Ik ben Aartsengel Michaël, met de Raad van Stralend Licht. – “Ascensie Moet Worden Geclaimd, Door Jou.”

Ik ben Aartsengel Michaël, met de Raad van Stralend Licht.

“Ascensie Moet Worden Geclaimd, Door Jou.”

Gechanneld door: Ailia Mira – 15 March 2023

 

Goddelijke Mensen,

We begroeten jullie in liefde.

Wij naderen de Equinox met een gevoel van verwachting, zoals wij zien dat velen van jullie dat ook doen.

Je hebt gelijk dat je uitkijkt naar deze afstemming, want de potentie en mogelijkheden ervan zijn groot. En als je je aandacht geeft aan deze afstemming, voeg je je bij anderen die de energie en de openheid van het Leven op Aarde versterken voor deze grotere frequenties die vanuit het Universum naar jullie wereld/planetaire sfeer uitgaan, met als doel de ascensie van de Aarde en jullie genezing en bewuste evolutie te activeren en te ondersteunen.

Het leven op Aarde versnelt en er zijn nu vele tijdlijnen in het spel. Het kan heel heilzaam voor je zijn om elke dag te aarden en je te verbinden met je Goddelijke Zelf; je eigen grotere heelheid.

Wij stellen voor dat je dit doet in plaats van te aarden in de Aarde, want de Aarde is dynamisch aanwezig en ook aanwezig in vele verschillende versies tegelijk nu. Dus afhankelijk van je vibratie zul je je verbinden met een resonante versie van de Aarde.

Wat voor jullie nu gunstiger kan zijn, is je te verankeren in je eigen grotere heelheid, de totaliteit van je wezen. Je kunt dit doen door je voor te stellen dat je een dikke lijn licht langs je ruggengraat naar de hogere sferen laat lopen en je verbindt met Alles Wat Je Bent. Wij stellen voor dat je dit dagelijks doet en dat je ook je Goddelijke Zelf uitnodigt om  gaven van bewustzijn met je te delen. Je kunt je Goddelijke Zelf altijd vragen je het bewustzijn te geven dat je nu het meest ten goede komt.

Je zou ook kunnen vragen om eender welk bewustzijn dat je wenst te ontvangen, zoals het bewustzijn dat weet hoe je de komende dag met kalmte en innerlijke vrede doorkomt. Of het bewustzijn dat weet hoe je levend en aanwezig kunt zijn in een situatie die op je kalender staat en die voor jou een beetje uitdagend voelt, of een situatie met iemand van wie je veel houdt en bij wie je in je grootste bewustzijn aanwezig wilt zijn.

Het hele Universum steunt je, altijd. Je bent omringd met liefde en er zijn vele uitdrukkingsniveaus die zich afspelen in dezelfde ruimte waarin jij je concentreert. Je vertaalt in je waarneming alleen die ervaringen waarmee je resoneert. Je vertaalt veel meer naar de waarneming dan je beseft. Veel ideeën die je ontvangt worden je aangeboden als begeleiding van de engelen en van je eigen lichtfamilie, die gidsen zijn die altijd bij je zijn en je bijstaan en ondersteunen.

Misschien schrijf je de ideeën die je ontvangt niet toe aan deze etherische helpers en dat is oké. Zij en wij hebben geen behoefte aan “krediet”, maar wat gunstig voor je is, is dat je begint te overwegen hoeveel liefde er voortdurend naar je wordt gestraald. Het is goed te bedenken dat je eigen Goddelijke Zelf altijd naar je uitzendt, voor je uit gaat en zich bewust is van wat zich in je dag ontvouwt en je in die uitzending altijd leiding geeft en je op het pad zet dat je de grootste expansie en de meeste vreugde zal brengen.

We zitten hier samen in, Geliefden. We willen dat je dit echt begint te voelen en niet alleen ’s morgens tijdens je stille devotietijd, of tijdens een wandeling in de natuur, maar meer nog tijdens de drukke momenten van je dag en de delen van je dag waar je in de wereld bent en veel van de dingen tegenkomt die je soms alledaags en misschien zelfs vervelend vindt.

Wij zeggen dat we willen dat jullie je meer bewust zijn van ons, in deze gewone momenten, omdat ALLE momenten het potentieel hebben om compleet en vervullend te zijn. Alle momenten hebben het potentieel om je menselijkheid te verheffen en je op te tillen naar een ervaring van hoger licht en goddelijke expressie.

Wij willen dat jullie je leven op deze manier kennen – bewust van de goddelijke voorspraak die voortdurend om jullie heen plaatsvindt, en dat jullie deze steun uitnodigen en verwelkomen, waardoor jullie in staat worden gesteld veel meer te ontvangen dan jullie nu doen.

Jullie leven in een zone van vrije wil en als zodanig, wanneer jullie ons uitnodigen, jullie aandacht op ons richten, om hulp vragen, zijn wij veel beter in staat om jullie genereus te ondersteunen en wij? Daar zijn we voor gemaakt. Dat is onze rol in dit kosmische spel en een die we graag spelen.

We houden ervan bij jullie te zijn en jullie te zien stralen. We houden van de verschuivingen die jullie maken die jullie in de waarheid van jullie wezen brengen! We zien jullie graag zachter, opener en zachtaardiger worden. We zien graag dat jullie in jezelf leren geloven. We zien graag dat jullie dieper beginnen te vertrouwen op jullie innerlijk weten en dat jullie ontdekken dat het betrouwbaar is, hoe diep je het water ook test, je zult helderheid en innerlijke vrede vinden door naar binnen te gaan en in harmonie te komen met Al Dat Je Bent/Al Dat Is.

De Equinox, geliefden, zal de aftrap zijn voor een werkelijk bevrijdende reeks uitlijningen en galactische energieën die jullie naar de volgende octaaf zullen tillen in de mate waarin jullie die trillingsfrequentie kunnen opnemen en uitstralen. Het beste wat je kunt doen om je hierop voor te bereiden, is innerlijke vrede en harmonie cultiveren.

Dit betekent opmerken waar in je innerlijk conflict is en er liefde en zachtheid in brengen. Dit betekent dat je niet bereid bent ideeën van onwaardigheid, een gebrek aan macht of capaciteit en een gevoel van twijfel of eenzaamheid in stand te houden. Geen van deze emotionele ervaringen spreekt de waarheid voor jou en het is tijd om ze consequenter te herkennen voor de indicatoren die ze zijn: ze ontstaan om je te laten weten dat je bent afgedwaald van de innerlijke afstemming en helderheid die je voelt als je in sync bent met Alles Wat Je Bent.

Elke gedachte die voor jou slecht aanvoelt, is niet waar. We weten dat dit in strijd is met wat jullie is geleerd en dit afleren is voor zovelen aan de gang. Maar de tijd is nu gekomen om meer aandacht te schenken aan wat er in jullie gebeurt en te beseffen dat jullie gebouwd zijn voor vrede, harmonie en orde en dat jullie ENERGIE van nature stralend en mooi is.

En wanneer een gedachte voor jou niet goed voelt? Dat betekent dat je diepste wezen – je Goddelijke Zelf – zich niet bij je aansluit in dat perspectief. Dat is wat het betekent als je je niet goed voelt als je iets denkt.

Neem dit in je op.

Voel het en besluit nu, vandaag, vóór de Equinox dat “ik het waard ben en het beste verdien dat het Leven mij biedt. Ik ben een Goddelijk Wezen. Ik ben Liefde. Ik ben Waarheid. Ik ben Licht.”  En weet dat dit waar is.

Ascensie is beschikbaar. Het is iets dat je moet opeisen. En je kunt het niet opeisen, als je erop gebrand bent deze verminderende ideeën over jezelf in stand te houden, of als je niet bereid bent je normen te verhogen om de immense betekenis en waarde van je unieke en zeer doelgerichte aanwezigheid op passende wijze te weerspiegelen.

Door bereid te zijn te aanvaarden wie je werkelijk bent, en alles wat dat betekent, opent je bewustzijn zich naar de hogere sferen en wordt het resonant met hoger licht en dus hogere expressie.

Wij spreken vandaag sterk tot jullie omdat wij weten dat jullie klaar zijn voor deze verschuiving, deze innerlijke verschuiving naar zelfliefde en stralende vreugde, en dan de ervaring van stroom. Van gemak. Van het voelen van de energie van het worden… De eindeloze creativiteit en de immense liefde om in de stijgende stroom te zijn en de niet-fysieke energieën te verwelkomen terwijl ze zich manifesteren in en door je aanwezigheid en je open en afgestemde energie en bewustzijn.

Wij spreken op deze manier om jullie aan te moedigen gewoon te durven omarmen wat jullie al zo vaak hebben aangevoeld: Je bent Eén met het Oneindige! Je komt voort uit het Oneindige. Je wezen is onafscheidelijk, van het Leven zelf.

Ken de waarheid van je wezen.

Het is er altijd geweest, maar het wordt nu ontmaskerd en de sleutel tot een stabiel weten ervan? Gewoon accepteren als waarheid. Steeds weer opnieuw. Moment na moment, je ervan bewust zijn en het verwelkomen met vreugde en lichtheid van zijn, terwijl het echt wordt en volledig in je opgaat, en je overneemt.

Dat is wat er in het verschiet ligt, vrienden.

Een prachtige en zeer natuurlijke uitbreiding naar je eigen hogere expressie.

Als je ondersteuning nodig hebt, of onze hulp wilt bij het integreren van deze verschuiving, het openen voor meer van wie je werkelijk bent, of iets anders. Roep ons alsjeblieft aan. Wij, de Engelen, en vele anderen, zijn HIER, voor jullie, nu en altijd.

We houden heel veel van jullie.

Ik Ben Aartsengel Michaël, Met De Raad Van Stralend Licht.
 
Kanaal: Ailia Mira

Vertaling: wakkeremensen.org

   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien