KENMERKEN EN INZICHTEN OVER ONZE VERSNELLENDE VERSCHUIVING en ASCENSIE

KENMERKEN EN INZICHTEN OVER ONZE VERSNELLENDE VERSCHUIVING en ASCENSIE

Er zal deze keer geen cataclysme op Aarde plaatsvinden

Aluna Joy Yaxkin met Star Elder Wijsheid – geplaatst op 18 mei 2024

We zijn nu heel snel aan het schakelen. Voel je het? Ik ben geroepen om aanwijzingen te delen die ik de laatste tijd heb opgemerkt. Deze aanwijzingen zijn subtiel. Velen zijn vreemd en onverwacht en kunnen gebeurd zijn zonder dat we het merkten. Er wachten nog veel meer aanwijzingen om ontdekt te worden. De realiteit wordt spannend om naar te kijken.

Eén probleem is dat we in de meeste oude cycli een herinnering hebben bewaard aan het feit dat bijna de hele mensheid hun lichaam heeft laten vallen, hetzij bewust, hetzij door een catastrofe zoals de grote overstroming. We hebben dit oude trauma nu op grote schaal door de aarde gevoeld en het werd begin 2020 weer tot leven gewekt. Dit veroorzaakte een toename van de angst. Er vinden ook verschuivingen plaats in onze Melkweg. In het verleden kwamen enkele overlevenden uit andere werelden door wormgaten in de ruimte om hier op aarde aan te komen. Ze verankerden stukjes van hun geheugen in staande stenen, tempels, piramides, artefacten, enz. Dit is waarom ik reis.

Trouwens . . . deze keer zal er geen ramp op aarde plaatsvinden. We besloten om op een andere manier over te stappen. Maar de wereld zal behoorlijk stoffig worden als we deze verbouwing uitvoeren.

Of we deze aanwijzingen nu opmerken of niet, de verschuiving vindt al plaats op het ruimteschip Moeder Aarde. Maar het is zeker leuk om te merken dat alles waar we ons op hebben voorbereid eindelijk vorm begint te krijgen om ons heen. We hebben een lange klus op ons genomen. Maar het begint zijn vruchten af te werpen. Magie keert terug.

Ik begon grotere verschuivingen in ons bewustzijn en onze lichamelijkheid op te merken sinds de zonsverduistering op 8 april 2024, die ons op een zeer kernniveau opnieuw opstartte. En we gingen weer voor anker met de epische aura borealis-vertoningen veroorzaakt door enorme, uitgebreide magnetische stormen van 10 tot 12 mei 2024.

Een interessante kanttekening van ruimteweer. . . die berichtte dat rotsen en grond geëlektrificeerd waren tijdens de recente epische magnetische storm. Sterke elektrische stromen stroomden door rotsen en grond tijdens de grootste geomagnetische storm in decennia. De grootste spanningen langs de oostkust van de VS en in het Midwesten waren maar liefst 10.000 maal normaal.

Voordat ik inga op de dingen die mij zijn opgevallen, moet ik ook zeggen dat we niet bang moeten zijn voor de ZON! Alsjeblieft niet. Als we onze energie van de zon wegtrekken, hoeft de zon alleen maar sterkere pulsen naar de aarde te sturen. De zon doet zijn best om ons wakker te maken. We bereiken het zonnemaximum in een zonnecyclus van elf jaar. Maar nu we dit zonnemaximum binnengaan, zijn we ook in een nieuwe tijdcyclus aangekomen met nieuw verbeterde natuurwetten. Onze relatie met de zon is dus aan het veranderen en verbeteren. In zekere zin zijn de aarde, de mensheid en alle levende wezens één gigantisch zonnepaneel. Wij hebben de zon nodig. Als we met de energie van de zon meegaan, hoeft de zon niet zo sterk te reageren. Het is tijd dat we wakker worden.

Wetenschap, geologie, astronomie en biologie hebben de kennis weggevaagd dat het universum puur geest en potentieel is. De wetenschap kan theorieën en bewijsmateriaal alleen bewijzen door middel van fysieke materie. Ze kunnen de geest of de aanwezigheid van God niet testen. Het probleem is dat alle materie uit het verleden komt en dat wij daar niet meer leven. We beginnen in het heden te leven. Het universum leeft, is bewust en ook in het heden. De Ouden wisten dit al lang voordat de mensheid verviel in angst, afscheiding en bijgeloof. Is het leven hier op aarde kwetsbaar? Zeker, dat is het. Maar we zullen elke keer verliezen als we kenniswetenschap alleen gebruiken om onszelf te beschermen. Wanneer we de levende geest van het universum negeren, zullen we alleen maar meer lijden manifesteren.

Wanneer de patronen van de aarde veranderen, veranderen ze ook in het hele sterrenstelsel. Alles is verbonden. Zelfs de wetenschap heeft, met al haar beperkingen, enkele van de magnetische verschuivingen en versnellende weerpatronen op andere planeten in kaart gebracht! Alles verandert precies zoals verwacht door de Ouden. We zijn een nieuwe cyclus ingegaan met nieuwe basiscodes van de natuur die zijn geüpgraded voor onze locatie in het universum.

Dus hier zijn enkele van de aanwijzingen die ik heb opgemerkt. . .

Velen van ons worden NIET op de gebruikelijke manier negatief beïnvloed door zonnevlammen en magnetische stormen, zoals we in het verleden hebben ervaren. Ik begon dit op te merken na de zonsverduistering in april. Komen we eindelijk in resonantie met de zon? Ik verwacht het wel!

Mensen voelen een toenemende druk zonder dat er externe prikkels zijn die een dergelijke druk kunnen veroorzaken. Ik weet zeker dat er iets in de wereld aan het ontstaan is dat alles zal veranderen. Andere momenteel ervaren symptomen zijn bloeddrukschommelingen, zeer actieve dromen, niet goed slapen, verhoogde lichaamspijn en nek- en schouderpijn, en een toename van angst. Ons lichaam zal reageren op onderstromen. Ik heb het gevoel dat het meeste van wat er in de wereld verandert momenteel onder de radar is, maar dat het niet veel langer verborgen zal blijven.

Ik deel dit bericht vrijelijk met dankbaarheid vanuit mijn hart, maar hartdonaties worden altijd gewaardeerd door degenen die zich overvloedig voelen. Ontzettend bedankt.

https://www.alunajoy.com/heartdonation.html

Velen voelen zich gemakkelijk overweldigd en willen graag stoppen met alles wat ze doen. We ervaren ook diepe golven van identiteitscrises en weten niet waar we thuishoren of wat we nu moeten doen. We hebben een grote interne verschuiving, geen externe. We bloeien in zoveel meer dan we ooit hadden verwacht. Het universum leeft in ons, en we beginnen hier op nieuwe, diepgaande manieren toegang toe te krijgen. We hebben alles wat we nodig hebben.

De nieuwe realiteit vormt zich vlak voor ons in de materiële wereld. In het verleden zijn we geprogrammeerd om onze afstammingslijnen en de programma’s waaruit we voortkomen te doorzien. Deze wijsheid heeft ons zo ver gebracht. Maar nu moedig ik iedereen aan om in een ruimte te leven waar we het onverwachte verwachten en vragen om verder te kijken dan de sluier van onze programmering.

Het meest opwindende wat mij opvalt, is dat velen van ons het gevoel krijgen dat ons verleden niet meer echt is. Onze herinneringen beginnen te voelen als een oude droom of echo. We hebben nog steeds herinneringen aan gebeurtenissen uit het verleden, maar er is steeds minder een verband met die gebeurtenissen, mensen en plaatsen. Dit betekent niet dat we de verbinding met onze dierbaren verliezen, maar misschien verandert onze relatie met hen in een gezondere verbinding. In het verleden verwarde een groot deel van de mensheid liefde met traumabanden. Wanneer dit trauma in ons geneest, hebben we het gevoel dat de relatie afstandelijk is geworden, hoewel dit soms waar is. We maken allemaal micro-keuzes die ons in nieuwe richtingen sturen.

De huidige veranderingen komen als subtiele onderstromen. We schakelen in fases om ons lichaam te onderhouden. We beginnen dit te zien als het leven niet werkt zoals verwacht. De oude zich herhalende cyclische basis van het bouwen aan het verleden wordt opgewaardeerd naar leven en creëren vanuit het huidige NU. Onze eerdere verwachtingen staan onze vooruitgang in de weg. Wanneer we ons van streek voelen omdat iets niet gaat zoals gepland, moeten we onszelf afvragen welke illusies we in onze geest vasthouden en die ons verblinden voor de realiteit die al in ons hart aanwezig is. We gaan verder dan het ‘bouwen’ van een leven. We gaan een leven ‘creëren’ dat gebaseerd is op hoe we ons willen voelen en niet op wat we willen. We zullen dit doen door gebruik te maken van het grenzeloze creatieve potentieel van het grote onbekende. Het maakt niet uit wat de uiterlijke realiteit voor ons manifesteert. Het enige dat telt, is hoe het ons doet voelen. Ik hoop dat dit logisch is.

We merken misschien niet alle aanwijzingen om ons heen op, maar dit is oké. We kunnen dit niet verpesten! We zullen merken dat we op natuurlijke wijze van richting veranderen door de ervaringen te voelen. We zullen merken dat we dingen loslaten waar we ooit van hielden en in richtingen gaan die we niet hadden gepland. We voelen ons zeker perplex als we overschakelen van het dwingen van dingen naar het aantrekken ervan door te weten hoe we ons willen voelen.

Hoe wil jij je voelen in je leven?

We zullen steeds meer vrede blijven voelen terwijl we werken vanuit het creatieve potentieel van het grote onbekende. Dit zal heel gemakkelijk worden zodra we ons overgeven aan de natuurlijke levende aanwezigheid van het universum, en die aanwezigheid is altijd in ons geweest.

Ik stuur iedereen veel liefde en waardering voor alles wat je toevoegt aan deze geweldige tijd.

Aluna Joy Yaxkin

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org