Loslaten met hogere bewustzijn / Door Aartsengel Zadkiël

18 Januari 2021

LOSLATEN MET HOGERE BEWUSTZIJN
DOOR AARTSENGEL  ZADKIËL

Gegroet, geliefden,

WIJ ZIJN Aartsengelen Zadkiel en Amethyst, en wij groeten u met LIEFDE.

Vandaag willen wij het loslaten met Hoger Bewustzijn bespreken.

HOGERE trillingsenergie blijft jullie planeet baden. Deze Energie nodigt jullie uit om het te integreren in jullie eigen Energieveld om je persoonlijke Frequentie te verhogen. Dit kan jullie helpen bij het ascenderen naar HOGERE Dimensies.

Terwijl jullie de HOGE Dimensionale Energie integreren in jullie eigen Energieveld, zullen jullie Bewustzijn en Bewustwording zich waarschijnlijk uitbreiden. Jullie zijn in staat om de dingen te bekijken vanuit een Hoger Perspectief, en jullie kunnen een uitgebreide visie hebben op jullie Spirituele pad.

Jullie begrijpen situaties vanuit een punt van HOGER Bewustzijn.

Als dit gebeurt, kunnen jullie je bewust worden van dingen die niet langer een Energetisch Geschikt voor jullie zijn. Jullie Energie is uitgebreid, en dit kan invloed hebben op hoe jullie andere aspecten van jullie leven zien.

Dit kan variëren van het soort boeken dat je wilt lezen tot activiteiten en patronen van denken en zijn. Dit komt omdat elk voorgaand item of activiteit een andere vibratie met zich meebrengt dan de vibratie waarnaar je bent gegroeid.

Je leeft NU in een staat van Hoger Bewustzijn.

Naarmate jullie Bewustzijn zich uitbreidt, kan jouw innerlijke Begeleiding je ertoe aanzetten om sommige dingen en patronen los te laten die NIET langer een Energetische Geschiktheid voor jou zijn. Wanneer dit gebeurt, kun je het proces benaderen vanuit een Staat van Hoger Bewustzijn.

Je bent in staat om te bepalen of iets aanvoelt alsof het nog steeds goed bij je past. Er is geen gevoel van oordeelsvorming in dit proces wanneer je met Hoger Bewustzijn opereert.

Jullie weten waar je staat op jouw spirituele pad en hoe je jouw leven wilt leiden. Dit stelt je in staat om elke situatie te evalueren met een gevoel van Vrede en het weten dat je gewoon bepaalt wat goed bij je past op jouw huidige punt op jouw pad.

Een van de eerste delen van dit proces begint met het erkennen van het feit dat je naar een Hogere Staat van Bewustzijn bent verhuisd.

Met dit Bewustzijn, kan je beginnen te kijken naar situaties met een NIEUW begrip. Wat voorheen zo goed leek te passen en een eenvoudige beslissing voelt misschien niet meer goed voor je.

Een boek of activiteit kan niet langer jouw interesse wekken. Je kunt je afvragen hoe iets wat je vroeger zo dierbaar was NU zo anders kan voelen.

Als dit zich voordoet, kan het een bevestiging zijn dat je naar een Hoger niveau bent gegaan.

Dit besef stelt je in staat om te bepalen wat goed bij je past op het huidige punt op jouw spirituele pad en wat je verder met je mee wilt dragen.

Dit proces stelt u in staat om een overzicht te krijgen of verder te gaan met wat er op dit moment op uw pad is. Dit kan items, activiteiten en manieren van denken omvatten. Een zorgvuldige beoordeling ervan kan u helpen om verder te gaan.

Als u begint om te leven vanuit een staat van Hoger Bewustzijn, kan het proces van evalueren en loslaten verschuiven van fysieke items naar patronen van denken, begrijpen en manieren van ZIJN.

Dit is vooral belangrijk omdat dit de kwaliteiten zijn die jullie met je meedragen naar de HOGERE Dimensies. Op dat niveau gaat het niet zozeer om fysieke items als wel om jullie Persoonlijke Kwaliteiten en manieren van ZIJN.

Wanneer je nadenkt over wat je wilt loslaten, kunnen oude patronen zoals het vasthouden aan boosheid en wrok of het beoordelen van situaties in je Bewustzijn komen.

Dit zijn normale emoties die zich van tijd tot tijd voordoen. Het probleem doet zich voor als je ze vasthoudt. Als dat gebeurt, kan er een Energetisch Blok ontstaan dat jouw frequentie zo gemakkelijk mogelijk laat stijgen als de Blokkade er niet was.

Omdat je patronen vindt die niet langer Energetische Passend zijn op jouw huidige pad, kun je ze met LIEFDE loslaten wanneer je dit proces met HOGER Bewustzijn uitvoert.

Elk patroon, of manier van ZIJN, diende een belangrijke rol voor je op een eerder tijdstip. Misschien wil je nadenken over elke situatie en wat je ervan geleerd hebt. Dan kun je dankbaarheid uitdrukken en het loslaten met Liefde.

Jullie kunnen nadenken over je huidige pad en de kwaliteiten die je wilt koesteren en uitdrukken als jullie verder gaan. Het blijven in een staat van Hoger Bewustzijn zal bijzonder behulpzaam zijn bij het uitvoeren van dit proces.

Hoe meer jullie in een staat van Hoger Bewustzijn blijven, hoe meer Automatisch het zal zijn. Als jullie je intentie om in deze staat te blijven, stellen, zullen jullie op een natuurlijke manier groeien naar HOGERE Niveaus.

Geliefden, we zijn blij dat jullie je pad herzien en met Hoger Bewustzijn loslaten.

Weet dat jullie zeer geliefd zijn.

Wij zijn ARCHANGEL ZADKIEL en AMETHYST…

…en WIJ omringen JULLIE met LIEFDE.

En zo is het.

Gekanaliseerd door Linda M. Robinson

Bron

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien