Aartsengel Zadkiël: “Volledig aanwezig zijn”/ Linda Robinson

Boodschap van Aartsengel Zadkiël:
“Volledig aanwezig zijn”
via Linda Robinson / augustus 2018
 Groeten, geliefden,
WIJ ZIJN Aartsengelen Zadkiël en Lady Amethyst, en wij begroeten jullie met liefde. Vandaag willen we bespreken terwijl wij volledig aanwezig zijn.
De binnenkomende energie beweegt snel naar een hogere frequentie. Het roept jullie op om het te absorberen en te integreren in je Wezen. Het roept jullie naar een hoger bewustzijn.
Terwijl deze nieuwe energie jullie veld betreedt, krijgen jullie de kans om nieuwe inzichten te leren voor jullie vooruitgang. Ze zijn heel subtiel en vereisen jullie volledige aandacht om er de volledige voordelen van te verkrijgen.
Als een multidimensionaal Wezen van Licht is jullie energieveld vloeibaar. Het is geen vastgesteld punt van tijd, maar een voortdurend veranderend en evoluerend veld. Het is ontworpen voor progressie en gaat terug naar de tijd dat jullie subtiele energie waren en nog geen vaste materie waren.
Als zodanig, hoe meer jullie open blijven staan voor nieuwe inzichten, hoe sneller jullie vorderingen maken op je ascensie pad.
Een manier om dit te doen is door volledig aanwezig te zijn.

Volledig aanwezig zijn betekent focussen op de taak die ophanden is. Het concentreert zich niet op wat je gisteren hebt gedaan of wat er morgen zal plaatsvinden. Het richt zich op het huidige moment.

Dit betekent niet dat jullie zich niet bewust zijn van wat er gebeurt. Het betekent dat jullie je bewustzijn hebben uitgebreid om tegelijkertijd het verleden, het heden en de toekomst te omvatten. Jullie hebben het vermogen gekregen om je bewustzijn uit te breiden en te contracteren als dat nodig is. Jullie zijn je ervan bewust dat lineaire tijd een driedimensionaal concept is, en dit bevrijdt jullie om je te concentreren op het huidige moment. Jullie zijn een lichtpunt in de grote kosmos en gebeurtenissen zijn punten van energie in dit proces.
Dit besef stelt jullie in staat je te focussen op het punt van energie dat momenteel plaatsvindt.
Wanneer jullie volledig aanwezig zijn in het moment, kunnen jullie de subtiele inzichten uit het universum ontvangen. Deze aanwijzingen kunnen komen in de vorm van een gedachte die als een zacht briesje voorbij gaat. Wanneer ze jullie bewustzijn binnentreden, lijken ze misschien een curiositeit of een ondervraging over waar dat vandaan komt of wat het betekent.
Wanneer jullie gefocust zijn op het huidige moment, blijven deze inzichten in je bewustzijn en zijn er om jullie te begeleiden op het moment dat je ze nodig hebt.
Het is alsof jullie energieveld altijd openstaat om deze inzichten te ontvangen, en het past zich aan om erover na te denken en ze geschikt te maken. Dit stelt jullie in staat om vooruit te gaan omdat je openstaat om de inkomende energie te ontvangen.
Om open te blijven, is belangrijk om bereid te zijn om de nieuwe inzichten te ontvangen. Als jullie gehecht zijn aan een vooropgezet idee van hoe de dingen zouden moeten zijn, zal het moeilijker zijn om de inzichten te herkennen als ze zich voordoen. Wanneer je echter niet gehecht bent aan een bepaald concept, kun je stromen met het nieuwe bewustzijn zoals het zich voordoet. Dit stelt je in staat om met gemak en gratie vooruitgang te boeken. Het nieuwe bewustzijn komt je energieveld binnen, en omdat het vloeibaar en stromend is, wordt het op passende wijze geassimileerd.

Dit betekent niet dat je automatisch elk nieuw inzicht accepteert. Het betekent wel dat je je ervan bewust bent. Als je niet zeker weet wat het voor je betekent, kun je het in een vasthoudpatroon plaatsen voor verdere reflectie.

Naast het feit dat jullie openstaan voor het ontvangen van nieuwe inzichten, kunnen jullie dit proces verbeteren door je te richten op wat er op dit moment gebeurt. Wees volledig gefocust op wat je doet. Het betekent niet zozeer multitasking dat je geen idee hebt van wat er om je heen gebeurt. Het betekent dat je gericht bent op de taak die ophanden is, en dit stelt je in staat binnenkomende inzichten te ontvangen.
Als je merkt dat je aandacht afdwaalt van wat er aan de hand is, kun je eenvoudig pauzeren, een paar keer diep in en uit ademen en je focus terugbrengen naar het huidige moment.
Hoe meer je dit oefent, hoe meer automatisch het zal worden. Je zult je ontspannen naar volledige aanwezigheid, en je zult één zijn met Al Dat Is.
Geliefden, we zijn blij dat jullie volledig aanwezig zijn in het moment. Wij zijn met jullie als jullie inzichten voor het hoogste goed ontvangen.
Weet dat jullie erg geliefd zijn.
WIJ ZIJN Aartsengelen Zadkiël en Lady Amethyst
… en wij omringen jullie met liefde.
En zo is het.
Copyright © 2018 Linda M. Robinson, PersonalPathwaysOfLight.com. All Rights Reserved. Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship, including my name and website, is given. Linda M. Robinson, www.PersonalPathwaysOfLight.com.
This information may be published in journals, magazines or public print only with written permission. Email: Linda@PersonalPathwaysOfLight.com.
Vertaling: Martien
Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien