Aartsengel Zadkiel: Innerlijk Centrum van Vrede / Gechanneld door: Linda M. Robinson

Aartsengel Zadkiel: Innerlijk Centrum van Vrede

Gechanneld door: Linda M. Robinson / Augustus 2021

Gegroet Geliefden,

WIJ ZIJN Aartsengelen Zadkiel en Amethist, en wij groeten jullie met Liefde. Vandaag willen we het hebben over jullie innerlijke centrum van vrede.

Jullie innerlijke centrum van vrede bevindt zich in de kern van jullie Wezen en is er om jullie te helpen op je spirituele pad.

In deze belangrijke tijd van ascensie blijft de hogere frequentie-energie jullie de gelegenheid bieden om naar hogere dimensies te stijgen.

Jullie innerlijke centrum van vrede is er als een plaats van rust en vernieuwing in deze tijden van verandering. Het zorgt voor een evenwicht tussen de innerlijke en de uiterlijke wereld. Het dient als een oase en plaats voor jullie om je te verbinden met je kern als spiritueel Wezen.

Je richten op je innerlijke centrum van vrede kan op vele niveaus voordelen bieden.

Je lichaam kan zich ontspannen als je je concentreert op je ademhaling, en je komt in een staat van stilte. Je geest ontspant als je ademhaling rustig is, en je wordt nog kalmer. Dit stelt je in staat om je aandacht te laten rusten op jouw prachtige Goddelijke Vonk in je hartcentrum. Je ontspant je in je verbinding met Al Dat Is.

Terwijl je je verbinding voelt met Al Dat Is, kun je ontspannen en dankbaarheid uiten voor deze tijd van rust en Eenheid.

Dit is jouw natuurlijke staat van Zijn.

Hoe meer je ontspant in deze oase, hoe meer het gevoel van vrede toeneemt.

Dit stelt je in staat om na te denken over wie je bent als een Wezen van Licht.

Je beseft dat je deel uitmaakt van het grote plan van de Schepping.

Je hebt een unieke rol te spelen tijdens deze incarnatie. Als je je afstemt op je innerlijke centrum van vrede, kun je je verbinden met je innerlijke leiding en weten wat waar is voor jou.

Naast jullie unieke rol, hebben jullie ook een grote rol als een Wezen van Licht.

Wanneer jullie je vibratie op een hoge frequentie houden, stralen jullie dit prachtige Licht uit overal waar jullie gaan. Het raakt iedereen en alles aan. Het straalt ook uit in de ethers naar de multidimensies. Het toevoegen van de intentie van het hoogste goed verheft jullie vibratie naar een nog hoger niveau en stelt jullie in staat om nog grotere frequenties van Licht te dragen. Het uitstralen van Licht met een hogere frequentie is een van de meest waardevolle rollen die jullie spelen in het grotere plan van de Schepping.

Het helder houden van jullie vibratie zal jullie helpen in deze rol.

Tijd doorbrengen in jullie innerlijke centrum van vrede kan helpen bij deze zuivering en het verhogen van jullie vibratie.

Jouw innerlijke centrum van vrede is jouw toevluchtsoord van stilte. Het is de plaats waar je heen gaat om te ontspannen en jezelf te verjongen. Je kunt alle ongewenste energie opruimen door gebruik te maken van de Violette Vlam. Terwijl je door dit proces van loslaten en opruimen gaat, ben je klaar om nog meer Licht te ontvangen.

Jouw innerlijke centrum van vrede is de plaats waar je helderheid kunt ontvangen zonder de afleidingen van de buitenwereld.

Wanneer je in je innerlijke centrum van vrede bent, kun je evalueren waar je op je spirituele pad bent en zien of je aanpassingen wilt maken.

Jouw innerlijke centrum van vrede is jouw persoonlijke oase en toevluchtsoord dat je met je meedraagt waar je ook gaat.

Je kunt dit toevluchtsoord op elk moment binnengaan door je simpelweg naar binnen te keren.

Je kunt je ogen sluiten, je concentreren op je ademhaling, en dan je aandacht laten rusten op je hartcentrum en de Goddelijke Vonk die daar huist. Terwijl je doorgaat met in- en uitademen, voel je deze innerlijke vrede. Je ervaart je verbinding met Al Dat Is.

Hoe vaker je jouw innerlijke vredescentrum binnengaat, hoe automatischer het zal worden. Je zult beginnen deze innerlijke vrede de hele dag met je mee te dragen, en je Licht zal helder stralen voor het hoogste goed.

Geliefden, wij zijn blij dat jullie je afstemmen op je innerlijke vredescentrum en je Goddelijke Licht uitstralen.

Weet dat jullie zeer geliefd zijn.

WIJ ZIJN Aartsengelen Zadkiel en Amethist

…en wij omringen jullie met Liefde.

En zo is het.

Kanaal:  Linda M. Robinson

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org