EEN ASCENSIE UPDATE OVER DE LOPENDE ASTROLOGISCHE TRANSITIES,

Door: Ailia Mira – 17 April 2024

EEN ASCENSIE UPDATE OVER DE LOPENDE ASTROLOGISCHE TRANSITIES, DE UITDAGINGEN DIE WORDEN GEPRESENTEERD, EN HOE ERMEE TE WERKEN OM ALLES OP EEN HOGER NIVEAU TE BRENGEN, NU.

Heyyyy, Geweldige Mensen – Het is dag 482 van deze intense Ram en Eclips energieën. Grapje. Maar ook weer niet. Gewoon. Wauw.

Aanwezig blijven met onszelf, terwijl we ons tempo afstemmen op onze behoefte aan rust, beweging, normale levenseisen en het doen van energie en lichtwerk naar behoefte (om ons te verbinden met ons Goddelijke Zelf en onze gronding uit te breiden; op te ruimen wat aan het oplossen is; meer licht op te roepen om onze helderheid en de best mogelijke stemming te versterken en meer te belichamen van Alles Wat We Zijn)… het is veel. En toch? Er gebeuren verbazingwekkende doorbraken.

En meer dan misschien ooit in het verleden voelen we dat de zekerheid van de Waarheid door dit alles naar de oppervlakte wordt geduwd.

Diep ademhalen + op koers blijven.

Nu, wat extra aanmoediging en praktische begeleiding terwijl we doorgaan… 🎉

Het is tijd om de sprong te wagen die jou roept.

Je Goddelijke Zelf en Ziel hebben je voorzien van triggers en uitnodigingen, visioenen en verlangens om je te activeren eindelijk te besluiten dat het jouw tijd is om te gedijen.

Ben je bereid om voor vreugde te kiezen? Overvloed? De tijdlijn waar je van droomt? De ondersteuning die je altijd al wilde? Ben je klaar om voorouderlijke patronen los te laten van klein spelen, lijden, schuld of schaamte voelen omdat je gewoon mens bent en niet alles perfect doet?

Er zijn nieuwe manieren om na te denken over jezelf, je leven, wat er gebeurt en wat er mogelijk is die voor jou beschikbaar zijn en die je kunnen bevrijden.

Ten eerste, als de stijgende energieën uitdagende aspecten van ons leven aan ons presenteren, mogen we ons dan richten op alles wat zich aandient, met duidelijke intenties.

De intentie en energie waarmee we dingen doen is belangrijk.

Als je eenmaal begrijpt wat je te wachten staat, neem dan de tijd om te overwegen hoe dit een pad van bevrijding zou kunnen zijn. Durf echt te geloven dat het HIER is om jou te dienen. Stel je open voor wat je hiervan wilt maken. Breid dan uit. Roep je Goddelijke Zelf aan en vraag om het bewustzijn te ontvangen dat je in staat stelt om het grotere plaatje te zien – de goddelijke perfectie – de mogelijkheden hiervoor die het meest gunstig zijn voor jou en voor alles wat is.

Als actie ondernemen of ermee omgaan uitdagend voelt, vraag dan om hulp. Herhaaldelijk. Tot je er doorheen kunt. Dit kan uren of dagen duren. Blijf steun zoeken, blijf ademen en ontspannen en vertrouw erop dat je antwoord krijgt en dat de verlichting, energie, helderheid en inzichten die je nodig hebt naar je toe stromen. Laat de dingen zich op een rij zetten en verwacht dat het voor je hoogste goed zal uitwerken.

Verwacht dat je op wonderbaarlijke manieren gesteund zult worden en dat alles wat is, altijd op je uitnodiging wacht om je bij te staan.

En dan? Begin op deze manier over alles te denken. Begin je op deze manier open te stellen voor je leven en wat zich elke dag aandient.

Oefen met het verruimen van je gevoel van mogelijkheden. Oefen je in het verduidelijken van wat je wilt, het te verheffen en intentioneel te zijn.

Oefen om op één lijn te komen voordat je actie onderneemt. Oefen met het geloven in de oneindige overvloed die voor je beschikbaar is, de expansieve ondersteuning die op je uitnodiging wacht om tevoorschijn te komen en alles te verheffen. Begin het uit te nodigen en op te treden vanuit een hogere frequentie en een hoger perspectief.

Dit is de aard van leven in hoger bewustzijn en hogere frequentie en het is NU HIER. En je kunt erin stappen door deze eenvoudige dingen te doen. Het is gemakkelijk en leuk en hoe vaker je het doet, hoe natuurlijker het wordt.

Dit is een manier van zijn waarin je echt leunt op de onderliggende eenheid, de onmiskenbare onderlinge verbondenheid van alles wat is.

Onthoud – Op dezelfde manier dat je graag diegenen helpt en ondersteunt die leren wat je hebt leren kennen, zijn onze niet-fysieke vrienden, die in hogere dimensies leven, de hele tijd beschikbaar voor ons en reiken ze ons de hand, willen ze hun begeleiding, inzicht, energie en ondersteuning delen.

Deze hele voorwaardelijke ervaring die de meesten van ons het grootste deel van ons leven hebben gehad — dat we er alleen voor staan — is de grootste leugen van afscheiding.

We zijn nergens alleen in.

We zijn omringd door liefdevolle wezens van Licht. Doordrenkt van ons Goddelijke Zelf. We worden gezien, gekend, verzorgd en geliefd.

Maar onthoud ook dit: omdat we in een universum met een vrije wil leven, kan of zal niets onze overtuigingen tenietdoen. We moeten leren geloven in de overvloed die voor ons beschikbaar is en die uitnodigen. Het is aan ons om te besluiten dat we het waard zijn, nu. Zoals we zijn. En te vragen wat we willen en te geloven dat we het kunnen krijgen.

Denk diep na, mijn vrienden, dat je niets hoeft te verdienen. Het is allemaal al van jou om te vragen en in te geloven.

Stel je voor wat er mogelijk zou kunnen zijn voor jou als dit allemaal levendig echt werd voor jou, en je het wist, en erop vertrouwde, en ernaar handelde. Behoorlijk geweldig! 👏 🤩

Het is gewoon een kwestie van het echt maken. En je kunt alles vertrouwd laten voelen en dan natuurlijker en dan echt, door je erop te concentreren en er herhaaldelijk aan te denken.

Het is tijd om genoeg van jezelf te houden om moedig te zijn! Durf een ongelooflijk overvloedig en ondersteund leven te leiden. Gun jezelf het beste. Denk groter. Vraag om meer. Leer het binnen te laten. Het is tijd om helemaal vrij te zijn!

Dit is het leven dat bedoeld is om in jou te ontstaan en van jou uit te stralen, om alles opnieuw vorm te geven in jouw visie op wat mooi, vervullend en uitgelijnd is.

Wat roept jou? Het is echt al van jou. Leer dit als echt te voelen en zie de magie gebeuren.

Met heel veel liefde,

Ailia

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org