“Wij hebben jullie gehoord en we zijn hier om jullie te bekrachtigen in de GELUKZALIGE ervaring van Goddelijke Creatie.”

“Wij hebben jullie gehoord en we zijn hier om jullie te bekrachtigen in de GELUKZALIGE ervaring van Goddelijke Creatie.”

Hallo Prachtig Mens ~

Welkom in 2024! Terwijl onze levens energetisch op een diepgaande en significante manier omhoog gaan, is er een heel mooie en diepgaande verdieping nu beschikbaar en aan de gang in velen van ons…

Deze verandering wordt bekrachtigd door al het Hogere Licht dat we hebben ontvangen, geïntegreerd hebben toegestaan om ons te activeren en te transformeren. En door onze toewijding aan ascensie, zelfliefde, heling, voorbij afscheiding gaan EN door de stroom van energie en informatie van onze IK BEN aanwezigheid, ons Goddelijke Zelf.

Aartsengel Michaël en de Gouden Galactische Draken zeggen dat deze nieuwe manier van zijn ons naar de drempel van GELUKZALIGHEID brengt! Ik kan het voelen toen ik dit vandaag ontving. Je kunt deze glinsterende nieuwe boodschap hier lezen:

GODDELIJKE CREATIE & DE GELUKZALIGHEID VAN VERVULLING

WEET DIT! Je bent VRIJ om je volledig af te stemmen op de hogere dimensies en de opstijgende energieën in onze planeet en onszelf en om je leven te ervaren als de meest stralende, overvloedige, prachtige en gelukzalige ervaring die je ooit hebt gekend!

We hebben meer mogelijkheden dan we onszelf tot nu toe hebben toegestaan om te ontvangen en te gebruiken. We kunnen onszelf toestaan om te ontvangen wat we als wonderen zouden kunnen beschouwen — dingen die we niet zelf kunnen of wisten te creëren, of die buiten ons bereik voelen.

Ik heb persoonlijk een diepgaande genezing van mijn LongCovid ervaren — wat in het verleden voor mij onvoorstelbaar leek! Dit was zo versterkend en inspirerend.

We kunnen leren om onze aanwezigheid en ons leven onvoorwaardelijk te creëren.

In feite zijn we altijd vrij geweest om dit te doen, maar nu we steeds meer helderheid en hoger licht belichamen, nu onze eigenliefde zo gegroeid is, wordt dit steeds natuurlijker en toegankelijker voor ons.

Introductie van een NIEUW Bewust Evolutieprogramma ~

Aartsengel Michaël en de Galactische Draken bieden nieuwe transmissies en bekrachtigingen aan om ons te helpen naar het BEWUSTZIJN van de goddelijke schepping te gaan.

Dit is het bewustzijn van onvoorwaardelijke creativiteit. Soevereine autoriteit. Dat is wat we hier wilden zijn en ervaren.

Veel van wat dit bekrachtigt, is onze MINDSET, ons gevoel van IDENTITEITen onze oriëntatie op het Leven. En werken met ons Goddelijke Zelf om onze stroom uit te breiden, toegang te krijgen en te vragen om geschenken van bewustzijn en het verdiepen van ons vermogen om helderheid en leiding van binnenuit te voelen.

Het potentieel hiervan is enorm! En de mogelijkheden voor gemak en vreugde en plezier? Onmetelijk!

Wat een prachtige manier om dit nieuwe jaar te beginnen!

LEES DE NIEUWE Boodschap en kijk of dit je aanspreekt!

Van de Gouden Galactische Draken & Aartsengel Michaël

Ik heb de afgelopen weken al een aantal van deze empowerments van de Gouden Galactische Draken ontvangen en ze hebben zich in mijn ervaring gemanifesteerd op een manier die zo natuurlijk en anders is — zo veel meer ontspannen en kalm en opbeurend en vreugdevol!!! Ik voel zo’n diepe vrede in mijn dagelijks leven. Ik wil dit allemaal zo graag met jullie delen.

Het is tijd, als je dat wilt, om het hogere potentieel voor goddelijke creatie in je eigen heelheid te belichamen.

Ik zou graag willen dat je deelneemt en deze Engelen Energie-injecties, Activerende Transmissies en Afstemmingen ontvangt, en gemakkelijk de bekrachtigende perspectieven en energieën in deze ervaring integreert.

De Gouden Galactische Draken & Aartsengel Michaël verlichten de weg… Ze openen dit veld van gouden glinsterend licht voor jou om je bij aan te sluiten en van te ontvangen. Als je er klaar voor bent en hun bevrijdende krachtgevende geschenken wilt ontvangen, klik dan hier. 💛

Ik stuur jullie al mijn liefde en de beste wensen voor een prachtig nieuw jaar!

Zegeningen in overvloed,

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org