Merk Het Uitgebreide Besef Op Van Wie Je Bent – De Galactische Draken

Merk Het Uitgebreide Besef Op Van Wie Je Bent –
De Galactische Draken

Goddelijke Mensen,

Het licht in jullie blijft zich uitbreiden. En terwijl het zich binnenin jullie uitbreidt, verlicht het gebieden van je ervaring die je kunnen helpen opnieuw contact te maken met wie jullie werkelijk zijn. Het trekt je naar hen toe. Het stuwt jouw aandacht naar datgene wat in je een grotere waardering en begrip van de essentie van jouw wezen zal doen ontwaken.

Dit gebeurt met ongelooflijke zachtheid en zoveel liefde. Er is een diepgaand weten binnen Alles Dat Je Bent dat als het je inzichten, bewustzijn, realisaties kan openbaren… Als het je kan helpen bij het leggen van verbanden tussen ervaringen en je zelfgevoel, dat er een weg zal zijn naar een duidelijker inzicht, een betere uitdrukking van wie je werkelijk bent, met vertrouwen, kennis van zaken en enorme vreugde.

En dus is er gewoon een heel sterke drang om jou deze glimpen van het ware zelf te geven. En dit gebeurt eindeloos. Je hebt veel momenten gehad waarop je voelde wie je werkelijk bent. Had een golf van energie, een scherp gevoel van een onmiddellijke substantiële uitbreiding van je gevoel van mogelijkheden en voelde het gevoel van opgetogenheid dat hiermee gepaard gaat. En toch ontgaat je heel vaak, vanwege de ongelooflijke kracht van de conditionering en stimulatie vanuit de buitenwereld, het collectieve, vaak dit meer heldere, delicate, goddelijk geordende, stralende gevoel van Zelf.

Nu we dit weten, moedigen we je aan de volgende keer dat je een idee hebt van wie je werkelijk bent en je de lift voelt die met dit bewustzijn gepaard gaat, dat je het claimt als je eigen weten en besluit het werkelijkheid voor je te maken. Besluit om het op de een of andere manier te verankeren.

Je kunt ons vragen om je te helpen het te verankeren. Maar het is jouw beslissing die de veranderingen mogelijk maakt, waardoor je je gestaag bewust wordt van wie je werkelijk bent in je dagelijkse leven. En niets is belangrijker dan dat. Dat zet je op je pad, en het plaatst je in de stroom van de opstijgende, stijgende, uitbreidende energie. Die je dan onmiddellijk begint te dragen en op te tillen en je mee te nemen naar de ervaringen die je goddelijke ontvouwing zullen versnellen en uitbreiden

Het is met grote vreugde dat we dit potentieel, deze mogelijkheid, dit voortdurend aangeboden pad met jullie delen, in de wetenschap dat jullie het op een gegeven moment heel snel – zo niet al – als het jouwe zullen beseffen.

Wij zijn compleet.

Wij zijn de Galactische Draken met Ailia, Ashira, Aartsengel Michael en de Raad van Stralend Licht. We sluiten af met een uitnodiging: fijne dag!

Kanaal: Ailia Mira

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org