Een Nieuw Normaal Ontdekken

Een Nieuw Normaal Ontdekken

Goddelijk Mens,

Wij begroeten jullie, in liefde. Wij zijn nu hier om nieuwe ideeën met jullie te delen over hoe jullie je verhouden tot jullie ascenserende ervaring, zodat jullie je krachtiger, meer verbonden en vrijer kunnen voelen bij het creëren van het leven dat jullie leiden.

De frequenties die nu voor jullie beschikbaar zijn, zijn aanzienlijk anders, hoger en uitgebreider dan alle frequenties die jullie tot nu toe in jullie leven zijn tegengekomen. Deze energieën stromen door je heen! En naar mate je ze erkent, kun je je er vollediger voor openstellen en ze in elke cel van je lichaam laten doordringen. Je verlichten en je ware potentieel hier op aarde verlichten.

Ieder van jullie kwam naar de Aarde met intenties die gevormd worden door jullie unieke opstelling van ervaringen en de frequenties waarvan jullie voelden dat jullie konden bijdragen aan de Gouden Toekomst.

Naarmate je je vollediger opent om steeds meer van je eigen hogere licht te belichamen, openen deze capaciteiten, die worden gedragen door licht en energie, zich in je, worden geactiveerd en beginnen dan je veld te doordringen en uit je aanwezigheid te komen.

We raden jullie aan om te oefenen met het aanwezig zijn in het moment.

Dat je al je energie oproept, waar je deze ook hebt achtergelaten, en deze naar je toe terugtrekt.

Het is nu belangrijk om in het huidige moment te leven. Gecentreerd in je hart en bewust bewust van wie je werkelijk bent –een goddelijk eeuwig veld van licht dat hier naar je toe stroomt.

Terwijl je aanwezig bent in het moment, sta je jezelf toe alles te hebben wat je nodig hebt. Wij raden je aan dit op te merken.

Je beschikt over overvloedige hulpbronnen. In het huidige moment ben je beschikbaar voor alles wat jouw bloei zal bevorderen. Alles wat je hebt gecreëerd, stroomt in vorm en ervaring terwijl je op één lijn, helder en open bent voor deze transformerende stroom van licht en energie.

De ervaring van belichaming gaat over in een ervaring van HARTGECENTREERDE AANWEZIGHEID en een ervaring van STROMING. Als je je hiervan bewust bent, kun je stil zijn en dit voelen – voel je stralende hartcentrum. Voel hoe het uit jou komt. Voel je innerlijke glimlach en de gloed, de uitstraling van je eigen hartlicht. Als je je bewust bent van deze lichtgevende uitstraling, ben je je bewust van je eigen voortdurende stroom.

Dit kan een gevoel van GEMAK, een gevoel van evenwicht en welzijn bevrijden. Een gevoel van harmonie en wijsheid. Een gevoel van goddelijke orde en verlichting.

In je bewustzijn van deze diepgaand perfecte, evenwichtige en vervullende energie – die de energie van je wezen is – waarvan je je er nu meer bewust van bent, kun je een enorm GEMAK ervaren en voelen. Er is weer een gevoel van evenwicht en een gevoel dat ALLES GOED IS. Direct.

Centreer hierin. Laat het je informeren. Laat dit weten een stabiele staat van bewustzijn worden. Laat jezelf beginnen te leven in dit weten – dat er overvloedig voor je wordt gezorgd en dat het leven altijd in perfecte orde en op genereuze en nuttige manieren naar jou toestroomt.

Het leven gebeurt altijd van jou. Zodat jij kunt gedijen, kunt stijgen, vreugde kunt voelen, je ware Zelf kunt voelen! Om eenheid en gemeenschap met het Leven te voelen en te zijn, en om een krachtige en prachtige basis te hebben van waaruit je kunt creëren en zijn.

Kies in dat bewustzijn wat je wilt. Laat jezelf je verlangens omarmen en voel je volledig vrij om het leven te kiezen dat je wilt leiden.

Er zijn geen regels. Geen richtlijnen die je van buitenaf moet halen en vervolgens op jou moet toepassen. Dit zijn oude manieren van zijn.

In de nieuwe wereld, in deze nieuwe dimensie van frequentie en expressie zul je weten wat je aanspreekt en zul je genieten van dit bewustzijn. Je zult er eenvoudigweg in bewegen, ernaar toe gaan en je er op natuurlijke wijze, met enthousiasme en plezier, voor openstellen.

Het leven wordt vloeiend en sierlijk. Je voelt je vredig en op je gemak.

Je zult ook de energetische kwaliteiten voelen waar je het meest van geniet. Voor sommigen is dat rust en ruimtelijkheid. Voor anderen? Opwinding en passie. Ieder van jullie heeft verschillende manieren van zijn waarin je je het meest afgestemd, natuurlijk en op jezelf voelt. Deze staten van zijn zullen geleidelijker toegankelijk voor je worden.

We zijn ons ervan bewust dat terwijl Ailia deze boodschap vertaalt, ze niet helemaal gelooft dat dit mogelijk is – want ze voelt de eenvoud hiervan en toch voelt de wereld historisch gezien ingewikkeld, gelaagd en veranderlijk en is er een al lang bestaand patroon van reageren op DE WERELD, in plaats van in jezelf te centreren en te stromen.

Dat gevoel dat ze heeft is niet echt een twijfel, maar meer een gevoel van het voelen van de nieuwe toestand die we beschrijven voelt vreemd. En alsof het echt een andere manier is, en dat is het ook – het is een ander bestaansniveau en jullie zijn allemaal in staat daar nu te zijn.

En het gevoel dat dit een beetje etherisch en niet echt is, klopt. Dat is te verwachten gezien je eerdere ervaringen.

Maar wij verzekeren jullie, Geliefden, hoe meer jullie je concentreren op dit huidige moment en je eigen innerlijke stroom van levendigheid, van licht, van weten, van eenheid voelen, hoe meer vreugde en gemak en vrede en harmonie jullie zullen KENNEN als JIJ.

Het valt niet te beschrijven wat er nu voor je is, maar we doen wat we nu kunnen, via Ailia, om het voor je tevoorschijn te toveren. Zodat je de drempel mag herkennen en jezelf kunt toestaan om naar het nieuwe licht te gaan en naar jouw nieuwe wereld, jouw nieuwe manier van zijn.

Laat jezelf wennen aan de harmonie, het gemak, de rust en de balans van wat er nu voor je is.

Zoek rustige momenten om uit te rusten in deze energie en ervan te genieten. Laat het je erop afstemmen. Laat jezelf het gemak ervan voelen en wen er echt aan om in deze staat te zijn en open te staan voor deze innerlijke stroom.

De rest volgt vanzelf.

Hoe meer je jezelf toestaat om in vrede en in deze staat van gemak, balans, harmonie en flow te zijn, hoe meer je eraan gewend zult raken en dan zal het geleidelijk aan het nieuwe normaal voor je worden.

Welzijn is er in overvloed!
En nu, beste vrienden, zijn jullie er klaar voor om dit te weten als een stabiele staat van zijn!

Wij vieren jou.
Wij zijn compleet.

IK BEN Aartsengel Michaël met Ailia, de Galactische Draken en de Raad van Stralend Licht.

Vertaling: wakkeremensen.org