Moeder Sekhmet: Het Onbreekbare Liefdesleger

Moeder Sekhmet: Het Onbreekbare Liefdesleger

Kanaal: Aluna Joy – 15 Oktober 2023

 

(Lees dit bericht alstublieft rustig en meditatief terwijl Moeder Sekhmet ons verzekert dat de energie die we voelden toen we in de tempel waren, zal worden overgedragen voor u die ervoor kiest dit bericht nu te lezen. Dit bericht is een verbeterde en bewerkte versie, waaraan een achtergrondverhaal is toegevoegd aan het eigenlijke bericht, zodat het goed onderbouwd is voor degenen die op dat moment niet bij ons in de tempel waren.

Gedeeld met LIEFDE.)

Kanaal: Aluna Joy

We gingen de donkere moederschoot binnen die de tempel van Sekhmet in Karnak, Egypte is. Ze werd in het verleden opgesloten in een poging haar krachtige goddelijke vrouwelijke energie in bedwang te houden die de andere goden van die tijd bang maakte. Hoewel ze probeerden haar krachtige liefde in bedwang te houden, is hun poging om haar op te sluiten mislukt. Dit is het bericht dat wij ontvingen. Ze herinnerde zich ons, dus verspilde ze geen tijd om ons aan het werk te zetten.

We deelden…. “Wij zijn er voor jullie”, en onmiddellijk begonnen we de energie naar ons toe te voelen stromen. Maar ze was niet zo aanwezig als de afgelopen jaren.

Moeder Sekhmet geeft ons een baan. Ze werkt heel hard. Ze is momenteel op zoveel plaatsen in de wereld. Ze is er niet helemaal meer. Ze komt systematisch vanuit de tempel de wereld in, samen met de leden van haar familie die haar hier komen bezoeken. Ze roept op tot een leger, een licht leger, een liefdesleger, een vredesleger. Ze vraagt of we haar leger willen zijn. Vind je het goed om je bij dit leger aan te sluiten? Het is aan jou. Als dit het geval is, kun je doorgaan met dit bericht.

Wij gaan haar LIEFDES LEGER zijn. En oh… Ze is boos. Ik zie waar de meeste van haar energie zit. (Ik kon zien dat ze zich tussen Israël en Palestina bevond, de heilige landen.) Ze is boos, ze is moe, ze zegt dat genoeg genoeg is. Deze schade moet stoppen! (en ik voelde haar met haar voet op de grond stampen) Deze oorlog, deze pijn aan elkaar, de zinloze verwoesting. Het is genoeg! Het is gedaan! Het gaat stoppen!

Het achtergrondverhaal…. Moeder Sekhmet (en de kern van het goddelijke vrouwelijke) is al eeuwenlang tot zondebok gemaakt. Ze was en is er alleen geweest voor LIEFDE, niet voor de verwoesting waarmee ze nog steeds wordt geassocieerd. Ze heeft nog steeds het blijvende verhaal dat ze een vernietiger was. Haar enige kracht is ongebreidelde, onbeperkte LIEFDE. Toch zal deze Liefde vernietigen waar de macht van het ego de controle heeft. Degenen uit het verleden vonden dit niet leuk. Ze kon alle misstanden met pure liefde goedmaken, dus maakten ze haar tot zondebok. Ze noemden haar een monster, een uit de hand gelopen vernietiger, maar in werkelijkheid beschreven ze alleen zichzelf. Zoals zoveel vrouwen en mannen en goede mensen over de hele aarde, worden zovelen tot zondebok gemaakt en gekruisigd.

Ook al zit ze opgesloten in deze donkere baarmoeder van een tempel, ze weet wat er in de wereld gebeurt. Zij weet het. Ze kan het zien. Ze was deze dag niet echt aanwezig in haar tempel toen ik vroeg: ‘Waar ben je?’ En toen zag ik dat ze hard aan het werk was in Israël en Palestina. Ze wilde dat we wisten waar ze was, omdat ze van ons houdt, en ze wil niet dat we ons zorgen maken dat haar energie aan het wegebben is. Dat is het niet! Maar ze wil ook niet dat we de druk en het gewicht voelen dat ze met zich meedraagt. Ze maakt een grapje door te zeggen: ‘Waarom denk je dat ze mij van dioriet hebben gemaakt? Je kunt mij niet breken! En JIJ kunt ook niet gebroken worden!” Daarom vragen we haar hier hoe we kunnen helpen. Ze deelt dus de huidige problemen en waar liefde het meest nodig is.

Wij zijn niet gebroken. De wereld is niet gebroken! We staan nog steeds overeind, we zijn er nog steeds, en we stralen nog steeds liefde uit in een harde, onrechtvaardige wereld. We zenden nog steeds LIEFDE uit, en we kunnen niet gebroken worden. Ze kan niet gebroken worden. Toch is er werk aan de winkel.

Ze staat hier al eeuwen in het donker en ze wil dat de waanzin van de wereld stopt. Dus wij gaan haar LICHTE LEGER op de wereld zijn. We gaan gewoon VREDE ZIJN in de chaos. Wij gaan de weg van LIEFDE bewandelen. We gaan vriendelijkheid zijn en we gaan de waarheid zijn. We zullen onberispelijk zijn tegenover onszelf en eer en respect hebben voor al het leven. Geen oordelen, geen vechten, alleen liefde.

We stonden om haar heen in de kleine donkere tempel en we bleven haar liefde sturen. Ze zegt dat wanneer we haar liefde sturen, we onszelf liefde sturen omdat zij jou is, en jij haar bent.

Zo weinig mensen bezoeken haar hier. Als je door de poort en dat pad kunt komen, ben je een deel van haar familie. Eenvoudigweg. En als je met haar deze baarmoeder binnengaat, en je haar energie voelt, als je deze tempel verlaat, gaat ze met jou de wereld in. En haar liefde draagtbij aan jouw liefde. En het groeit en groeit.

Nu ziet ze jou (en degenen die dit nu lezen), en ze geneest de wonden in onze harten. Ze wil alle plekken genezen waar we van onszelf hebben gehouden en waar we niet voor werden gerespecteerd of geëerd. Ze geneest deze scheuren in ons hart, zodat we nog effectiever kunnen zijn in de wereld. Maar tegelijkertijd stelt ze ons open voor zoveel meer.

Ze erkent wie we zijn, waar we zijn geweest en wat we hebben meegemaakt. Ze ziet de pijn die we hebben geleden, de vreugde die we hebben gevoeld. Ze ziet ons de hele tijd alsof er geen tijd is, omdat ze buiten de tijd staat. Ze is eeuwig. De mensheid gaat terug tot de eersten, zoals Adam en Eva, waar Eva de schuld krijgt van de val uit het Koninkrijk omdat zij Adam ertoe aanzette wakker te worden, en zij tot zondebok werd gemaakt. Ze had het eerste besef teweeggebracht.

De helft van wat ze me laat zien, weet ik niet eens hoe ik het onder woorden moet brengen. Het zou geen recht doen, dus voel haar op dit moment.

Ze kent JOU nu, dus voel je haar en haar liefde?

Ze houdt zo intens van alles. Ze houdt van de wereld. Ze houdt van de mensheid, en ze houdt van ons. Ze wil dat de wereld ophoudt met pijn te doen. En ze heeft vanaf het moment van haar creatie voor de liefde gewerkt.

Om dit werk als een verenigd LIEFDESLEGER te kunnen doen, vraagtze dat onze harten de wereld in exploderen. Ontplof gewoon als een lichte bom. Ze houdt niet lichtvaardig of voorwaardelijk. Ze heeft de hele tijd lief, omdat ze weet dat de plaatsen waar we liefde tegenhouden, de plaatsen zijn die illusies en leugens zijn. Ze heeft lief met een grote en pure intentie. Dus vraagt ze je om je liefde de wereld in te sturen zoals je zuivere hart dat aangeeft.

Het is een explosie. Het is een wake-up call. Explodeer je hart in de illusoire matrix-energievelden rond de aarde, en het zal precies gaan waar het moet ZIJN. Dit zal de verwoesting stoppen. Alleen liefde kan dit doen.

Laten we de plekken in ons hart openen die vastzitten. Stuur onze liefde en visie op vrede rechtstreeks naar de harten van degenen die midden in een conflict zitten, waar ook ter wereld. Stuur de liefde van je hart. Het is simpel. Eenvoudig is heel krachtig en effectief, maar voor degenen die in hun negatieve ego zitten, wordt het niet gewaardeerd. Dit maakt dit werk een zeer heimelijke manier om de wereld te genezen. Ze zien het niet aankomen omdat ze de ontzagwekkende kracht ervan zijn vergeten.

Pas op voor de simpele kleine dingen die we misschien niet opmerken, namelijk de bizarre micro-inspanningen die ons ervan weerhouden contact te maken en met LIEFDE te zijn, en hier omheen te navigeren. Niet om te vechten, te confronteren of te controleren, wees gewoon de LIEFDE.

Liefde gaat niet weg. Wij gaan niet weg. We zijn terug, en we zijn HIER, en we kunnen evenwicht en vrede terugbrengen. We kunnen niet uitgaan en de wereld met geweld veranderen. We moeten wandelen met LIEFDE, en we moeten het ten volle leven. We moeten het zo krachtig bewandelen en beleven dat niets er ooit nog tegenop kan komen, omdat er niets is om tegen te vechten als er alleen maar liefde is. De waarheid is dat wij LIEFDE zijn. Slaat dat ergens op?

Als we uitgaan en denken dat we de wereld veranderen. We bestrijden het alleen in een andere vorm. Verandering gaat niet over kijken naar de wereld en alleen zien wat kapot is. Dit is niet wakker zijn. Dit voedt alleen maar de illusie. Verandering komt door te zijn wie we werkelijk zijn en dit onwankelbaar te zijn. De tijd is voor ons gekomen om onze bubbels van liefde en vrede zo breed en ver en wijd uit te strekken… dat ze uitmonden in alle kleine scheurtjes en spleten waar nog steeds onenigheid bestaat. Geest en schepping geven hier leiding aan. Het enige wat je hoeft te doen is LIEFDE ZIJN.

We konden onze liefde zien als een octopus met tentakels. Ze verspreidden zich gewoon over de wereld als een heerlijk zacht virus waarvan we hopen dat iedereen het oploopt. We creëren een prachtig liefde- en vredesvirus. Mijn God, virussen zijn geweldig. Ze weten hoe ze een ander mens kunnen bereiken, hun zwakke plekken kunnen veranderen en versterken, en ze van binnenuit kunnen veranderen zonder ze te doden. Wij kunnen dit met liefde doen.

Wij zijn dus een liefdesvirus. Een liefdesleger. Degenen die verdwaald zijn in een negatief ego zullen ons niet zien aankomen, noch zullen zij dit verwachten. Wij zijn de heimelijke eindeloze tentakels van liefde, en de liefde van Moeder Sekhmet, en onze liefde, en allen die deze prachtige ruimte bij elkaar houden. Het is onwrikbaar, onbreekbaar. Het is zo sterk als diamanten.

Ze heeft ook nog een bijbaantje voor ons. (Uit ervaring heb ik geleerd dat hoe langer we bij haar aanwezig zijn, hoe meer ze ons te doen geeft:) Er zijn zoveel mensen op de planeet met zoveel liefde van binnen en zoveel licht, en ze zijn bang om het naar buiten te laten omdat van levens van vervolging, en dat licht hebben we nu nodig in ons leger. Omdat liefde krachtig is, laten we onze liefde, energie en steun sturen naar alle harten die zijn afgesloten omdat deze wereld geen veilige plek was om te zijn wie ze zijn. Laten we een veilige en zelfverzekerde plek creëren, zodat ze kunnen uiten wie ze werkelijk zijn. Wij kunnen hun energetische ondersteuningssysteem zijn.

Liefde is het enige dat de waanzin en de geboorte van een terugkeer naar het paradijs, met eenheid in verscheidenheid, kan stoppen.

Zo is het.

Moeder Sekhmet

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org