Aartsengel Michael met Ailia, Ashira, de Galactische Draken en de Raad van Stralend Licht.

Aartsengel Michael met Ailia, Ashira, de Galactische Draken en de Raad van Stralend Licht.

Gechanneld door: Ailia Mira – 22 oktober 2023

Goddelijke mensen,

Wij groeten jullie, in liefde. Het is prachtig om nu met jullie te verbinden, op deze manier zoals jullie in deze staat zijn.

Het licht in jullie blijft niet alleen toenemen in frequentie en ook in informatie, maar het laat jullie ook wennen aan het leven in een hoger bewustzijn. Merk het gevoel van vrede en welzijn op waar je tegenwoordig veel gemakkelijker toegang toe hebt dan in het verleden.

Wees je bewust van hoe het leven moeitelozer stroomt. Hoe je een dieper en nog natuurlijker gevoel van vertrouwen in de dingen voelt. Dit zijn aanwijzingen dat je je vaker in een hogere trillingsuitdrukking bevindt. Dit zijn allemaal manifestaties van je eigen grotere heelheid hier.

Het licht in jullie evolueert ook terwijl jullie evolueren. Het breidt zich uit terwijl je je leven leeft. Het neemt de uitdrukking aan die je eraan geeft, terwijl je reageert op je ervaringen en je verlangens voelt en dagdroomt en denkt en je concentreert.

Al deze dingen genereren energetische expressie in jullie. Al deze dingen bestaan vibrationeel in jullie, in alles wat jullie zijn en dus ook in jullie, en toch realiseren jullie je pas wat er gecreëerd wordt wanneer het zich manifesteert in een bepaald soort dichtheid van expressie; wanneer het tot een bepaalde graad versterkt is en wanneer jullie ermee in overeenstemming zijn. Dan zie je het, laat je het schijnbaar ontstaan in je ervaring. En toch was de fundamentele aanwezigheid ervan hier al veel eerder. Het kost je gewoon wat tijd om dingen toe te laten in je manifeste ervaring.

Je zou deze dynamiek kunnen veranderen en dat doe je de laatste tijd ook steeds meer. Als je jezelf toestaat om meer momentum te creëren, in je goed voelen, bevrijd je jezelf van de trage cycli van manifestatie die je het grootste deel van je leven hebt gekend.

Naarmate je ascendeert, wordt het gemakkelijker om in je creaties te geloven en in je Goddelijke Zelf te vertrouwen. Dit alles is zo’n enorm verschil met de eerste fasen van je belichaming — denk hierover na en ZIE hoe ver je bent gekomen.

Meer en meer erken je dat je je goed kunt voelen door je te concentreren op manieren die goed voelen en dat is genoeg. Meer en meer vind je dat het genoeg is om je goed te voelen. Om je gelukkig te voelen. Om je uitgerust en vredig te voelen. Ook dit is een enorme verschuiving in je ervaring.

Vroeger had je veel meer validatie en bevestiging van externe bronnen nodig om je goed te voelen over jezelf. Nu voel je je gewoon goed. Het is een staat van zijn. Het is niet “over jezelf,” het is gewoon een frequentie staat en het is vreugdevol om te ervaren.

Je bent veel gemakkelijker in staat om toegang te krijgen tot hogere frequentie staten van zijn, zonder dat het “ergens over gaat”. Dit betekent dat de ervaring steeds onvoorwaardelijker wordt. Dit ben jij in je WARE KRACHT.

Zie dit en claim het. Vier Het. Merk het op. Voel je hier goed bij. Erken hoeveel er feitelijk is veranderd en besef dat deze verandering met veel inspanning van jouw kant heeft plaatsgevonden.

Naarmate je stopte met het pushen van jezelf… Naarmate je stopte met streven, komt er met groter gemak meer naar je toe. Zo ironisch, nietwaar?

Maar dit is de manier waarop het leven werkt en jij leeft nu veel meer op een veel natuurlijkere manier voor het wezen dat je werkelijk bent. Meer vrij. Meer ontspannen. Meer op elkaar afgestemd. Meer afgestemd op je eigen grotere wezen en het toestaan dat die energie stroomt en je vervult.

Er is in deze manier van zijn geen haast, er is niets dat moet worden opgelost. Niets dat verkeerd is, alleen plezier en aangename ervaringen. Er is alleen een innerlijk bewustzijn van waartoe je je geroepen voelt, of geleid naar het volgende en nu.

Je weet wat je moet doen. Je weet wat jou dient. Want je staat je eigen grotere heelheid toe om van binnenuit met je te communiceren en je staat toe dat deze stroom van helderheid wordt ontvangen.

Wat geweldig!

Hoe gemakkelijk staan jullie nu toe dat hoger licht je leven transformeert. Om je steeds meer en meer open te stellen voor wie je werkelijk bent.

Blijf op koers met de beoefening die je in deze staat brengt. Slaap diep en goed. Eet eenvoudig voedsel dat bij jouw lichaam past. Ga naar buiten en beweeg en ervaar de optische stroom, die zo ontspannend en plezierig is.

Laat jezelf de schoonheid van je ervaring zien, in je opnemen, voelen en ervan genieten. Er is hier zoveel dat zo goed gaat. Zoveel mensen die ontwaken voor wie ze werkelijk zijn en het Leven gaat zo open.

We zijn ons bewust van de dingen in jullie wereld die jullie kennen en waarvan jullie het gevoel hebben dat ze hiermee in strijd zijn, maar we zien ze niet als strijdig met iets. Het zijn gewoon verschillende ervaringen en zoals alle ervaringen genereren ze expansie en meer helderheid in ieder van jullie over wat je verlangt, waar je de voorkeur aan geeft en naarmate je ervoor kiest je te richten op wat je wilt en steeds minder aandacht te geven aan wat je niet wilt, verander je de wereld.

Het is echt zo simpel. Jullie creëeren je eigen realiteit, door je te concentreren op dat wat je wilt zien, aanraken, proeven, voelen en ervaren. Door na te denken over de dingen die je mooi vindt, door ze te waarderen, door je erop te concentreren, door je tijd grotendeels in een staat van ontspanning en vreugde door te brengen, genereer je steeds meer ervaringen en manifestaties die zo aanvoelen.

Jullie beginnen je naar de geascendeerde staten van zijn te bewegen. Deze staten zijn staten van diepe innerlijke harmonie. Staten waarin je zo ontspannen en vredig bent dat je niet zo zelfbewust bent. De ervaringen die je opdoet, voelen niet als commentaar op ‘jij’ en hierin ben je diep bevrijd.

Goddelijke mensen, ook al is jullie persoonlijkheid zelf zo uniek en bepaalt veel van waar jullie interesses liggen, welke ervaringen jullie genieten en waar jullie naar toe worden getrokken en waarmee jullie resoneren, jullie persoonlijkheid zelf is niet belangrijk. Het is niet wie je werkelijk bent. Het is een gekozen kledingkast, een expressiesjabloon dat je voor deze belichaming hebt gekozen.

Omdat je je steeds vaker goed voelt en de dingen doet die je graag doet. Je wordt veel vrijer en ontspannen in relatie tot dit idee dat je hebt om JOU te zijn.

In het verleden hebben mensen veel nagedacht over wie ze zijn en hebben ze veel moeite gestoken in het vormgeven van hun presentatie in de wereld, om de lofbetuigingen te verdienen die ze verlangden, of om de validatie en acceptatie van anderen te krijgen.

Nu? Minder.

En dit is zeker bevrijdend en stelt je ook in staat om op een veel diepere en uitgebreide manier in je relatie te duiken met wie je werkelijk bent.

Jullie zijn gewoon meer open en levend. En staan toe.

En dat alles is zo gunstig voor jullie.

Het is geweldig om echt te gaan leven, te begrijpen, of gewoon te weten en te handelen vanuit het besef dat je jezelf niet hoeft te verbeteren of te verbeteren, of ervoor te zorgen dat anderen je aardig vinden om het leven te creëren dat je wilt leiden.

Wie je bent, is van nature mooi. Wenselijk. Gewaardeerd. Door degenen die resoneren met en zich zorgen maken over soortgelijke dingen. En dat is echt genoeg, vrienden. Het kan overvloedig zijn om op deze manier te leven. Om degenen die van nature in een bewuste verbinding met jou worden getrokken, de mensen te laten zijn met wie je deelt en waarmee je co-creëert. Het kan zo bevrijdend en leuk zijn om je te concentreren op wie je bent, zonder er al te veel over na te denken.

In plaats daarvan concentreer je je op wie je bent, door te voelen waartoe je je geroepen voelt, door te weten waar je van houdt. Door jouw leven zoveel mogelijk in te richten rond de ervaringen die je leuk vindt en wilt hebben, door ervoor te kiezen jouw tijd en aandacht te besteden op manieren die voor jou bevredigend en natuurlijk zijn.

Als je dit doet, zullen je keuzes je in een staat van zijn en in situaties brengen waarin je jezelf kunt vervullen. Jouw leven zal dan het beste in jou naar boven halen en je zult de gaven van jouw aanwezigheid en de vreugde van het leven delen met degenen die jou heel natuurlijk en oprecht liefhebben en waarderen.

Er is nooit enige noodzaak om iemand te overtuigen of ernaar te streven te ontvangen wat je wilt en nodig hebt. Het stroomt allemaal al naar je toe. Het is jouw taak om het jezelf eenvoudig toe te staan, zoals je van nature bent, innerlijk op één lijn te staan, en een gevoel van vrede en harmonie te voelen. En met plezier en waardering de voortreffelijke schoonheid van het leven in zich opnemen.

Die keuzes zullen je dragen. In deze manieren van zijn zul je gedijen.

We merken steeds vaker dat jullie vrij zijn van de bagage uit het verleden die jullie hebben afgeleid van deze innerlijke rijkdommen en de glorie van het zijn van jullie ware zelf.

Wij vieren met jullie deze enorme transformaties en prestaties die jullie naar vrede, harmonie, vreugde en een afgestemde en liefdevolle aanwezigheid leiden.

Er gebeuren prachtige dingen in zovelen van jullie. Concentreer jullie op dit prachtige bewustzijn en laat de dingen die jullie ervan zouden afleiden, eenvoudig zijn zoals ze zijn.

Al het leven beweegt zich naar een hogere expressie als het kan.

En dat is alles wat jullie moeten weten om jullie eigen vreugde te volgen, naar een steeds groter wordende heelheid en goddelijke belichaming!

Voel de vreugde hiervan in jezelf. Voel het innerlijke weten dat alles goed is en dat jouw ascensie zich prachtig ontvouwt en ontstaat!

We houden erg veel van jullie.

Wij zijn compleet.

IK BEN Aartsengel Michael met Ailia, Ashira, de Galactische Draken en de Raad van Stralend Licht.

Kanaal: Ailia Mira

Vertaling: wakkeremensen.org