Zonnewende Energieën & De Voortdurende Uitbreiding

Nieuwe boodschap gechanneld door Ailia Mira
Donderdag 16 Juni 2022

Goddelijke Mensen,

Het leven nu op Aarde is een uitbreidende ervaring. Nieuwe frequenties van licht, nieuwe sjablonen van wat kan worden ontvangen als waarneming, idee en ervaring, stromen jullie planetaire veld binnen en zijn voor jullie toegankelijk, via resonantie.

De innerlijke velden van licht, breiden zich ook uit. Ze brengen u in grotere resonantie met uw grotere heelheid, een veld van oneindig licht. Je eigen veld opent zich als je in een meer open relatie staat tot je belichaamde ervaring.

Innerlijke heling maakt de weg vrij voor gemak en vreugde in deze expansie.

Hoe meer je beperkende ideeën over jezelf, je ervaring, je verhaallijn kunt loslaten, hoe meer je innerlijke ruimte zich opent. Hoe meer je van jezelf houdt en jezelf en je leven accepteert zoals het is, hoe meer je innerlijke ruimte zich opent.

Ascensie is een ervaring die op vele vlakken plaatsvindt, en op Aarde en in je menselijk leven, gebeurt het door vele verschillende ingangen. Als zodanig kun je je op vele manieren voor meer openen.

Voel Jouw Weg

Een prachtige manier om nu te leven, is om jezelf toe te staan je weg te voelen. Om de energie van elk moment te voelen en erop af te stemmen, van het begin van een nieuw deel van je dag, wanneer je met anderen bent, wanneer je op een nieuwe plek bent… Voel en stem je af op de energie die aanwezig is. Wees duidelijk over je intenties. Weet wat het belangrijkste voor je is en wat je wilt zijn, als aanwezigheid. Voel naar je eigen aanwezigheid en stem het, je energieveld, daarop af.

Laat Jouw Energie Evolueren

Soms is de meest aangewezen manier om te zijn, gewoon open te zijn. Om je af te stemmen op je eigen veld van aanwezigheid en je eenvoudigweg bewust te laten worden, in openheid en met zachtheid en nieuwsgierigheid, van je eigen gevoelsstaat. Je energie, je emoties, wat zich aandient … Als je je hiervoor openstelt zonder agenda en met een liefdevolle aandacht, sta je energie zelf toe zich te ontwikkelen. En alle energie, zoals alle vormen, beweegt zich naar een hogere expressie, zoals het kan.

Je open, liefdevolle aandacht kan de ontwikkeling van energie vergemakkelijken. Dit is een zeer directe en progressieve manier om je eigen Levensstroom te ontwikkelen.

Wat Van Jou Is, Is Hier Voor Jou

Ieder van jullie heeft een levensstroom hier op Aarde. Deze omvat meer dan waar je je normaal gesproken bewust van bent. Op elk moment dat je kiest in overeenstemming met je eigen grotere heelheid, dan is er een samenhangende, zuivere, energie in je Levensstroom. Op elk moment dat je aarzelt, jezelf slechts ten dele honoreert, of je innerlijk weten en je hartenwensen ontkent, op die momenten worden er alternatieve stromen gegenereerd, want het pad van ware expressie is altijd aanwezig en of je het nu ervaart of niet, of het weet, of ervoor kiest, het is er nog steeds.

Dit is wat zovelen intuïtief aanvoelen die, terecht, aanvoelen dat je altijd in staat bent JOUW EIGEN LEVEN te ontvangen. Wat van jou is, is hier voor jou. De dingen die naar jullie roepen, Geliefden, zijn van jullie en jullie mogen ze vertrouwen en verwelkomen.

Het kan zijn dat je acties moet ondernemen, meer in jezelf moet leren geloven, hoger van jezelf moet gaan denken, of andere veranderingen kunnen deel uitmaken van het toelaten van je eigen ware leven om vorm aan te nemen en door jou ontvangen te worden. Maar het wordt gegeven – het Leven dat JOUW verheven ervaring is. Jouw verheven aanwezigheid. En de ziel, het Grotere Zelf, duwt je altijd in die richting en in de richting van geloven in jezelf en deze ene ware manier van JOU zijn.

Dit betekent niet dat je leven voorbestemd is. Maar de dingen die je gedurende je hele leven roepen, verlichten de weg naar je pad van expressie en mogelijkheden in het heden en ze openen altijd nieuwe manieren voor je om jezelf te kennen, te geven en in de wereld te zijn. Het is dus altijd een pad van hoger licht.

De ziel zoekt een ervaring van ongeremde liefde en expressie

Soms negeer je deze paden omdat je er op het eerste gezicht de gaven niet van inziet. Ze voelen eng of te bedreigend aan. Maar zo vaak, vrienden, word je geleid naar iets wat je wilt, word je je bewust van dat verlangen en samen daarmee, een angst dat het te mooi is om waar te zijn. Deze paden zijn inderdaad kostbaar, want ze zijn er om je te helpen weten hoe geliefd en mooi je bent, zoals je bent.

We zijn altijd zo enthousiast en blij als je jezelf toestaat om te zien of je werkelijk zo’n pad kunt gaan. Want we weten dat de oogst groot zal zijn en dat je gevoel van eigenwaarde zal toenemen op manieren die je meer openstellen voor het ECHTE LEVEN dat hier voor jullie allemaal is — het leven van verbinding, vreugde, levendigheid, liefde, vrijheid, creativiteit, openheid, stroming en gemak. En ook genezing, groei, meer begrip en compassie en een gevoel van tederheid over de schoonheid van Al het Leven.

Jullie Zijn Halverwege Een ZEER Groot Jaar In De Geschiedenis Van De Aarde!

Adem. Rust uit. Pauzeer. Check vaak in. Voel hoe je veranderd bent. Wat je nodig hebt. Wat gedaan is. Wat je het liefste wilt en liefhebt. Waar je vreugde is.

We weten dat je dit jaar zoveel verandering voelt. Erken dit oprecht. Er is een innerlijk weten in ieder van jullie over wat er energetisch gebeurt, en in bewustzijn, dat wild mooi en opwindend is. Heb vertrouwen hierin en in je innerlijk weten.

Dit is een jaar van culminatie en in die stijgende energie en die zich ontvouwende stroom van hoger licht, worden jullie verhelderd, en de samenhang van jullie veld breidt zich uit. Jullie wereld wijst de weg en ondersteunt en voedt jullie. Energieën van het planetaire veld stromen in ieder van jullie om je te helpen je te synchroniseren met de nieuwe mogelijkheden en je lichaam in staat te stellen thuis te zijn. Voel je veilig en deel van de grotere planetaire evolutie.

Terwijl jullie dit laten gebeuren… Als jullie je laten leiden door je aangeboren verbinding met de Aarde, door je lichaam, door je eigen Ziel-Zelf, of Grotere Zelf, dan weten jullie hoe je moet ZIJN. En wat je nodig hebt om jezelf te ondersteunen en te voeden, en dit maakt het proces makkelijker.

Laat Jezelf De Wijsheid Voelen, De Intelligentie Die Hier Altijd Bij Je Is, Die Je Begeleidt.

Sta Open Om Jezelf Op Een Nieuwe Manier Te Zien.

De zonnewende in juni zal een krachtige ervaring van innerlijk licht zijn. Meer en meer zullen je eigen grotere harmonieën wortel schieten in je belichaming. Ze nemen hun intrek in jullie menselijk energiesysteem en veranderen daarmee de uitdrukking van jullie kosmische en jullie menselijke DNA. Zoals altijd de bedoeling is geweest tijdens dit leven, breiden jullie je uit naar hoger licht en dus verandert je gevoel van Zelf, je identiteit.

Jullie Bewustzijn Is Aan Het Veranderen.

Wanneer je minder gedachten voelt, minder innerlijke dialoog, wanneer je geen gevoel hebt van wat te doen, te zeggen… En ook wanneer er intense vermoeidheid is, of zelfs een gevoel van moeten loslaten, zonder goed te weten, van wat. Vraag om weten. Vraag om alles wat je bent, om de weg te verlichten. Om duidelijk te maken of er iets is wat je zou kunnen doen, om deze evoluerende ervaring van Eenheid en Waarheid en het Heilige ontstaan van je eigen WAARHEID te bevorderen.

Jullie bewustzijn is aan het veranderen en de patronen van gewoontegedachten die voorheen deel uitmaakten van jullie leven, kunnen beginnen te verstillen naarmate jullie evolueren naar een hoger bewustzijn. Wanneer je slaapt en wanneer je in vrede bent en de stroom toelaat, resoneer je met een veld dat uitgestrekt en vredig, liefdevol en kalm is. Dit is levensveranderend – het verandert je bewustzijn.

Jullie Bewegen Je In Een Zeer Verhelderende Tijd

De energieën van de Zonnewende tot in Augustus zullen expansief zijn, en de verhelderingservaring vergroten. Elke persoon kiest op een heel diep niveau waar hij voor staat, hoe hij wenst deel te nemen. Eer alle keuzes, en voel vooral wat je het liefste wilt in je eigen levenservaring, en centreer je daar. Respecteer de soevereiniteit van anderen. Geef mensen de ruimte om hun eigen keuzes te maken. Eer en vertrouw op het Oneindige Leven in alle Levensvormen. Wees in vrede en denk hoogachtend voor anderen! Oefen het geloven in jezelf en in alle anderen.

De Steun Hier Voor Jou Is Onmetelijk!

Wij zijn er altijd voor je. Want wij zijn Eén en het is onze rol om hier te zijn, jullie te steunen, jullie aan te moedigen, met jullie te delen en wij genieten er erg van om met jullie dit grotere weten te vieren dat nu in zovelen van jullie ontstaat.

Het Is Met Grote Vreugde Dat We Vandaag Tot Jullie Spreken.

Als er iets is waarmee jullie ons willen helpen, vraag het dan alsjeblieft. We zeggen dit vaak en we menen het — jullie zijn nog steeds aan het leren om te co-creëren met de grotere heelheid. Dat is het Leven waar jullie naar op weg zijn! Omarm het nu. Vraag om meer en begin vaak te communiceren, dagelijks zelfs, met je eigen Goddelijke Zelf.

Er is niets belangrijker of mooiers dan je af te stemmen op en bewust te verbinden met de volheid van je wezen.

Wij houden heel veel van jullie!

Wij zijn compleet.

IK BEN Aartsengel Michaël met de Raad van Stralend Licht

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org