Een Nieuw Criterium Om Je Goed Te Voelen

Ailia Mira – 24 Februari 2023

Een Nieuw Criterium Om Je Goed Te Voelen

Goddelijke Mensen,

We zijn blij om nu bij jullie te zijn en vanuit ons perspectief met jullie te spreken over wat jullie momenteel ervaren en hoe jullie deelnemen aan deze tijd van toenemende energie en de uitbreiding van jullie belichaamde aanwezigheid.

Allereerst willen we jullie vieren en alles wat jullie toelaten. Vaak wanneer de inkomende energie zo sterk is — zoals deze week het geval was — verlies je het grotere geheel een beetje uit het oog en van hoe ver je bent gekomen. We herinneren jullie hieraan en vertellen jullie dat we ongelooflijk licht en helderheid in jullie velden hebben gezien en dat de vollere uitdrukking van jullie harmonische heelheid steeds gemakkelijker aanwezig is en uitstraalt vanuit jullie belichaamde vorm. Jullie zijn zoveel meer verlicht dan jullie je vaak realiseren.

We zien de Aarde als geheel zoveel helderder worden. Jullie zijn je bewust van de vele chaotische energieën die zich afspelen op manieren die lagere frequentiepatronen aan het licht brengen. Onthoud dat het gewoon dat is — lagere frequentiepatronen die aan het licht komen. Alles moet licht kunnen ontvangen. Om verlicht te worden. Want het is in deze verlichting dat verheffing tot stand kan komen. Door verlichting wordt het hoger potentieel geactiveerd.

Jouw aanwezigheid is een sleutel tot dit gebeuren in de wereld nu en wij vieren dit ook en we nodigen jou uit om hetzelfde te doen. Elke dag zou je je Goddelijke Zelf en je Spirituele Ondersteuningsteam kunnen bedanken dat ze bij je zijn en een moment kunnen nemen om de vreugde te voelen in de wetenschap dat je zo geliefd, gezien, ondersteund en begeleid wordt. De hele tijd. Je wordt omringd door liefdevolle energievelden en zoveel wezens van Licht zorgen voor je en ondersteunen je. En door je dit te herinneren, bekrachtig je het verder. En jezelf. Je bekrachtigt jezelf door je te openen voor dit oneindige niet-fysieke licht dat je Bron is. En terwijl je je hiervoor opent, word je doordrenkt met liefde en licht en vrede en vreugde en harmonie en stilte — alle kwaliteiten van je goddelijkheid worden herhaaldelijk aan je doorgegeven en meer en meer nemen ze bezit van je en wortelen ze in je fysieke vorm. Ze veranderen de uitdrukking van die vorm en voeden je ascensie.

We zien dat jullie je ook zo bewust zijn van de manier waarop je in je dagelijks leven niet de dingen kunt doen die je vroeger wel kon. Je merkt dat je je minder productief voelt en we zien dat je soms in staat bent om dat te laten zoals het is, omdat je eerlijk gezegd niet meer kunt doen gezien hoe je je voelt. We moedigen jullie aan, vrienden – en we zijn vrienden met zo velen van jullie – we moedigen jullie aan om te weten dat jullie in feite zo veel doen, het zijn alleen niet dezelfde soort dingen die jullie vroeger deden en het gaat niet meer zozeer om uiterlijke actie en drukte.

De waarde van wat je elke dag en elke nacht doet terwijl je slaapt is enorm! Neem dit ter harte en voel de waarheid in wat we hier delen. Van binnen weet je dit, maar toch sta je er niet altijd bij stil als je door je dag gaat. Je hebt nog steeds de neiging om verwachtingen van jezelf mee te nemen naar je dag, die gebaseerd zijn op oude manieren van zijn. Manieren die in werkelijkheid verouderd aan het raken zijn.

Je Goddelijke Zelf, het Ware Zelf, de eeuwige Monadische Aanwezigheid die je je ziel kunt noemen, of je IK BEN — de woorden doen er niet toe — dit uitgestrekte hele en expansieve eeuwige veld van licht dat JIJ bent, communiceert altijd met je, doordrenkt je met de geest van je hele wezen en begeleidt je ook in grote en kleine dingen. Je kunt weten welke begeleiding je ontvangt door simpelweg te voelen wat goed voor je voelt. Je kunt erop vertrouwen dat je Goddelijke Zelf je doordrenkt met helderheid en als iets goed voor je voelt, kun je erop vertrouwen, ervoor kiezen en weten dat als je dat doet, het leven zal stromen en de dingen op hun plaats zullen vallen. Er wordt een hogere regeling toegestaan wanneer je je daarop afstemt en op deze manier te werk gaat.

Zo eenvoudig is het.

Durf te geloven in wat jou gemak geeft. In wat op één lijn ligt met hoe jij je van moment tot moment voelt. Durf royaal van jezelf te houden en je waardevol en betekenisvol te voelen, zelfs als de manier waarop je leeft heel anders lijkt dan de criteria die je vroeger hanteerde om je goed te voelen over je dagen. Leer een nieuw criterium te hanteren om het belang van elk moment te evalueren en te zien. Durf als criterium je bereidheid aan te houden om trouw te zijn aan jezelf. Om te voelen wat voor jou harmonieus is en goed voelt.

Jullie authentieke, ware expressie en keuze voor dat wat goed voelt, bekrachtigt alles. Begin dit te gebruiken als de manier waarop je beschouwt hoe de dag is verlopen. Voel je innerlijke vrede en harmonie? Dan heb je alles bereikt! Voel je je kalm en verbonden met jezelf? Luister je naar je lichaam en geef je het de rust, hydratatie, beweging, frisse lucht en wat je ook maar voelt dat het nodig heeft? Heb je momenten van eenvoudige vreugde en plezier? Dit zijn allemaal prachtige manieren om te bekijken hoe je leven verloopt en meer dan wat dan ook, als je naar jezelf luistert met de intentie om trouw te zijn aan jezelf, weet dan dat je zult slagen in alles wat je hier kwam ervaren, creëren en bijdragen.

We weten dat de binnenkomende energieën en de eisen die dit alles aan je stelt soms overweldigend kunnen voelen en ook alsof het al zo lang gebeurt, dat het soms voelt alsof je gewoon even pauze wilt. Dus vraag er dan om. Als je het nodig hebt, zeg dan tegen je Goddelijke Zelf dat je een pauze nodig hebt, een avondje vrij, tijd om uit te rusten en te hergroeperen en je Goddelijke Zelf zal je overspoelen met energieën en informatie om je te ondersteunen bij het terugkeren naar het centrum en je opnieuw te verbinden met je diepe innerlijke weten over hoe mooi en kostbaar dit leven is en waarom je ervoor gekozen hebt om hier te zijn.

Jullie kwamen hier voor de enorme expansie waarvan jullie wisten dat die deel zou uitmaken van jullie ervaring. Jullie kwamen hier om gul van jezelf te geven, energetisch, om jullie energie bij te dragen aan de mix van energieën en harmonieën hier op Aarde en jullie wisten dat jullie zo verkwikt en geïnspireerd zouden zijn door deze overgang van de 3de dimensie naar de 5de dimensie en verder te mogen ervaren. Om te zien hoe dat was, van binnenuit de ervaring.

Jij, Verbazingwekkende, bent een wegdouche en een wereldoverbrugger. Je bent een kostbaar wezen van licht, bereid om dit spel aan te gaan en je rol te spelen voor de vreugde en de ervaring die het je zou geven. Houd dit dicht bij je hart en levend in je bewustzijn.

Je doet het! Het hogere dimensionale wezen worden waarnaar je hier kwam evolueren, terwijl je in het fysieke bent. Je wordt een opgestegen meester. En voor sommigen van jullie? Je doet het opnieuw. Je hebt het al eerder gedaan op andere planeten, in andere rijken van focus en het delen van je innerlijk weten als aanwezigheid, met degenen die dit voor de eerste keer doen, door uit te stralen en door te geven wat je weet, vibrationeel, waardoor het meer intuïtief toegankelijk wordt voor anderen.

Jullie dragen allemaal prachtige en relevante energieën bij aan deze collectieve ervaring. Waardeer jezelf. Waardeer elkaar. Geloof in de schittering en expansie die jullie aan het worden en creëren zijn. En weet dat jullie een massa fans en vrienden hebben die jullie aanmoedigen en die geïnspireerd en geraakt zijn door de moed en openheid waarmee jullie leven.

Wij zijn hier voor jou en met jou. Wij zijn de Andromedaanse Hoge Raad. We vinden het geweldig dat we de kans krijgen om met jullie te spreken en te delen hoe wij jullie belichaamde ZIJN zien en vieren!

We hopen dat jullie de immense liefde en vreugde voelen die we op dit moment op jullie uitstralen. We stralen het jullie kant op! Sluit je ogen en als je wilt, open je dan om dit nu te ontvangen en als je wilt, gebruik je het om een diepere, meer persoonlijke verbinding met ons te maken.

Weet dan altijd dat we hier zijn en bij je en vraag ons om alles wat je nodig hebt en we zullen alles doen wat we kunnen om je te helpen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je met ons te verbinden.

De Adromedaanse Hoge Raad

Kanaal: Ailia Mira

Nederlandse Vertaling: wakkeremensen.org