Een boodschap van De Raad van Stralend Licht – Een wereld veranderen is geen kleinigheid

Een boodschap van De Raad van Stralend LichtEen wereld veranderen is geen kleinigheid

gechanneld door:  Ailia Mira – 10 Juli 2022

Hallo Goddelijke Wezens, Wij begroeten jullie in liefde.

Het is een verbazingwekkende en expansieve tijd voor jullie, in jullie wereld. Het licht doordrenkt iedereen en alles met nieuwe mogelijkheden. Het planetaire veld zelf is aan het opstijgen naar hogere expressie en neemt al het leven dat vooruit wil, mee. Het biedt energetische frequenties en steun om het hogere licht te belichamen.

In het niet-fysieke hebben jullie vele bondgenoten, en zovelen hebben aandacht voor jullie wereld en doordrenken de sfeer met genade en liefde, opdat dit zoveel mogelijk een zoete en mooie tijd van verandering zou zijn, opdat er zachtmoedigheid en vertrouwen zou zijn.

Wij weten dat de ervaring ter plaatse voor velen lichamelijk, emotioneel en energetisch nogal ruw kan zijn. Wij delen deze andere perspectieven om steun en aanmoediging te bieden. Wij willen dat jullie weten dat veel van wat jullie in de wereld zien en waarvan jullie weten dat het beperkend is en dat het jullie van streek brengt, datgene is wat zich verzet tegen de komende tijd en het nieuwe begin dat meer dan wortel schiet. De wereld wordt opgetild. En zij schudt de grondvesten van de oude wereld los. Weet dit dus – veel van wat je verontrustend vindt, zijn zij die deze verandering onverdraaglijk vinden. Zij die misschien een zeer grote verschuiving moeten maken, en misschien niet de middelen hebben, lichamelijk, emotioneel, om die te maken. Sommigen hebben het innerlijke pad van openheid en liefde dat tot hen roept nog niet gevonden, of hebben zich nog niet in staat gevoeld om zich daar op af te stemmen, en zijn dus bang voor wat er gebeurt, en proberen te houden wat was, zoals het was.

Je kunt jezelf soms ook angstig voelen. Besef dat angst de basis is van meer angst en afscheiding in stand houdt. Kijk wat je kunt doen om dit in te zien en anders te kiezen. Je kunt ervoor kiezen om buiten de angst te treden, en die te herkennen als een weg, in gedachten en perceptie, die jouw uitzicht vermindert. Doe wat je kunt om je lichamelijk te ontspannen en adem te halen. je te concentreren op iets in het huidige moment en jezelf te voelen, in jouw lichaam. Laat de energie bewegen en dat zal het doen. Je keert dan terug naar innerlijke harmonie en kunt ervoor kiezen je af te stemmen op jouw eigen grotere Zelf — in die gerichtheid kun je je afstemmen op vrede, liefde, mededogen, geloof, vertrouwen en vreugde en moed voelen voor alles wat zich ontvouwt en de innerlijke veranderingen die het van jou zal vergen.

Een hele wereld veranderen is geen kleinigheid.

Besef dit en herinner jezelf eraan dat je van binnenuit weet, wat echt is, wat voor jou het belangrijkste is. Eer jouw innerlijk weten. Wanneer je iets moet weten, weet je het.

Koester en bemin jezelf royaal. Geef jezelf schoonheid en vreugde. Doe wat je elke dag kunt om een manier te vinden om in vrede te zijn, om op te merken waar je wel van houdt in het leven en in jouw ervaring, zodat je het kunt waarderen, je levend en vrij kunt voelen. Herinner je aan alle niet-fysieke bondgenoten die je ook steunen. Nodig het grotere licht van alles wat je bent uit, om je op te tillen en je te tonen hoe je moet zijn. Als je gericht bent op schoonheid, en lieflijkheid, op vreugde en spel, ben je jezelf en in die staat van zijn, ben je aanwezig en kun je gemakkelijker de liefde en de steun voelen die hier voor je is.

De natuur kan op dit moment ook een krachtige bondgenoot zijn. Breng tijd door met het waarderen van de natuurlijke cycli en de schoonheid van de natuur. Zet je voeten in het gras, of in het zand. Ga op de grond liggen als je kunt, en kijk naar de lucht of kijk omhoog naar de bladeren van een boom en laat je wegzakken in de zekerheid van Eenheid. Het is werkelijk. Al het leven is Eén. Voel het en wees in vrede.

De innerlijke openingen zullen je blijven voeden. Stel je open voor jouw eigen uitgestrekter Zelf en nodig wijsheid, weten, energie en het bewustzijn uit om te weten hoe je hier, nu, kunt zijn. Hoe authentiek en oprecht deel te nemen, en de schoonheid en kracht van jouw aanwezigheid naar voren te brengen.

Ieder van jullie is een sleutel tot deze hele verschuiving. Ieder van jullie bezit krachtige en prachtige harmonische frequenties in jouw eigen grotere heelheid, en naarmate je het toelaat, komen deze meer vol-spectrum expressies van wie je bent, binnen en ontstaan, breiden zich uit en stralen uit vanuit jouw menselijk energiesysteem. Dit is een zegen voor alle Leven — JIJ bent een zegen voor alle Leven.

Geloof in jezelf. Heb jezelf lief. Vertrouw op jezelf. Zorg goed voor jezelf. Rust uit, speel, haal adem, doe dingen die je leuk vindt en maak tijd voor geluk. Innerlijke kracht en moed zijn nodig voor deze tijd van verandering, zoals bij het opbouwen van een nieuwe wereld. De bron van deze kwaliteiten ligt in volledig levend zijn en levendigheid wordt het meest gevoeld wanneer je vrij bent, blij, gelukkig en de schoonheid van het leven waardeert. En wanneer je uitgerust bent.

Neem de tijd om uit te rusten. Hydrateer vaak, want dat helpt je om energie te verplaatsen en veel verouderde energiepatronen worden afgepeld en opgelost naarmate uw eigen hogere licht binnenkomt – want sommige van de oude sjablonen van Zijn zijn niet verenigbaar met wie je werkelijk bent. Niets van wat jouw essentie is, jouw ware stralende zelf, gaat verloren. In feite wordt jouw schoonheid geopenbaard, als je het toelaat. Dus hydrateer, slaap, speel, lach, heb lief en geniet van al het moois zoveel je kunt en nodig het Leven Zelf uit om zijn magie door je heen te werken door je op te tillen naar een hogere expressie.

Dat is het spel dat voor ons ligt.

Wij zijn zo blij om hier bij jullie te zijn. Hou vol lieve harten.

Er worden prachtige dingen geschapen, die zich in jullie openen en in dit vlak van expressie ontstaan.

Voel in jezelf voor jouw eigen weten hiervan, en jouw innerlijk gevoel van hoe hieraan deel te nemen.

Wees trouw aan jezelf en wees in vrede.

Wij houden heel veel van jullie.

Wij zijn de Galactische Draken met Aartsengel Michaël, Ailia en de Raad van Stralend Licht. Wij wensen jullie een goede dag.

Copyright © Ailia Mira Media 2010-2022 Alle rechten voorbehouden.

Vertaling: Reinier