Aartsengel Rafaël: Grenzeloos Zijn

Aartsengel Rafaël: Grenzeloos Zijn

Kanaal: Ailia Mira – 6 December 2023

Goddelijke mensen,

Wij begroeten jullie in liefde. We zijn erg blij om mee te praten met jullie over deze onderwerpen die Ailia zojuist hierboven heeft gedeeld. Ze liggen ons (zogezegd) ook nauw aan het hart. Want wij zijn, net als jullie, toegewijd aan de ascensie van de mensheid en planeet Aarde en we WETEN dat jullie in jullie menselijke ervaring kwamen met de intentie om te ontwaken, te herinneren, jullie vermogen om te creëren terug te winnen en daardoor te GEDIJEN!

Wij zijn van mening dat voorbereiding op 2024, inclusief het openen voor meer overvloed, meer vreugde, meer gemak, meer duidelijkheid, meer vertrouwen in wat er gebeurt en om daaraan deel te nemen, de meest ondersteunende en bekrachtigende manier is om nu met jullie te delen.

We hebben besloten ons te concentreren op het werken met een aantal zeer specifieke methoden om jullie te helpen meesterschap te verwerven over de creatie van jullie energiesysteem, en de creatie van jullie energetische impuls en jullie staat van ontvankelijkheid, ter ondersteuning van het welzijn en het manifesteren van het Leven dat jullie leven. wil leven.

De energieën van deze maand zullen een passende FINALE zijn! Op dit jaar van verheffing en enorme transformatie binnen de mensheid en binnen jullie wereld. Realiseer je en vier het – DIT is het jaar waarin de Aarde naar de 5e Dimensie is verhuisd en daarmee is alles veranderd!

Stoutmoedige en toegewijde Lichtwerkers hebben hun focus en intentie gebruikt om herhaaldelijk hun lichtlichamen te upgraden en zich te verbinden met grotere energieën binnen de Kosmische heelheid, die de evolutie van de mensheid kunnen bevorderen. Jullie zijn samengekomen in een gedeelde focus om te leren en te groeien en te vragen en te ontvangen en dit is gebeurd in talloze gemeenschappen over de hele wereld – die allemaal vijfdimensionale ankers van liefde, licht en waarheid in jullie wereld hebben verlicht en gecreëerd!

Wij in het niet-fysieke vieren jullie vele prestaties dit jaar en jullie bereidheid om door te zetten, ondanks de intensiteit van de energetische veranderingen die plaatsvinden in jullie en in jullie fysieke lichaam, in het bijzonder, en ondanks hun voortdurende manier om jullie dagelijkse leven te ‘ontwrichten’!

Meer en meer zijn we er getuige van dat jullie de binnenkomende energieën zien als de belangrijkste gebeurtenis en jullie dienen, en dit geeft jullie kracht! In dit bewustzijn zijn jullie aanwezig in een hogere staat van zijn.

En jullie kunnen gemakkelijk en gracieus worden ondersteund terwijl jullie bewust evolueren. Meer leren over hoe jullie toegang kunnen krijgen tot deze optie, dit traject, dat voor jullie beschikbaar is, is waar wij nu met jullie over willen spreken. Vandaag.

Geliefden – het is normaal dat jullie je goed voelen en je gesteund voelen, helderheid hebben, weten waar jullie je op moeten concentreren en wat het belangrijkst is, jullie jezelf ook toestaan datgene te ontvangen wat je vreugde bevordert en je verrukt in je ervaring.

Ja, je leeft in een wereld vol variatie. Mensen bevinden zich in verschillende staten van bewustzijn en hun stemming en energie fluctueren aanzienlijk, zelfs in de loop van een dag. Deze enorme verscheidenheid zorgt voor een enorme expansie. Naarmate er steeds meer aan het licht komt, heeft het de potentie om te verschuiven, te evolueren, te verheffen of zelfs op te lossen door gebrek aan aandacht.

Deze dynamische en levendig stimulerende wereld is bedoeld om je te inspireren om te creëren, in plaats van een bron van stress en afleiding te worden van je innerlijke kracht en de middelen die voor je beschikbaar zijn, om de fysieke realiteit te transformeren.

Je kwam hier met de bedoeling dit ALLES en nog veel meer te weten en te ervaren.

En toch zijn de meesten van jullie afgeleid en verminderd door jullie ervaringen tot op zekere hoogte, en komen er dus achter dat jullie het Leven niet volledig vertrouwen om jullie te ondersteunen, jullie niet volledig vertrouwen op jullie eigen capaciteiten om te veranderen, te evolueren en te creëren en vertrouw andere mensen ook niet.

Wij denken dat de sleutel die hierbij het meest zal helpen, is om je te helpen leren en begrijpen hoe je op meesterlijke wijze het momentum kunt genereren dat je probeert te ervaren en gebruikt om je leven te manifesteren.

Momentum is een sleutel om het leven te leiden dat je wilt, want als je het momentum en de energie in beweging brengt die aansluiten bij het soort ervaringen dat je wilt hebben, word je niet alleen een energetische match met je verlangens, maar ervaar je dat ze naar je toe stromen, op manieren die zelfs verder gaan dan wat je voor ogen had en dacht dat voor jezelf mogelijk was!

Dit is een ervaring die gevoelens van kracht en vreugde opwekt! Een gevoel van grenzeloos zijn en onoverwinnelijkheid, dat heel reëel wordt als je eenmaal onder de knie hebt om doelbewust momentum te creëren dat jou en je steeds evoluerende en groeiende verlangens dient.

Naarmate het momentum groeit, wordt er steeds meer en meer naar toe getrokken van datgene wat in essentie complementair is aan datgene waar het momentum over gaat…

En jij zet daar de toon voor, wanneer je elke dag doelbewuste creatie benadert, waarbij je je concentreert op de belangrijke gebieden van je leven en erover nadenkt op de manier waarop jij erover wilt denken… Dit alles zullen we duidelijk uitleggen en met je delen, herhaaldelijk, totdat dit een tweede natuur voor je wordt.

Dus het natuurlijke resultaat van het toestaan van verlangen en het cultiveren van gedachten die gericht zijn op wat jij wilt, op de manier waarop jij het herhaaldelijk wilt, is een voortdurende stroom van verwachtingen die prachtige manifestaties overtreft!

Wij vinden het hoog tijd dat jij dit mag ervaren! Opnieuw en opnieuw!

Het wordt tijd dat je je zelfverzekerder en duidelijker voelt over hoe je dat kunt creëren en daarom bieden wij je een uitnodiging aan om te komen spelen, terwijl je werkt met de magische energieën die jouw wereld en jouw lichaam binnenstromen, deze maand, december 2023. Zeker een Een jaar om nooit te vergeten en wij raden aan: een jaar dat je kunt gebruiken als springplank naar een gouden toekomst voor jezelf, in 2024!

Besef, vrienden, dat sommigen van jullie zeer binnenkort steeds meer een vredig, liefdevol, verheven, harmonieus gevoel van eenheid en welzijn in hun eigen leven zullen gaan beleven.

Jullie worden letterlijk de wegwijzers en demonstraties van wat mogelijk is in dit evolutionaire spel. Dit is in feite hoe deze evolutie zal plaatsvinden.

Terwijl meer en meer van jullie zich bewust worden van deze mogelijkheden en ze leven, verandert jullie stralende vreugde het gevoel binnen het collectief van wat mogelijk is. Het stelt anderen in staat om naar binnen te reiken en vollediger te ontwaken, zich opnieuw te verbinden en te herinneren wie ze werkelijk zijn en naar een hoger licht te gaan, openlijk en met vreugde!

Je denkt misschien dat deze verheven en geascendeerde staat voor iemand anders is, en niet voor jou.

Maar waarom jij niet?

Waarom voel je je niet goed en open je je niet meer en meer voor wie je werkelijk bent en laat je je door die enorme en capabele heelheid leiden en door je heen uiten en je naar alle waarschijnlijkheid nog dieper herinneren aan wie je werkelijk bent, en hoe geliefd en ondersteunend dat je bent, zodat je ermee opgaat en steeds vollediger, heel natuurlijk en mooi de ECHTE JIJ wordt, hier? DAT is precies wat er gaat gebeuren. Voor steeds meer van jullie.

En wij zeggen: waarom jij niet?
Het is van jou als je het wilt.

Deze maand bestaat het potentieel om je eigen innerlijke ZON te activeren en de meest bekrachtigende energieën en informatie te ontvangen die tot nu toe jullie wereld zijn binnengestroomd.

Samen met het ontvangen en integreren van deze energieën, met steun en liefdevolle, geruststellende begeleiding, raden wij je aan deze tijd te gebruiken om de basis voor jouw momentum in het nieuwe jaar in beweging te zetten, door jouw vermogen te beheersen om doelbewust momentum in beweging te zetten en om er elke dag mee verder te gaan, met eenvoudige manieren om je te concentreren en je AANGEBOREN KRACHTEN aan te roepen.

Wat als je ervoor zou kiezen om je leven, nu, elke dag een klein beetje te zaaien met de energie en informatie die zal groeien en uitbreiden en begint te neuriën en steeds meer energie en vreugde naar je toe te trekken, en om een eenvoudige, beproefde methode te gebruiken? Dagelijkse oefening om je energie helder, afgestemd en verhoogd te houden, terwijl je momentum creëert in de dingen die je wilt zijn, doen en hebben?

Meer overvloed? Financiële overvloed, een overvloed aan liefde, een overvloed aan gezondheid en welzijn? Het kan gedaan worden!

Meer vreugde? Meer vrijheid en gemak. Meer plezier en gelach en meer verbinding en geluk en speelse, mooie ervaringen die je verheffen en je hart laten zingen? Het kan gedaan worden!

Meer duidelijkheid? Meer innerlijk weten en de exacte woorden om zelfs de veranderingen teweeg te brengen die je wilt en wilt weten WAAR je je op moet concentreren en wanneer? Het kan gedaan worden!

Je bent vrij om de wereld te creëren waarin je wilt leven en sterker nog, het is zo belangrijk dat je dat doet!

We stellen voor dat je veel meer bereikt dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden in het verleden en dat je begint met je leven te leven, waarbij je leert hoe je je waardig voelt en alle verlangens verdient die naar je toekomen… want als je deze benaderingen onder de knie krijgt, KOMT DIT ALLES EN NOG VEEL MEER NAAR JE TOE!

Realiseert je je dat je jouw verlangens niet alleen ontvangt, maar zelfs creëert? Dat je ze al hebt gevormd voordat je hier incarneerde en je er voortdurend aan toevoegt, en dan verlicht JOUW GODDELIJKE ZELF de weg, door ze naar je toe te laten stromen, als ideeën en inspiratie…

Dus verlangens komen naar je toe, en je voelt ze als een helderheid of weten van wat je wilt, en wanneer je die inspiratie ontvangt, is het ding zelf zo dichtbij om zich te manifesteren! Dit is het begin van de manifestatie ervan. Als je op deze manier leert omgaan met verlangens… Als je weet hoe je het momentum kunt laten blijven winnen zodat het kan komen, en hoe je een eenvoudige dagelijkse oefening kunt gebruiken om je op dit momentum af te stemmen, zodat je er een match mee bent? LEUK LEUK LEUK LEUK!!!!

Goddelijk Mens…

Je bent zoveel dichter bij de zijnstoestanden die aanleiding geven tot zowel de verlangens als de manifestaties die je zoekt, dan je beseft. Het is een heel kleine hoeveelheid verfijning en dagelijkse oefening die we met jullie zullen delen en ook?

Wij zullen zorgen voor voortdurende afstemmingen en activiteiten die je helpen bij het VOELEN van de uitgebreide kracht, vrijheid en wil die je kunt gebruiken bij het creëren van jouw leven.

Je zult ervaren dat deze virtuele bijeenkomsten vreugdevol, bevrijdend, opbeurend en verhelderend zijn. Je kunt live meedoen of luisteren wanneer het jou het beste uitkomt. Je kunt hier overal aan deelnemen, zolang je maar toegang hebt tot audio-opnamen en deze kunt streamen en e-mails met materialen en ondersteuning kunt openen.

We hebben dit zo eenvoudig en duidelijk mogelijk gemaakt, omdat dit MEESTERSCHAP NU en JIJ DIE KLAAR BENT, om nu BEKWAAM MANIFESTEERDER te worden, zo belangrijk is.

Wij willen graag dat je je meer bewust en zelfverzekerder voelt van jouw vermogen om jouw energie gemakkelijk vorm te geven en jouw bewustzijn om af te stemmen op het leven dat je in jouw ervaring wilt laten stromen.

Wij zeggen het graag herhaaldelijk! Dat dit leuk wordt. Dat het momentum de komende maand zal groeien en groeien en dat je dit meesterschap zult VOELEN…

Ondertussen zul je gemakkelijk en gracieus de steeds toenemende binnenkomende energieën ontvangen.

Door hen toe te staan je bewustzijn te vergroten, datgene op te ruimen wat je niet langer dient en je binnenin af te stemmen voor de maximale uitstraling en het welzijn waartoe je nu en opnieuw en opnieuw in staat bent – elke uitbreiding van je vermogen om te ontvangen.

Dit is de stroom van Goddelijk Licht en Liefde die je wilde leven toen je hier kwam.

Jij bent een stralend eeuwig wezen van LICHT dat naar deze belichaming is geëmaneerd om precies in deze tijden deel te nemen en opnieuw te ontwaken voor deze vermogens om de vreugdevolle manifestatie te creëren en te ontvangen van datgene waar jij persoonlijk de voorkeur aan geeft en voor kiest.

Het is de bedoeling dat je bloeit, zweeft, straalt en een leven leidt van steeds groter wordend vreugdevol welzijn dat helder schijnt…

Zelfs te midden van al deze veranderingen? Je vraagt je misschien af…?

Vooral te midden van al deze veranderingen!

Weet, geliefden, dat het vragende deel van jou waardevol is. Innerlijk onderscheidingsvermogen is een sleutel tot een glorieus en prachtig leven.

Maar twijfel is geen onderscheidingsvermogen of helderheid.

Twijfel je aan je capaciteiten en twijfel je eraan dat vreugde en liefde en overvloed en vrijheid en plezier en gemak en geluk en meer iets voor jou is? Dat dient je niet, dat houdt je gewoon tegen. Dat zijn ideeën die geworteld zijn in afscheiding, gebrek, beperking en alles wat nu in het verleden ligt, tenzij je het voortzet.

Ja, we weten dat er in het verleden zo vaak momenten zijn geweest dat je verlangens had en deze vervolgens niet kon verwezenlijken.

In plaats van te geloven dat dit je lot in het leven is, moedigen wij je aan te bedenken dat het nu een nieuwe tijd is en dat er nieuwe mogelijkheden bestaan, voor jou en voor iedereen.

Het leven en hoe je het leeft, gebeurt dynamisch, in het heden en is door jou gemaakt!

Je bent in feite vrij om werkelijkheid te maken wat je echt wilt zijn. Om na te denken en te voelen in afstemming met het leven dat je wilt leven.

Wij zouden vereerd en overgelukkig zijn om een prachtig pad voor je te mogen verlichten, door elke dag een klein beetje te doen, en dit op een zeer persoonlijke en krachtige manier voor u tot leven te laten komen.

Als dat je roept…

En naar 2024 gaan, met een momentum van kracht en duidelijkheid over het creëren van jouw ervaring, klinkt als iets dat je zou waarderen en waarderen als je het volledig onder de knie zou hebben. Sluit je dan alsjeblieft bij ons aan.

Als je bereid bent de leiding die wij delen in praktijk te brengen, hebben wij het volste vertrouwen in jouw vermogen om je vermogen om doelbewust te creëren en te ontvangen uit te breiden.

PS. Als we zeggen VOLLEDIG BEHEERSING van het genereren van een momentum van kracht en helderheid, maken we geen grapje. Want het pad dat wij voor jullie zullen ontvouwen zal eenvoudig en duidelijk zijn en het zal de regelmatige beoefening ervan zijn die jullie in staat stelt om deze nieuwe, meer bekrachtigde en bekwame manier van focussen elke dag te vestigen en te verankeren, om momentum te genereren en jouw leven, zoals jij dat wenst.

Het is onze grote vreugde om deze transmissie-ervaringen nu naar jullie te brengen, terwijl jullie, de Lichtwerkers en Wegwijzers, de weg beginnen te verlichten. Het maken van echte en levendig beschikbare, samenhangende demonstraties van leven in innerlijke harmonie en met gemak, in overvloed en vreugdevol welzijn!

Wij denken dat deze stralende voorbeelden van stralende stroom en hoger licht precies datgene zijn wat de wereld vooruit zal brengen en een gevoel van herkenning en hoop zal aanwakkeren bij degenen die net ontwaken tot wie ze werkelijk zijn.

We kunnen ons geen prachtigere manier voorstellen om hier als de ECHTE JIJ te gaan leven, dan je hiervoor open te stellen en ook de weg te verlichten voor de rest van je menselijke familie om zich bij je aan te sluiten!

Jullie zijn bakens van Licht die de Nieuwe Mogelijkheden om Mens te Zijn verlichten! Samen zullen we die uitstraling en het gevoel van kracht en mogelijkheden versterken, zodat JIJ gestaag en briljant kunt schijnen, zodat iedereen het kan voelen, voelen en zien.

Welkom, beste vrienden, bij deze deuropening, deze drempel die zich opent naar een grenzeloos bestaan…

Het is PRACHTIG om deze visie met jullie te delen en jullie de sleutels aan te bieden om hier nu naar te leven.

Wij kijken enorm uit naar deze co-creatie!

IK BEN Aartsengel Raphael, met Ailia, Ashira, de Galactische Draken, Aartsengel Michael en de Raad van Stralend Licht.

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org