Boodschap Van Aartsengel Zadkiel: HET OMARMEN VAN DE GODDELIJKE VROUWELIJKE HARTENERGIE / Doorgegeven via linda robinson

Boodschap Van Aartsengel Zadkiel:

HET OMARMEN VAN DE GODDELIJKE VROUWELIJKE HARTENERGIE

Doorgegeven via linda robinson – 1 Augustus 2022

Gegroet Geliefden,

WIJ ZIJN Aartsengelen Amethist en Zadkiel, en wij omringen jullie met Liefde. Vandaag willen we het hebben over het omarmen van de Goddelijk Vrouwelijke hartenergie.

Het omarmen van de Goddelijke Vrouwelijke hartenergie is een integraal onderdeel van het ascensieproces. Het stelt je in staat om toegang te krijgen tot de hoogste deeltjes van het Goddelijke Schepperslicht en deze te integreren.

Omdat de energie van het Licht op dit niveau zich zeer snel manifesteert, kan het alleen worden betreden door degenen met een zuivere intentie en Liefde voor allen. Deze energie is zeer zuiver en kan alleen gebruikt worden voor het hoogste goed.

In deze tijden van versnelde hogere frequentie-energie is het vooral belangrijk om je te concentreren op de hartenergie.

Het hebben van een balans tussen het Goddelijk Vrouwelijke en het Goddelijk Mannelijke kan helpen in dit proces. Het combineert het hart en de geest, zodat ze samenwerken voor het hoogste goed. Dit proces is belangrijk voor iedereen, aangezien ieder mens beide aspecten in zijn Wezen draagt.

Een belangrijk onderdeel van de Goddelijk Vrouwelijke hartenergie is Liefde. Deze Liefde is een frequentie en ontstaat op een universeel niveau. Het omvat Liefde voor het Zelf, voor anderen, en voor de hele Schepping.

De Goddelijke Vrouwelijke hartenergie combineert zachtheid met kracht. De zachtheid en zoetheid zou je kunnen vergelijken met prachtige bloemen die een zachtheid voortbrengen. De kracht is als een boom die wiegt in de wind. Ook al beweegt hij in verschillende richtingen, hij is sterk en constant.

De Goddelijke Vrouwelijke hartenergie is zacht en teder, maar tegelijkertijd sterk. Het weet wat op dat moment nodig is. Het kan kracht tonen op een liefdevolle manier zonder toe te geven aan energie met een lagere frequentie.

Het weet hoe het de hogere frequenties moet toepassen voor het grootste goed.

Je kunt de Goddelijke Vrouwelijke hartenergie vollediger omarmen door dit eerst als je intentie in te stellen. Je energie zal zich afstemmen op deze frequentie als je je erop concentreert.

Misschien wil je elke dag wat speciale tijd uittrekken om je op deze energie af te stemmen.

Je kunt beginnen door je aandacht op je hartcentrum te richten. Voel de prachtige energie van het Goddelijk Vrouwelijke. Het is een kalm en vredig gevoel van Liefde. Als je je erop concentreert, laat het dan elke cel en elk deel van je Wezen doordrenken. Besteed zoveel tijd als je wilt aan dit deel van het proces, zodat je kunt voelen hoe het je energieveld transformeert.

Terwijl je deze prachtige hartenergie en haar transformerende kwaliteiten voelt, wil je misschien nadenken over wat het Goddelijk Vrouwelijke voor jou betekent. Bedenk hoe het zich in je eigen leven manifesteert. Het kan liefdevol zijn, meelevend, zorgzaam, verzorgend, vredig, bemoedigend, en vele andere aspecten.

Nadat je hebt vastgesteld hoe het zich in je leven manifesteert, denk je na over de eigenschappen en manieren waarop je deze eigenschappen zou willen vergroten. Als je je erop concentreert, zet je je intentie om ze een nog groter deel te laten uitmaken van wie je bent.

Dit omvat vriendelijk en liefdevol zijn voor jezelf en voor anderen. Wanneer je eerst vriendelijk en liefdevol voor jezelf bent, ben je beter in staat dit uit te drukken naar anderen.

Hoe meer je je richt op de Goddelijke Vrouwelijke hartenergie, hoe sterker die zal worden.

Je zult een uitdrukking zijn van het Goddelijk Vrouwelijke.

Je zult deze prachtige energie uitstralen naar degenen om je heen, en ook naar buiten in de multidimensies.

Geliefden, wij zijn blij dat jullie de Goddelijke Vrouwelijke hartenergie omarmen voor het hoogste goed van allen.

Weet dat jullie zeer geliefd zijn.

 WIJ ZIJN Aartsengelen Amethist en Zadkiel,

…en wij omringen jullie met Liefde.

En zo is het.

 Copyright © 2022 Linda M. Robinson, PersonalPathwaysOfLight.com. Alle rechten voorbehouden. Plaatsing op websites is toegestaan, zolang de informatie niet wordt gewijzigd, geciteerd of eraan wordt oegevoegd, en vermelding van auteurschap, inclusief mijn naam en website, wordt gegeven.  Linda M. Robinson, www.PersonalPathwaysOfLight.com. Deze informatie mag alleen met schriftelijke toestemming worden gepubliceerd in tijdschriften, magazines of in drukwerk.  E-mail:  Linda@PersonalPathwaysOfLight.com.

Vertaling: wakkeremensen.org