WIJ ERVAREN MASSALE FYSIEKE TRANSFORMATIE

WIJ ERVAREN MASSALE FYSIEKE TRANSFORMATIE

Door: Aluna Joy Yaxkin – 10 Mei 2024

Deze volgende stap in ons proces begon met de epische totale zonsverduistering op 8 april 2024, en het is niet gestopt. Met de eerste week van mei, samen met de versnelde zonneactiviteit, zijn we begonnen te landen in de fysieke wereld. We hebben nu laarzen op de grond.

Door de eeuwen heen hebben we een heiligdom en veilige haven voor onszelf gecreëerd in de spirituele wereld. We hebben onze frequentie verhoogd, onze geesten wakker gemaakt en gedroomd, ons een voorstelling gemaakt en ruimte gemaakt voor een positieve, verenigde nieuwe wereld. Het is tijd voor ons collectief om onze goddelijkheid in de fysieke realiteit te brengen. We beginnen onze geest in de materiële wereld te verankeren terwijl we nog in ons menselijk ruimtepak zitten. Wij zijn de pioniers van dit proces.

Terwijl we beginnen te ankeren, kunnen we het gevoel hebben dat we omkeren of achteruitgaan, wat als een zwaar proces kan aanvoelen. We kunnen ons veel dingen opnieuw afvragen. We kunnen ons kwetsbaarder, kwetsbaarder en onzekerder voelen. Dit maakt deel uit van het natuurlijke proces. We brengen wie we zijn als eeuwige geesten en verankeren deze frequentie in een nog niet in kaart gebrachte wereld binnen een nieuwe cyclus met nieuwe wetten en natuurcodes. Het is alsof ons gevraagd wordt om vooruit te gaan op een vleugel en een gebed, en misschien ook wel geblinddoekt! Wat een gekke reis hebben we met z’n allen besloten!

Alles wat we in deze materiële wereld manifesteren moet eerst in de geest worden gecreëerd. Mij is verteld dat al het noodzakelijke spirituele grondwerk goed is verankerd. Goed werk! Dit betekent dat JIJ dit bericht nu leest. Geef jezelf wat krediet voor het tot nu toe overleven door een verschuiving van een tijdperk. Het meeste van dit werk is gedaan binnen genoeg zielen in het collectief om de balans te doen doorslaan naar het verankeren van hogere frequenties en onze inspiraties en visies in de fysieke wereld. Nu moet de materiële wereld in overeenstemming komen met de nieuwe cyclus.

Onze lichamen zijn de laatste stap in dit ascensieproces en de natuurlijke intelligentie van het lichaam voelt dat het tijd is om te breken. Dit is een belangrijk kantelpunt dat maanden kan duren, maar waarschijnlijk een paar jaar. Ga nu niet zeggen: “Ik kan niet een paar jaar wachten!” Ik ben het met je eens. Maar we moeten deze stap voorzichtig zetten om onze menselijke ruimtepakken te behouden. Na het werken in de etherische sferen voelt het misschien als ploeteren, maar ons lichaam zal terugslaan als we ons haasten of stappen overslaan.

Ons lichaam verheft zich niet zo snel als onze geest dat doet. Daarom zijn onze menselijke ruimtepakken, onze menselijke lichamen, de laatsten die verankerd raken in de nieuwe frequenties. Ons lichaam komt uit de dichtere materiële wereld. Maar dat we de materiële wereld als dichter ervaren, is in feite niet waar. Het is slechts onze perceptie, gebaseerd op onze etherische ervaringen, geprojecteerd op iets dat we nog nooit eerder hebben ervaren. Dit geldt vooral voor sterrengeborenen. Welkom bij de nieuwe cyclus! Hier landen is en blijft een uitdaging voor ons. We zijn nog nooit opgestegen naar een nieuwe tijdscyclus met behoud van ons fysieke lichaam. Dit is het grote experiment dat we besloten hebben aan te gaan.

Deze upgrade zal een aantal fascinerende inzichten en uitvergrote symptomen met zich meebrengen. Ik wed dat velen van jullie het begin van deze fysieke regeneratie al voelen. Sommige dingen die we beginnen te ervaren zijn een gevoel van opbouwende verwachting of druk. Vaker ’s nachts wakker worden. Een verschuiving merken in onze normale droompatronen die veel lucider zijn, inclusief meer van de vijf zintuigen (zoals smaak, tast, geur, geluid, enz.) die heel tastbaar zijn en de realiteit vermengen of vervagen met de droomtoestand. We kunnen ook plotselinge uitbarstingen van helderheid vol inzichten ervaren, waardoor we ons meer thuis voelen in onszelf.

Onze lichaamscellen hebben te maken met een versnelde omloopsnelheid om gelijke tred te houden met onze verankerende geest en ons lichtlichaam. Het lichaam vervangt cellen zo snel mogelijk, met nieuwe cellen die hogere frequenties en codes bevatten. We kunnen de behoefte voelen om dit proces te helpen door zachtjes te ontgiften. Het eerste wat ik duidelijk hoor is om consequent veel water te drinken. Ook moeten we onze huid scrubben bij elk bad of elke douche en hydrateren met dingen die geen schadelijke chemicaliën bevatten. Biologische kokosolie en jojobaolie zijn goede keuzes.

Voorouderlijke herinneringen worden vastgehouden in ons skeletsysteem. Dus als we extra problemen hebben met botten en gewrichten, kan dit worden toegeschreven aan ons lichaam dat herinneringen uit het verleden loslaat die ons niet langer dienen. Het skeletsysteem is het laatste dat op één lijn komt in ons fysieke lichaam.

Het belangrijkste is om niet te stressen over dit proces. Het is normaal dat er in deze tijd oer-overlevingskwesties naar boven komen, samen met twijfels en twijfels. Het belangrijkste wat we kunnen doen is ons realiseren dat ons lichaam een wonderbaarlijke natuurlijke intelligentie heeft en altijd verbonden is met de bron. De natuur is de bron. Vat het gevoel van achteruitgang niet op als een tegenslag. Dat is het niet. Je landt gewoon in een nieuwe wereld. We aarden slechts al ons licht en goddelijkheid in deze nieuwe cyclus die we in 2012 zijn ingegaan. Onze voorouders hebben ons hierheen gestuurd voor deze belangrijke tijd. Loop dus LANG, STERK en Moedig deze nieuwe wereld binnen, dit wetende. Wij zijn de architecten van deze nieuwe toekomst. We komen thuis.

Aluna Joy Yaxk’in

Liefdesdonaties worden zeer op prijs gesteld en helpen me om door te gaan met het vrijelijk aanbieden van boodschappen als de geest me roept. Je kunt ook je dankbaarheid en steun sturen via de ethers. Deze helpen me om monetaire en energetische uitgaven te dekken voor het plaatsen van deze boodschappen voor jullie. Hartelijk dank!

https://www.alunajoy.com/heartdonation.html

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org