Ascensie Update: De Eclipscyclus Begint

Ascensie Update: De Eclipscyclus Begint

Door: Ailia Mira – 19 April 2023

 

Hallo Prachtig Mens ~

Op dit moment zitten we in de enorme energie van deze Nieuwe maan + hybride zonsverduistering in Ram. Deze eerste eclips van 2023 vindt plaats om 21:12 uur Pacific Time vandaag, woensdag 19 april 2023.

Deze evolutionaire uitlijning biedt een prachtig nieuw begin, maar alleen als we erin meegaan, door ook bereid te zijn los te laten wat weg moet.

Eclipsen kunnen ons dwingen te kijken naar dingen waarvan we al lang wisten dat ze moesten veranderen, maar die we hebben vermeden of waarvan we niet wisten hoe we ze moesten aanpakken. Ze luiden veranderingen in die moeten komen, zelfs als we denken dat we er niet klaar voor zijn. Op die manier zijn ze magisch — ze leren ons dat het niet de bedoeling is dat we dingen alleen doen, dat we gesteund worden en dat het Leven er voor ons is.

Eclipsen voltooien vaak iets voor eens en altijd.

Als je getoond wordt iets te beëindigen, doe dan wat je kunt om bereid te zijn het los te laten — geef uiting aan je openheid om het los te laten. Als iemand probeert je leven te verlaten, zegen hem dan en laat hem gaan.

Als er iets is waarvan je al lang weet dat je het onder ogen moet zien en verder moet gaan, dan is dit het moment. Verklaar je bereidheid om er doorheen te gaan, en nodig steun uit — van je Goddelijke Zelf, van het Engelenrijk, van Al Wat Is.

Doe alles wat je kunt om niets te vermijden of te weerstaan dat voelt alsof het moet bewegen of veranderen.

Eclipsen zijn revolutionair, in die zin dat ze ons heroriënteren naar onze ziel, het hoogste goed, persoonlijk en collectief.

Deze eclips is groot en komt op een cruciaal moment. En over twee weken komt de volgende eclips, een maansverduistering op 14° Schorpioen.

Wat kunnen we doen om er het beste van te maken?

Wees duidelijk over onze bedoelingen.

Wees open en geloof dat dit voor ons gebeurt, niet tegen ons.

Bereid zijn om te zien wat zich kan openbaren.

Het kan ook helpen om veel water te drinken en voldoende te rusten.

De tijd nemen om innerlijke rust en kalmte te cultiveren. Tijd en ruimte vrijmaken om inzicht of inspiratie te ontvangen. Alles wat je helpt om je kalm en vredig, en open en ontvankelijk te voelen kan echt helpen.

Er is een potentieel voor massale beëindigingen en massale nieuwe beginpunten tegelijk.

De energie van de Ram kan onze moed ondersteunen door op te merken waar deze energie van beëindigingen voor ons speelt.

Weet altijd dat je enorm gesteund wordt in het maken van veranderingen die je naar je hogere expressie brengen.

Zegen wat verschuift en beweegt, in jezelf en in de wereld. 

De komende twee weken brengen afsluiting en een nieuw begin op verschillende manieren voor ons. En hoe opener we zijn, hoe meer deze verschuivingen ons kunnen verheffen. Ze ondersteunen onze intenties om onze hoogste expressie te belichamen.

Ik zal meer delen tijdens deze Eclipscyclus, maar dit kwam vanavond door en ik wilde het schrijven en aan jullie doorgeven. Neem deel aan deze uitlijningen in de wetenschap dat je hier wordt wie je werkelijk bent… En deze energie, die misschien heel intens aanvoelt, ondersteunt je daarbij.

Zegeningen en liefde,

Ailia

Vertaling: wakkeremensen.org