Het Innerlijke Kompas En Het Zuivere Hart Wijzen De Weg

Het Innerlijke Kompas En Het Zuivere Hart Wijzen De Weg

Door: Aluna Joy – 20 September 2023

 

We gaan de energie van een krachtige Equinox binnen. Dit is een tijd waarin de zon gelijk staat tussen dag en nacht en een balans van zonne-energie creëert tussen het noordelijk en zuidelijk halfrond. Dit is een goddelijk evenwicht op aarde dat een ongerept moment van vrede brengt. Op de equinox worden de sluiers tussen hemel en aarde dunner. De aarde wordt aanzienlijk geactiveerd door toegenomen zonnestormen die het gebruikelijke beschermende veld van de aarde kunnen doordringen. Zonnestormen houden van de equinox en terwijl ik dit schrijf, hebben we al een bijna X-klasse zonnevlam gehad. De toename van zonneactiviteit die het aardoppervlak bereikt, activeert ons! De zon maakt ons wakker! Heel eenvoudig. Deze tijd biedt een ongelooflijke kans op een versneld ontwaken en daarom vierden oude zonneculturen de equinox.

Nu de equinox voor de deur staat, zien we dat we eindelijk de grote kloof tussen het verleden en onze toekomst overbruggen. De afgelopen tijd is een krachtige tijd geweest van zelfreflectie en zielsopbouw, gevuld met zuurverdiende groei. Het was een tijd waarin we een diepe, innerlijke waarheid ontdekten. We gaan voorbij aan de realiteit die gebaseerd is op het negatieve ego, hebzucht, leugens, manipulatie en gaslighting van de massa. We gaan een nieuwe wereld binnen die gebaseerd is op waarheid, liefde en spirit, ook al weerspiegelt de uiterlijke wereld dit nog niet. Deze equinox is een diepgaande stap die weer een kettingreactie in gang zet die het collectieve bewustzijn zal doen ontwaken en verheffen.

De manier waarop we deze volgende fase zullen ingaan is door de laatste van onze gehechtheden aan de voorbije realiteit los te laten. We zullen loslaten wanneer we ons de waarheid herinneren dat de voorbije realiteit niets meer is dan een illusie gecreëerd door ons oude, slapende bewustzijn. Het is allemaal slechts een collectieve droom waaruit we moeten ontwaken. De weeën die we hebben doorstaan om hier te komen zijn zwaar bevochten. We rouwen nog steeds om de wereld achter ons terwijl we beginnen te genieten van de wereld waar we in zijn gestapt. We worden herboren. Onze tweede geboorte in dit leven is aangebroken. We zijn aan het ontwaken.

Er zijn al aanzienlijke onomkeerbare scheuren in het weefsel van de voorbijgaande werkelijkheid. Deze breuken zullen zich vermenigvuldigen en groeien. Deze breuken kunnen verwarrend zijn, maar ook inzichtelijk en geven ons spannende inkijkjes in de nieuwe werkelijkheid. We kunnen dit nu zien gebeuren. We beginnen al een stevige brug te zien tussen de voorbije realiteit en de nieuwe cyclus van creatie.

(Een boodschap van de Sterrenoudsten)

We kunnen zien dat het loslaten van de oude wereld schrijnend is geweest. Er was monumentale ruwe moed voor nodig, gebaseerd op absoluut niets solide om je te leiden. Jullie innerlijke kompas en zuivere hartsleiding leiden jullie door de diepe chaos en waanzin van een eindtijdperk. Je heilige hart werk heeft de apocalyps die je zo vreesde afgewend. Angst zal niet langer werken om deze uitkomst te creëren omdat het zijn energie van jou heeft verloren. Het is voorbij.

Wat je meeneemt naar deze nieuwe wereld is het bouwen van een nieuwe fundering voor deze nieuwe wereld. Het is van vitaal belang om weg te blijven van alles wat angstig is en je te richten op leven vanuit de waarheid en liefde in je hart. Je hoofd, verstand en ego kunnen alleen het verleden echoën, maar je hart kent de toekomst! Er ligt iets buitengewoons op ons te wachten. Vertrouw op je hart en je innerlijke kompas. Dit is je leidraad in de zee van psychose. Dit hartcentrum is je bewaker, beschermer en gids terwijl de voorbije realiteit blijft versplinteren en scheuren. Maar weet je, dit is het wilde avontuur waarvoor je ziel hier kwam.

Deze dagen waren JULLIE van plan om het collectief te helpen de angst en de angst voor verandering los te laten. Jullie weten al dat angst het enige is dat tussen jullie en de volgende wereld staat. Jullie zijn de pioniers van deze belangrijke en gedenkwaardige tijd. Het zal zich manifesteren wat jullie hart heeft bedoeld. Het is eenvoudig: laat los, wees niet bang en luister naar je hart. Het komt allemaal goed!

Gelukkige Equinox, geliefden die dit bericht vinden! Moge de rest van dit jaar je LIEFDE geven die uit jullie hart stroomt, eindeloze HOOP in jullie geest, KRACHT voor jullie lichaam en LICHT voor jullie ziel! Moge jullie altijd in het LICHT wandelen!

Bron

Aluna Joy

Vertaling: wakkeremensen.org