BOODSCHAP VAN AARTSENGEL ZADKIËL: GEFOCUST BLIJVEN

BOODSCHAP VAN AARTSENGEL ZADKIËL:

GEFOCUST BLIJVEN

Gechanneld door: Linda Robinson – 1 Juni 2022

Gegroet, Geliefden,

WIJ ZIJN Aartsengelen Zadkiel en Amethist, en wij groeten jullie met Liefde. Vandaag willen we het hebben over gefocust blijven.

Heel Veel hogere frequentie energie blijft jullie planeet bereiken. Als deze energie in wisselwerking staat met jullie eigen energieveld, zal het bestaande patroon waarschijnlijk herschikt worden terwijl jullie de hogere frequenties opnemen en de lagere loslaten.

 Geconcentreerd blijven kan je in dit proces helpen.

 Het stelt je in staat vooruit te gaan in de door jou gewenste richting, en je wordt minder snel afgeleid door andere dingen die om je aandacht strijden. Als je je concentreert op wat je wilt, zullen andere situaties eerder naar de achtergrond verdwijnen. Je weet wat bijdraagt aan je pad en wat niet. Je onderscheidingsvermogen wordt fijner afgesteld.

 Je hebt een innerlijk weten op zowel het niveau van het verstand als het hart over wat goed voor je is.

Dit kan leiden tot een gevoel van innerlijke vrede omdat je gecentreerd bent op je eigen pad en je eigen Zijn.

Een belangrijk onderdeel van gefocust blijven is het stellen van duidelijke intenties. Dit komt voort uit weten wat goed voor je is.

Het betekent dat je weet wat op dit moment in je leven belangrijk voor je is en hoe je jouw energie op die dingen wilt richten.

Bijvoorbeeld, vooruitgang boeken op jouw spirituele pad kan belangrijk voor je zijn. Als je je op dit verlangen concentreert, kun je de intentie uitspreken om meer tijd te besteden aan je spirituele oefeningen die betekenisvol voor je zijn. Als je je op deze intentie richt, zul je waarschijnlijk worden aangetrokken tot de manieren om dit te bereiken die met je resoneren. Dit kan leiden tot de wens om je agenda daarop af te stemmen.

Terwijl je jezelf voorstelt dat je deelneemt aan de door jou gekozen praktijken, kun je je afstemmen op hoe je je zult voelen als je dit doet. Je richt je op het op één lijn brengen van de energie, zodat je verder kunt gaan met je intentie.

De energie van gefocust blijven kan je ook bewust maken van extra manieren om je intentie uit te voeren. Dit kan komen in de vorm van iets wat je ziet of hoort, of je kunt worden aangespoord door je innerlijke leiding. Dan kun je je afstemmen op je hartcentrum om te zien of je resoneert met de nieuwe mogelijkheden en op je verstand om te bepalen of ze praktisch zijn. Je focus heeft zowel de gevoelsmatige als de mentale aspecten omvat.

Hoe meer je oefent om gefocust te blijven, hoe sterker het zal worden.

Het is belangrijk dat je volledig aanwezig bent bij wat je aan het doen bent. Als je merkt dat je aandacht afdwaalt van je huidige activiteit, breng je focus dan voorzichtig terug naar wat je aan het doen bent. Dit kan zo vaak als nodig herhaald worden. Je hoeft hier geen stress bij te voelen. Het is gewoon je aandacht terugbrengen naar wat je aan het doen bent.

Pauzeren om je te concentreren op je ademhaling kan ook helpen om gefocust te blijven. Als je je adem zachtjes in en uit voelt stromen, breng je je energie weer op één lijn met het huidige moment. Door dit een paar keer per dag te doen, blijf je gefocust en in de stroom.

Op deze manier kan het terugkeren naar een gefocuste staat een natuurlijk onderdeel van je routine worden.

Je kunt merken dat je op een vredige manier van het ene moment naar het andere stroomt, terwijl je gefocust blijft op je huidige activiteit en intentie.

Je bent in harmonie met je authentieke Zelf en wat op dit moment goed voor je is, en je Licht moedigt anderen aan op hun reis.

Geliefden, we zijn blij dat jullie gefocust blijven terwijl jullie verder gaan op je pad.

Weet dat jullie zeer geliefd zijn.

WIJ ZIJN Aartsengelen Zadkiel en Amethist,

…en wij omringen jullie met Liefde.

En zo is het.

 Copyright © 2022 Linda M. Robinson, PersonalPathwaysOfLight.com. Alle rechten voorbehouden. Plaatsing op websites is toegestaan, zolang de informatie niet wordt gewijzigd, gecomprimeerd of aangevuld, en vermelding van auteurschap, inclusief mijn naam en website, wordt gegeven.  Linda M. Robinson, https://personalpathwaysoflight.com/. Deze informatie mag alleen met schriftelijke toestemming worden gepubliceerd in tijdschriften, magazines of in drukwerk.  E-mail:  Linda@PersonalPathwaysOfLight.com.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org