de grote leugen of illusie. We helen de oorspronkelijke leugen uit onze oeroude overleveringen. We zijn onze voorouders die terugkeren om de cyclus af te sluiten die we zo lang geleden begonnen zijn. Tegelijkertijd voelen we het voorwaartse pad om terug te keren naar onze heelheid en het licht en de waarheid van het god-zelf dat we werkelijk zijn.

De beperkingen waarin we trapten, de leugens die we geloofden, de drama’s waarin we verdwaalden, de omwegen die we namen en alle geestdodende lagen waar we doorheen gingen toen we wegvielen van de bron om het fysieke leven te ervaren, is zo complex, zo diepgaand, dat het uiteindelijk verbijsterend is.  En zelfs in die zeldzame momenten dat we denken dat we het briljante van wie we zijn begrijpen, zullen deze momenten slechts verbleken in vergelijking met wat zich nu begint te manifesteren.

Wat nu voor ons staat is onze volgende stap en deze volgende stap zullen we zetten! We zullen deze volgende stap zetten, ook al is het eng, veroorzaakt het angst, misselijkheid en rusteloze nachten. Daarvoor zijn we hier gekomen. Er zit een onstuitbaar momentum in ons. Niets kan deze voorwaartse beweging in de weg staan. Niets kan deze epische evolutie en onze terugkeer naar het licht stoppen.

❤️ Donaties worden altijd gewaardeerd! https://www.alunajoy.com/heartdonation.html

Aluna Joy

Vertaling: wakkeremensen.org