BOODSCHAP VAN AARTSENGEL ZADKIËL: AFSTEMMING OP HOGER BEWUSTZIJN / door: Linda Robinson

BOODSCHAP VAN AARTSENGEL ZADKIËL ~ OKTOBER 2021

DOORGEGEVEN VIA LINDA ROBINSON

AFSTEMMING OP HOGER BEWUSTZIJN

Gegroet, Geliefden,

WIJ ZIJN Aartsengelen Zadkiël en Amethist, en wij groeten u met Liefde. Vandaag willen we het hebben over het afstemmen op hoger bewustzijn.

Jullie maken grote vooruitgang op jullie ascensie pad. Jullie assimileren de binnenkomende energie en gaan naar hogere niveaus.

Afstemming op hoger bewustzijn kan jullie helpen in dit proces.

Wanneer je in een staat van hoger bewustzijn bent, heb je je bewustzijn uitgebreid naar een universeel niveau. Je kijkt verder dan jezelf en je directe omgeving om gezichtspunten van een hoger niveau te overwegen. Je zou het kunnen vergelijken met het kijken door een telescoop om een breder beeld van een situatie te krijgen.

Dit stelt je in staat nieuwe perspectieven te overwegen die je kunnen helpen op je spirituele pad.

Er zijn vele aspecten aan dit proces, en we willen er graag een paar uitlichten.

Een zeer belangrijk aspect van afstemming op het hoger bewustzijn is je te focussen op de Bron, de Schepper. Wanneer je dit doet, verschuif je automatisch je perspectief naar een hoger niveau en frequentie. Je kunt situaties bekijken vanuit een niveau waar je een breder beeld ziet. Op dit niveau kun je zien dat er veel verschillende Wezens zijn met veel verschillende behoeften om rekening mee te houden.

Je wordt je bewust van alle Wezens en ook van de dieren-, mineralen- en het plantenrijk.

Wanneer je een situatie vanuit dit perspectief bekijkt, ben je in staat te zien hoe een handeling elk niveau en aspect van de Schepping kan beïnvloeden. Je beseft dat elke actie belangrijk is en zorgvuldig overwogen moet worden. Je stemt je af op hoger bewustzijn.

Focussen op de Bron, de Schepper, wordt jouw centreer punt.

Een belangrijk aspect van dit perspectief is het hoogste goed. Dit houdt in dat je het hoogste en beste wilt voor alle betrokkenen.

Focussen op de Bron, de Schepper, helpt je om je te herinneren en je te verbinden met je punt van oorsprong. Je beseft ook dat de hele Schepping uit dezelfde grote Bron is voortgekomen.

Dit brengt je tot het besef dat je een gemeenschappelijk punt van oorsprong hebt met de hele Schepping.

Dit besef leidt ertoe dat je je gaat afstemmen op het hogere bewustzijn.

Wanneer je je focust op de Bron, de Schepper, ontwikkel je een verlangen naar het hoogste goed. Je wilt dat alle Wezens en alle aspecten van de Schepping gedijen.

Jouw focus houden op het afstemmen van je individuele wil op de Goddelijke Wil helpt in dit proces. Jouw focus is geconcentreerd op één enkel punt van bewustzijn. Dit geeft een groot gevoel van vrijheid, want wanneer je je bewustzijnspunt hebt gefixeerd op de Goddelijke Wil, draaien alle acties en beslissingen daaromheen. Dit is jouw gids voor alle gedachten en handelingen.

Dit leidt tot een ander belangrijk aspect van afstemming op het hoger bewustzijn, namelijk het werken met de Hogere Wezens.

Wanneer je je afstemt op het hoger bewustzijn en vraagt om het hoogste goed, zijn de Hogere Wezens van Licht in staat om met je samen te werken. Je stemt je vrije wil af op de Goddelijke Wil. Dit nodigt de Hogere Wezens uit. Je begint met de Hogere Wezens samen te werken op een bewuste, coöperatieve, co-creatieve manier.

Terwijl dit gebeurt, zie je het grotere geheel. Je realiseert je dat je deel uitmaakt van iets dat veel groter is dan jezelf.

Jouw vibratie stijgt naar een hoger niveau omdat je het hoogste en het beste wilt voor alle Wezens en de hele Schepping.

Een belangrijke stap in dit proces is om je elke dag op dit besef te focussen. Misschien wil je wat tijd vrijmaken om je naar binnen te keren, naar je hartcentrum en je Goddelijke Vonk. Dit is je verbinding met de Bron, de Schepper.

Als je je concentreert op je Goddelijke Vonk en Bron, de Schepper, kun je een gevoel van Goddelijke Liefde en verbinding voelen. Dit tilt je naar een staat van hoger bewustzijn. Je wilt het hoogste en het beste voor alle betrokkenen.

Hoe meer je je concentreert op deze verbinding, hoe sterker ze zal zijn.

Het wordt een deel van jouw realisatie van wie je bent als een Goddelijk Wezen van Licht. Je beseft dat je een grote rol te spelen hebt in het Goddelijke plan van Creatie omdat je afgestemd bent op hoger bewustzijn.

Je stijgt op natuurlijke en zachte wijze naar hogere niveaus op je ascensie-pad, en je speelt een rol in het hoogste goed.

Geliefden, wij zijn blij dat jullie je afstemmen op het hogere bewustzijn en je richten op het hoogste goed.

Weet dat jullie zeer geliefd zijn.

WIJ ZIJN Aartsengelen Zadkiël en Amethist,

…en wij omringen jullie met Liefde.

En zo is het.

Kanaal: Linda Robinson

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org