Aartsengel Michael, Met De Raad Van Stralend Licht. – Stilte Is De Weg Naar Huis.

Aartsengel Michael, Met De Raad Van Stralend Licht.

Stilte Is De Weg Naar Huis.

Gechanneld door: Ailia Mira – 26 februari 2023

 

Goddelijke Wezens,

Wij groeten jullie, in liefde. We zijn dankbaar voor deze tijd samen met jullie. Wij waarderen jullie bereidheid om tijd te besteden aan het cultiveren en vieren van jullie multidimensionaliteit, de waarheid van jullie wezen. Wanneer jullie je openstellen voor een transmissie als deze, is dat wat jullie doen: je openen voor ons via je eigen uitgestrekte eeuwigheid. Wat jullie ook opent voor een innerlijke, multidimensionale bron van vreugde, van overvloed, van extase en expansie!

Vandaag willen we het hebben over stilte en de waarde daarvan in jullie dagelijks leven. Het is zo eenvoudig – stil zijn, met je lichaam, en je in stilte laten zakken, van binnenuit.

Als je de tijd neemt om te zitten, in stilte… Niets doen. Gewoon zijn. Door je geest tot rust te laten komen, wordt je energie vanzelf fijner, harmonieuzer en helderder. Deze herschikking van je energie is een natuurlijk onderdeel van het leven. Het is altijd beschikbaar voor je, als een manier om je te centreren, te verfrissen, te heroriënteren en thuis te komen bij wie je werkelijk bent.

De echte jij is oneindig, ruim, tijdloos, eeuwig. En altijd in ontwikkeling. Wanneer je in resonantie bent met Alles wat je bent, voel je je zo. Je voelt je ruim, vrij, wijd open, stromend. En je hebt het gevoel dat de tijd stilstaat, of dat je wijd open en ruim bent.

We stellen voor dat je deze staat van zijn leert kennen. In de wetenschap dat je daarmee de ECHTE JIJ leert kennen. De eeuwige jij. En deze praktijk kan je leren, door de energie van Alles wat je bent te entraineren, afstemming – je grotere heelheid leert je hoe je in afstemming kunt komen met alles wat je geworden bent.

Als je eenmaal meer vertrouwd bent met deze manier van zijn, kun je merken dat je een stil, helder, echt centrum in je opmerkt, de hele dag door. Het is er altijd geweest, maar je was je er voorheen misschien minder bewust van.

Hoe meer je terugkeert naar eenheid met de uitgestrekte stilte van je Ware Zelf, hoe meer je je bewust wordt van zijn eeuwigdurende vrede en helderheid binnen je menselijke ervaring/je menselijke energiestroom.

Besef dat je Leven in wezen energie is, geprojecteerd vanuit deze uitgestrekte oneindige stilte in vorm. Jij en je ervaring zijn een emanatie van deze grotere heelheid die je Ware Zelf is.

Uitlijnen en terugkeren naar stilte. Gewoon zijn. Rusten terwijl je je bewust bent en je denken laat verstillen, is de diepst mogelijke voeding die je jezelf kunt geven. En het is de enige manier waarop je altijd kunt zijn wie je wilt zijn; door in resonantie te zijn, in eenheid met wie je werkelijk bent, kan de altijd uitbreidende Oneindige Jij, je leiden naar een manifestatie die gelijke tred houdt met alles wat je aan het worden bent. Je openen voor de Goddelijke Perfectie van je Leven.

Je voegt eindeloos toe aan de uitgestrektheid die je bent, door je voorkeur voor dingen uit te stralen, de hele dag door. Je stelt ook bewust doelen, intenties, maakt keuzes over wat je wilt en je Oneindige Zelf wordt alles wat je verkiest, en meer. Het breidt zich altijd uit en de Wet van Aantrekking versterkt en breidt uit op deze grotere JIJ, die je voortdurend creëert.

Je creëert eerst en vooral door Alles wat je bent uit te breiden tot wat je verkiest. En dan ontwikkelt die energie zich. De wet van aantrekking ontwikkelt het. En als je jezelf toestaat om in eenheid te komen met je Ware Zelf, om je af te stemmen, uit te lijnen, te ontspannen en los te laten… zul je meeliften op deze enorme stroom van Oneindig Licht tot manifeste uitingen van je voorkeuren. Je zult die energie niet alleen ontvangen, maar vertalen van het niet-fysieke naar het fysieke, en het manifesteren. Keer op keer zul je worden, ontmoeten, ervaren en ontvangen wat je verkiest, wanneer je in Eenheid bent met Al Wat Je Bent.

Dus, zie je hoe een beetje tijd die je elke dag in stilte doorbrengt je zoveel oplevert? Het maakt je vertrouwd met de eeuwig uitbreidende TOTAALHEID van je wezen. Het leert je de weg naar en de ervaring van afstemming.

Als je je voor het eerst begint open te stellen voor stilte, weet dan dat je in het begin misschien geen stilte ervaart. Er kan rusteloosheid zijn. Er kan gedachte na gedachte opkomen. Let hier gewoon op. Merk het op en laat het zijn. Laat het gaan. Blijf geconcentreerd.

De meeste mensen voelen aanvankelijk een verlangen om “iets te doen”. Mensen zijn erg gehecht aan actie en aan mentale prikkels. Naar iets kijken. Iets doen. Zich productief voelen en energie en informatie opnemen.

Actie en het opnemen van informatie is maar één aspect van het mens-zijn, maar we zien dat jullie ervaringen over het algemeen uit balans zijn wat betreft input en output. Meer en meer van jullie nemen een toenemende hoeveelheid energie en informatie op, consumeren zoveel media — ideeën en beelden, en dit wordt niet in evenwicht gehouden door de tijd die jullie besteden aan integratie, absorptie en zelfs eenvoudigweg zijn.

Als je in gemeenschap bent met je Goddelijke Zelf, word je je steeds meer bewust van wat je dient en wat niet. Je ontdekt dat je weet wat er nu en het meest toe doet, en wat geen deel uitmaakt van je evolutionaire pad. Je begint te merken dat je bewustzijn en de duidelijkheid over wat werkelijk de prioriteiten zijn, je hele leven verlicht. Je voelt je steeds minder druk en overweldigd. Je laat heel natuurlijk los van je pogingen om zoveel te doen en voelt je in plaats daarvan heel bewust van wat de beste resultaten oplevert en wat belangrijk is en deel uitmaakt van je stijgende reis.

Realiseer je dat je meer dan ideeën en visuele beelden en informatie in je opneemt, bedoeld bent om je van binnenuit te openen en te stromen.

Je bent bedoeld om het leven te ervaren door ook te creëren. En wanneer je geen tijd maakt voor stilte, stille tijd, leegte, niets doen … ben je niet werkelijk open en beschikbaar voor je eigen grotere heelheid, je Ziel of Goddelijke Zelf, die je altijd leidt en het pad verlicht dat je op dit moment zal dienen.

Sta Open Voor De Oproep Tot Stilte.

Maak stilte onderdeel van je dagelijks leven. De aanpak kan heel eenvoudig zijn.

Zit gewoon stil, alert en ontspannen. Ogen open, of gesloten — zoals je verkiest. En concentreer je op iets — voel de adem in je neus komen, de beweging van je buik met je ademhaling, of zelfs een geluid, zoals wit of bruin geluid, of de vaatwasser — iets neutraals en wat de gedachten niet stimuleert. Als je dit doet, zul je merken dat je zachter wordt, je opent, en je geest komt tot rust. En dan zul je de ruimtelijkheid en openheid van je ware zelf voelen.

Probeer niets te laten gebeuren. En laat je niet afleiden door wat zich voordoet. Maar blijf gericht op dit geluid, of de lichaamsademhaling en laat jezelf zijn, in stilte, met je geest/gedachten stil en voel de energie van je wezen, in deze neutrale open staat.

Merk op hoe je gevoel van aanwezigheid verandert. Hoe de manier waarop je je voelt verandert. En sta jezelf toe te leren genieten van het stil zijn.

We hopen dat je dit niet alleen zult uitproberen, maar dat je het zo heerlijk en aantrekkelijk zult vinden dat je er vaak naar toe zult gaan.

Als je dat doet, zul je versteld staan hoeveel gemakkelijker en helderder je ervaring zal worden. Hoeveel meer tijd je zult hebben omdat het je duidelijk zal zijn wat je moet doen, en een groot deel van het doen zal verdwijnen — want het heeft niets te maken met wat je hogere doel is.

Er is een potentieel in elk moment, voor de Goddelijke Perfectie van jou/je Leven, om tot uitdrukking te komen. In elk moment. In elk gebied van je leven.

De manier om de ontvouwing van je Goddelijke Perfectie te ervaren, om je hoogste potentieel toe te laten, zal altijd duidelijk en zichtbaar voor je zijn, wanneer je open en ontspannen bent en je geest rustig is.

Als je dagelijks tijd begint door te brengen in resonantie en openstaat voor Oneindige Stilte, verschuiven je energie en vibratie op natuurlijke wijze naar hogere niveaus. Je vaste punt van zijn, verhoogt vibrationeel. Je begint je vrediger en kalmer te voelen. Je ervaart meer plezier in je dagelijks leven en meer gemak en gratie in hoe dingen tot stand komen. De dingen die je normaal gesproken verontrustend of uitdagend vindt, zijn nog steeds merkbaar, maar minder verontrustend. Je bent meer gecentreerd, verbonden en stabiel.

Het gevoel dat alles echt goed is, wordt echt voor je. Je voelt een voortdurend gevoel van innerlijke vrede en welzijn dat niet over iets in het bijzonder gaat, maar gewoon ontstaat. Dit is de ECHTE JIJ. De energie van oneindige harmonie, liefde, vrede, gelukzaligheid, licht, vrijheid en eeuwige expansie. Zo hoor je hier te zijn — open en je ontspannen voelend, gecentreerd, kalm, gelukkig en vrij.

Om dan door je dag te gaan, te kiezen wat het volgende is, je helder te voelen over wat je nu eigenlijk wilt doen of zijn en daar dan in te stappen. Met gratie en gemak.

Dit is het leven dat voor ieder mens beschikbaar is, nu en altijd. Ongeacht omstandigheden of situaties, de gevoelsstaat van verbinding, kalmte, innerlijke vrede en welzijn is er. Het is je geboorterecht. Het is jullie overvloed die zich emotioneel en mentaal manifesteert. Het is de Eenheid van het Leven en de liefde van het Leven voor jou, die gevoeld en gekend wordt als echt.

Je kunt rusten in deze Oneindige Stilte en de verbinding die je van nature in je hebt om in deze staat van zijn te zijn — resonantie met het Al.

En terwijl je dat doet, elke keer dat je dat doet, keer je terug naar huis. Terug naar wie je werkelijk bent. Thuiskomen bij de Liefde en Helderheid en Harmonie en Welzijn die JOU toekomt, herinneren, heroriënteren en ontvangen.

We zullen nu afsluiten.

Wij zijn de Engelen – Aartsengel Michael, met Ailia en de Raad van Stralend Licht.

Wij wensen u een prachtige dag.

Vertaling: wakkeremensen.org