Boodschap van Aartsengel Zadkiël & Lady Amethist

 

Boodschap van Aartsengel Zadkiël & Lady Amethist

Gechanneld door: Linda Robinson – Juni 2023

AFSTEMMING OP DE HOGERE RIJKEN

Gegroet Geliefden,

WIJ ZIJN Aartsengelen Amethist en Zadkiël, en wij begroeten jullie met Liefde. Vandaag willen we het hebben over afstemming op de Hogere Rijken.

Hogere frequentie-energie bereikt jullie aarde en baadt haar in prachtig Licht. Het nodigt jullie uit om je af te stemmen op de Hogere Rijken.

Dit Licht is beschikbaar voor iedereen die hoger op de ascentiespiraal wil komen. Het kan je helpen je frequentie te verhogen en naar een hoger bewustzijnsniveau te stijgen.

Wanneer dit gebeurt, ga je niet alleen persoonlijk vooruit, maar ben je ook in staat dienstbaar te zijn aan het hoogste goed.

Als je frequentie stijgt, kun je gemakkelijker communiceren met de Hogere Rijken. De Hogere Wezens verlagen gewoonlijk hun trilling om met jullie te communiceren, maar dat kan slechts tot op zekere hoogte. Het is jouw taak je trilling te verhogen om hen tegemoet te komen. Hoe hoger je je frequentie verhoogt, hoe gemakkelijker je met hen kunt communiceren door een niveau te bereiken dat voor jullie beiden comfortabel is.

Je bent al bekend met vele manieren om je trilling te verhogen. Deze omvatten praktijken zoals positieve gedachten denken, lezen of luisteren naar opbeurend materiaal, mediteren, en doen wat je hart doet zingen. Deze praktijken bereiden je voor op een nog grotere afstemming op de Hogere Rijken.

Een andere manier om je afstemming op de Hogere Wezens te vergroten is hen te vragen met je samen te werken. Als er een bepaalde Aartsengel of Opgestegen Meester is waarmee je resoneert, kun je je op dat Wezen afstemmen door de naam van dat Wezen te noemen en je het Wezen voor te stellen. Stem je dan af op de energie van dat Wezen.

Elk Wezen heeft een speciale energetische handtekening die gebaseerd is op het werk en de speciale kwaliteiten die het draagt. Elk heeft een zeer hoge vibratie. Als je je afstemt op de energie van dat wezen, stijgt je eigen vibratie.

Als je je blijft afstemmen op de energie van het Hogere Wezen, raakt je eigen energieveld verzadigd met de speciale kwaliteiten van dat Wezen. Je kunt Liefde, kracht, helderheid of andere kwaliteiten voelen. Hoe langer je je afstemt op de energie van het Hogere Wezen, hoe meer je eigen energieveld de speciale kwaliteiten zal bevatten.

Je kunt je één voelen met dit Hoger Wezen. Terwijl dit gebeurt, ontwikkel je een werkend partnerschap. Je kunt een beroep doen op het Hoger Wezen voor inzichten en aanmoediging.

Je kunt ook een uitbreiding van je bewustzijn ervaren. Je kunt situaties vanuit een hoger perspectief bekijken. Hierdoor kun je nog meer van de bijzondere kwaliteiten van dit Hoger Wezen in je opnemen. Als gevolg daarvan kun je merken dat je meer Licht en meer universele Liefde draagt. Je verlangt naar het hoogste goed voor iedereen.

Je begint deze hogere trilling te dragen, waar je ook bent, en iedereen om je heen heeft er baat bij. Je verspreidt je Licht door gewoon door te gaan met je dagelijkse leven. Uw Licht straalt van u uit en is er voor allen die het willen ontvangen. Je bent een Licht voor het hoogste goed. Je bent een brug tussen de Hogere Rijken en de Derde Dimensie.

Je kunt je verbinding met de Hogere Rijken sterk houden door je er dagelijks op af te stemmen. Tijd doorbrengen door je te concentreren op je gekozen Hoger Wezen houdt je vibratie op een hogere frequentie. Dit is een voortdurend proces. Hoe meer je je afstemt op de Hogere Rijken, hoe hoger je zult stijgen op de spiraal van ascensie. Het wordt een voortdurende stroom van hoger bewustzijn en communicatie. Het zal deel uitmaken van wie je bent als Lichtwezen.

Door van deze afstemming een belangrijk deel van je pad te maken, kun je nog meer universele dienst bewijzen voor het hoogste goed.

Geliefden, we zijn blij dat jullie je afstemmen op de Hogere Rijken voor het hoogste goed. We zijn er altijd om met jullie samen te werken.

Weet dat jullie zeer geliefd zijn.

WIJ ZIJN Aartsengelen Amethist en Zadkiël,

…en we omringen jullie met Liefde.

En zo is het.

Copyright © 2023 Linda M. Robinson, PersonalPathwaysOfLight.com. Alle rechten voorbehouden. Plaatsing op websites is toegestaan zolang de informatie niet wordt gewijzigd, in delen wordt gepubliceerd of er tekst aan wordt toegevoegd, en krediet van auteurschap, inclusief mijn naam en website, wordt weergegeven. Linda M. Robinson, www.PersonalPathwaysOfLight.com. Deze informatie mag alleen met schriftelijke toestemming worden gepubliceerd in tijdschriften, magazines of publieke druk. E-mail: Linda@PersonalPathwaysOfLight.com.

Vertaling: wakkeremensen.org