DE BELOFTE VAN DEZE TIJDEN LIGT BINNENIN – Boodschap van de Galactische Draken

DE BELOFTE VAN DEZE TIJDEN LIGT BINNENIN

Boodschap van de Galactische Draken

Gechanneld door: Ailia Mira – 25 Juli 2022

Goddelijke Wezens,

Het innerlijke licht groeit en groeit en ieder van jullie is zich aan het herschikken, energetisch, en cellulair. De binnenkomende frequenties van deze tijd in het bijzonder, bieden aan ieder van jullie, belangrijke sjablonen van licht die heilzaam en krachtig zijn. Gebruik deze energieën en je innerlijk weten om een nieuwe manier van zijn te creëren. Vertrouw op je Goddelijke Zelf. Doe een beroep op alles wat je bent en nodig dat Grotere Wezen uit dat je heelheid is, om je te doordringen, je vollediger in je te belichamen en de weg naar huis te verlichten.

Ieder van jullie staat centraal in je eigen ascensie. De energieën en ondersteuning zijn hier voor jullie om een levend veld van verruimd licht te worden en voor jullie om je menselijke vorm te evolueren naar zijn volgende hogere expressie; een verheven vorm van zijn die jullie nieuwe thuis hier zal zijn, op een verheven planeet van liefde en heelheid.

Realiseer de innerlijke waarheid die tot je roept. Laat jezelf trouw zijn aan innerlijk weten boven al het andere. Ontdek de helderheid, gratie, vreugde en kracht die in je is en hier voor je is, om je te dienen, te voeden en te ondersteunen terwijl je deelneemt aan een ascenderende wereld en je lichtlichaam opbouwt.

Het leven op Aarde IS aan het veranderen. De verschuiving naar hogere staten is aan de gang. Velen hebben zich afgestemd op dit nieuwe en hogere potentieel voor expressie in zijn. Velen openen zich voor Eenheid, inclusiviteit, de schoonheid van jullie diversiteit en de aangeboren behoefte om voor jullie planeet te zorgen als deel van jullie eigen zelf.

Vertrouw hierop. Oriënteer je erop. Droom deze nieuwe wereld in wording en weet dat jullie een belangrijk en prachtig deel zijn van wat in meer LICHT komt.

Wij zijn altijd bij jullie en wij zijn nu dichtbij, meer dan ooit tevoren.

WIJ ZIJN DE GALACTISCHE DRAKEN

Kanaal: Ailia Mira

Vertaling: wakkeremensen.org