~ Jullie uitnodiging ~ BOODSCHAP VAN AARTSENGEL MICHAEL, AILIA &; DE RAAD VAN STRALEND LICHT

 

~ Jullie uitnodiging ~

BOODSCHAP VAN AARTSENGEL MICHAEL,
AILIA & DE RAAD VAN STRALEND LICHT

Goddelijke Mensen,

We begroeten jullie in liefde. We zijn blij om ons nu op deze manier met jullie te verbinden en we bieden jullie vandaag een uitnodiging aan om je bij ons aan te sluiten voor een Solstice Celebration — een live wereldwijd evenement, waarin we transmissies en activerende energieën met jullie zullen delen, die jullie ondersteunen, zodat jullie met gemak en vreugde en genade kunnen BEGELEIDEN IN HET OPWEKENDE LICHT!

In de komende drie maanden zul je een versnelling van energie ervaren in je wereld en in je persoonlijke energieveld. De energie is aan het stijgen. Al het leven beweegt zich naarmate het kan naar Hoger Licht en je kunt dit toelaten. Je kunt deze ervaring van het evolueren naar hogere staten van bewustzijn toestaan en deze transformatieve ontvouwing ervaren door mee te liften op de golven van binnenkomende zonne-energie en de nieuwe harmonieën die van het planetaire veld uitgaan…

Je kunt je vrijwillig en bewust openen voor de Volheid van je Wezen en leren hoe je de bewuste Schepper en de Bewuste Ontvanger kunt zijn die JIJ hier kwam zijn.

Goddelijke Wezens, jullie kwamen hier voor de ultieme hereniging. De ultieme ontwaking en transmutatie van energie. Jullie kwamen hier in de wetenschap dat jullie binnenkomst waarschijnlijk een beetje of veel hobbelig zou zijn en dat jullie zouden vergeten wie jullie zijn… Je kwam hier in het vertrouwen dat je het je zou herinneren en je opnieuw zou verbinden. Dat je het LICHT in jezelf zou toestaan om je naar binnen en naar boven te trekken.

Je wist dat je verlangens een nieuwsgierigheid in je zouden opwekken om meer te begrijpen over hoe je je ervaring bewust kunt creëren. Je wist dat je de afscheiding van je energie in jezelf zou voelen wanneer je niet afgestemd was op wie je werkelijk bent en dat je geleidelijk aan dit innerlijke geleidingssysteem zou ontdekken; mogelijk gemaakt door de aanwezigheid van je eigen Hogere Licht in jezelf!

Ieder van jullie bestaat nu in een veld van dynamisch uitbreidend en verheffend licht. Jullie openen binnen jullie menselijk DNA nieuwe capaciteiten en de wereld om jullie heen is nieuw. Er zijn meer dimensies van ervaring hier, nu beschikbaar. Het menu voor leven, waarnemen en co-creëren op Aarde breidt zich uit! Snel en aanzienlijk.

Nu is het tijd om je innerlijk op één lijn te brengen. Om innerlijke harmonie te cultiveren en de vibrationele realiteit te herkennen als DE REALITEIT die jullie BRON is. Het Goddelijke Aanbod dat voor jullie beschikbaar is als jullie het toestaan te stromen, is zo overvloedig, zo gevuld met liefde en welzijn. Jullie worden van binnenuit opgeroepen om je te openen en een uitgebreide aanwezigheid toe te laten, een uitgebreid veld van Goddelijk Licht, van Hoger Licht, om door jullie verinnerlijkt en belichaamd te worden.

Dit is de verschuiving van de eeuwen, lang verwacht en nu in nieuwe fasen van bloei komend en gedurende de komende drie maanden zal de dynamiek van de tijd enorm veranderen.

Het is zo belangrijk dat je leert om naar binnen te gaan en vol vertrouwen verbinding te maken met Al Dat Je Bent, want het is in deze relatie en in deze oriëntatie dat je stroming en gemak en gratie en vreugde zult vinden en een stralende aanwezigheid van liefde en heelheid in de wereld zult zijn. Wat je zo leuk en natuurlijk zult vinden en het zal zo’n opluchting voor je zijn wanneer dit Hogere Licht in je jou wordt, je naar binnen en omhoog trekt en JIJ verschuift naar een nieuwe staat van zijn, hier.

Je voegt je bij de Aarde die al aan het ontstaan is in een nieuwe octaaf van expressie. Goddelijke Eenheden, de tijd is nu voor jullie om je volledige trouw te geven aan de BRON in jezelf; aan je eigen diepste wezen en je te openen voor de Liefde, het Weten, de Vreugde en het Welzijn dat je geboorterecht is.

Je bent hier gekomen, Goddelijke, om de manifeste ervaringen van je eigen creativiteit te ontvangen. Om een toelaatbare aanwezigheid te worden, die zich concentreert, en van plan is en kiest en ontvangt en in dit alles transformeert wat is, in wat jullie beschouwen als de hemel op Aarde.

Ieder van jullie is hier om bij te dragen aan jouw visie, jouw weten, over hoe de wereld herschapen zou kunnen worden in hoger licht en naar jouw gevoel van weten, mooier, harmonieuzer, meer inclusief, meer een weerspiegeling van de Eenheid die Alles is en JOUW manier om dit te weten.

Dat, Dierbare, is nu de naam van het spel. Dat is waartoe je nu wordt opgeroepen — de vreugdevolle co-creatie met je eigen innerlijke wezen, de Bron van Alles Wat Jij Bent en Naar Jou Stroomt, zodat je de waarheid van je wezen hier kunt demonstreren en belichamen.

Voor de JOY ervan!
Voor de LIEFDE ervan!
Voor de emancipatie van Al het Leven van afscheiding en de illusie van iets anders dan Goddelijkheid, en Eenheid en LIEFDE.
Het is jullie tijd…

Het is jouw tijd om je BINNENIN te KOESTEREN en OPEN te stellen voor het Hogere Licht dat binnenstroomt en in je ontstaat, en het toe te staan om te vormen wie je bent en hoe je hier aanwezig bent. Sta het toe om in jullie nieuwe vermogens te openen om de aanwezigheid van hogere dimensies op Aarde en in jullie ervaring waar te nemen en te herkennen en begin te spelen in een staat van heelheid en vreugdevolle creativiteit.

Wij vieren dit alles met jullie en nodigen jullie uit om met ons mee te doen op deze Zonnewende van juni, nu, in 2023, deze verbazingwekkende en mooiste tijd, van ascensie die meer en meer volledig online komt, voor degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen. Voor degenen onder jullie die klaar zijn om meer toe te laten en te beseffen wie je hier werkelijk bent. De nieuwe dageraad is aangebroken.

Het is aan jullie om het op te eisen, om het gewillig te erkennen en op nieuwe manieren te ZIJN, hier. Nu.

We houden heel veel van je.
Wij zijn compleet.

Wij zijn de Engelen. Ik ben Aartsengel Michaël, met Ailia, Ashira, de Galactische Draken en de Raad van Stralend Licht. We wensen jullie een prachtige dag.

EEN MULTIDIMENSIONALE ZONNEWENDE VIERING

Woensdag 21 juni

Dit evenement zal LIVE zijn om 12:30 PM Pacific Time. Het zal ongeveer 90 minuten duren en zal ook opgenomen worden. Je kunt live meedoen of later luisteren – wat voor jou het beste werkt. Iedereen die zich registreert, krijgt toegang tot zowel het LIVE-evenement als de audio-opname.

Kijk binnen 24 uur uit naar een aparte e-mail van mij met details over deelname aan het Solstice Event.

We zijn zo blij dat je met ons meedoet!

Liefs,

Ailia

Vertaling: wakkeremensen.org